Yogarejse til Ponta Do Sol, Madeira

En uges forkælelse med dejlig yoga og mulighed for smukke vandreture på naturskønne Madeira 

UGE 43 – mandag d. 21. – mandag d. 28. oktober 2024


Skønne, frodige og solrige Madeira beliggende i Atlanterhavet danner rammen om denne dejlige yogarejse. Nyd et smukt efterår med sol, lys, frisk havluft og skøn natur i en uge og lad batterierne op på den smukkeste portugisiske ø. Dygtige Malene Bødker Lüders er instruktør på turen, så du er garanteret fantastisk yoga hele ugen.

Du bor i en lille, charmerende by på den sydlige og solrige del af Madeira. Hotellet ligger på flere niveauer, højt hævet over havet med den skønneste udsigt. Du får yoga en til to gange dagligt på turen og mulighed for to fantastiske vandreture i løbet af ugen.

PRIS & TILMELDING

Rejsen arrangeres gennem Spies, som står for fly, transfer og hotel.
Du kan læse mere om turen og booke rejsen hos Spies via dette link.

 • Det siger de tidligere deltagere..

  “Jeg kan til enhver tid anbefale at tage på yogarejse med Grow yoga/Pernille, hendes dejlige væsen afspejler undervisningen, og hun er meget inkluderende i sin praksis, det er en undervisning hvor alle kan være med også selvom du aldrig har lavet yoga før. Det er også til dig som er øvet, hvor jeg kan love dig for at hun nok skal sætte en variation på, så du føler du kan udvikle dig og få sved på panden eller komme i dybden med en øvelse. 

  Pernille lægger en blid hånd på dig under undervisningen hvis du ønsker det, hvilket for mig gav en tryghed og kropsbevidsthed. Jeg rejste alene, og det kan varmt anbefales. Jeg har fået en helt unik oplevelse og har aldrig følt mig alene på turen. Tværtimod føler jeg at jeg har fået en ny yogafamilie” 

  Simone, 2023
 • "TUSIND tak for den skønneste ferie. Yoga, skønne omgivelser, dejligt selskab, god mad og vandring går så fint sammen, og du lægger bare den bedste stemning. Har øje for hver og én.

  Jeg kom hjem med en mærkbart styrket krop, i højt humør og et stort håb om at komme med igen til næste år."

  Ulla, 2023
 • "Selv tusind tak for en fantastisk uge med yoga, der var tilpasset i hver enkelt lille øvelse til min stive gamle krop. Det tror jeg ikke, jeg kunne have fået bedre nogen andre steder, med et drømmehold af deltagere og et fantastisk hotel. Næste gang bliver det med halvpension 🙂 

  Den måde du instruerer på ved at fortælle os alle, hvad vi hver især kan gøre i den stilling, der passer bedst til os, er så fin og føles så inkluderende."

  Pia, 2023
 • "Vi har haft en vidunderlig ferie. Hotellet var godt - smukt og velindrettet, servicen var god, maden var god, vandreturen i de grønne frodige bjerge var  god og selskabet, som bestod af søde mennesker fra cirka 30 år til 80(os) var godt. Til sidst men ikke mindst : yogaen var særdeles god og meget varieret. Så alt var godt. Dog viste vejret sig i starten fra sin lidt vilde side med rusk og regn ind imellem, men det gav til gengæld nogle fantastiske udsigter og belysninger over Atlanterhavet."

  Jørgen & Marianne, 2023
 • "... tusind tak for en virkelig skøn uge. Der var ikke en finger at sætte på noget, dejligt. Jeg nød hvert minut:). 

  Hotellet er vidunderligt og maden ligeså. 

  Yogaen var virkelig god, og jeg har stor respekt for for dig, at du kan tilrettelægge undervisning til en hel uge, uden at vi blev slidt."

  Jette
 • "...yoga, vild natur, smuk natur, varme, solskin, taknemmelighed, vejrtrækning, højdeskræk, løb og en skøn gruppe med dejlige åbne mennesker

  Er kommet hjem gladere, smidigere, knap så bleg og ikke mindst med stor taknemmelighed for at jeg vovede mig ud i at tage afsted på egen hånd på yogarejse"

  Lea, 2023
 • Det er nu 2 uger siden vi kom hjem fra Madeira. Det blev en ferie som ikke bare levede op til selv de vildeste forventninger, men også viste sig at indeholde SÅ meget mere. Følelsen sidder stadig i krop og sind.

  Stedet: Fantastisk fint hotel, afslappet og faktisk  meget lidt "hotel-agtigt". Gode senge (super vigtigt), lækre værelser. Virkelig god morgenmad, og en venlig og god betjening i restauranten. Vi havde ikke bestilt halv-pension, tænkte at vi nok gerne ville spise ude, og på forhånd tænkte vi ikke at vi ville spise sammen med resten af holdet. Men maden viste sig at være rigtig god, al a carte (ikke buffet som vi havde frygtet). Vi spiste på hotellet hver aften.

  Yoga: Rammerne kunne ikke være meget bedre. En fin sal, med store vinduer og et smukt hængepil lign. træ udenfor. Når vejret var godt, var der yoga på terrassen med udsigt til Atlanterhavet og solnedgang. Jeg kendte ikke Pernille på forhånd. Hun er en fremragende underviser. Cool og behagelig, vidende og begavet. Undervisning til et hold med et aldersspænd fra 30-80 år, kan ikke være helt let, men det var aldrig noget jeg tænkte over, jeg tror alle var fint udfordrede, uden at man ikke kunne være med. Jeg ville ønske jeg boede lidt tættere på Nivå.

  Ture: Perfekt sted til vandring. 

  Holdet: Fra første aften var stemningen helt utrolig. (Vi fik støjklager efter 1 dag - gennemsnitsalderen var nok over 60 vil jeg tro ...) Det havde jeg ikke på forhånd tænkt over, men hold nu op nogle dejlige mennesker. Det blev til dybe og meget personlige samtaler under spisning. 

  Kære Pernille - 1000 tak for en uforglemmelig ferie, jeg kan ikke holde op med at tale om den (tror kollegerne er ved at være trætte af mig). Det er sjældent, at en ferie i dén grad bliver ved med at sidde i kroppen. 

  Marianne, 2023
 • Tusind tak for en helt fantastisk yogarejse! Det var lige, som jeg havde håbet på. Masser af god yoga, fantastisk natur, ro, god mad og hyggeligt selskab. 

  Derudover vil jeg gerne rose dig for at skabe en rolig og tryg stemning ved yogatimerne. Der kan normalt gå lidt tid inden, man bliver tryg ved en ny yogalærer. Ved dig gik det godt nok hurtigt - så tak for det! 

  Sofie, 2023
 • 1000 Tak for sidst , en fantastisk ferie, i det allerbedste selskab, med dejlig kompetent yoga, som jeg, på trods af mine 15 års pause , nød , og følte mig stærkere og med bedre balance, da ugen var gået, omend med lidt ‘hilsner’  fra div. skavanker i ny og næ.

  Jeg oplevede at du på bedste vis favnede alle de niveauer af yoga- erfaringer og kundskaber hos de enkelte deltagere på holdet.

  Hotellet var det bedste sted jeg nogensinde har været, og maden var jo nærmest gourmet

  Hanne, 2023


Eksempel på program

Dag 1 – Ankomst og afslapning, velkomst, yoga, fællesspisning
Dag 2 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 3 – Morgenyoga, vandring, tid på egen hånd
Dag 4 – Morgenyoga, tid på egen hånd
Dag 5 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 6 – Vandring, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 7 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 8 – Hjemrejse

Hotellet tilbyder kørsel til vandreture i løbet af ugen, hvis man ønsker at vandre på den smukke ø.

*Vi sender dig det helt præcise dagsprogram inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang. Der kan forekomme små skub/tidsændringer af dagsplanen men kun i mindre grad.

ALLE KAN DELTAGE I YOGAEN

På denne tur vil du opleve forskellige yoga-stilarter. Vi veksler mellem Hatha flow, Blid Hatha, Yin og Restorative. Klasserne opbygges efter forskellige temaer og starter alle med en kort grounding samt Pranayama og afsluttes med afspænding og Shavasana.

I løbet af ugen lærer du forskellige vejrtrækningsteknikker og hvordan du kan praktisere yoga uden at få skader. Du lærer også at modificere stillinger, hvis du allerede har skader eller andet, der skal tages hensyn til. Med afsæt i din krop og det sted, du er, vil du blive guidet, så du som yogaelev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, så du kan være med.

Al yogaen på denne tur foregår udendørs på hotellets skønne terrasse med flot udsigt over havet og overdækket solsejl. Det er normalt godt vejr i oktober på Madeira men yogatimer kan bliver rykket lidt tidsmæssigt, efter vejret hvis nødvendigt, da vi kun har mulighed for at være udendørs med yogaen.

Turen er for alle aldre, kvinder og mænd, dig der rejser selv eller sammen med en. På de forrige ture har vi haft alle aldre fra 28-80 år med; der er deltagere, der aldrig havde prøvet yoga og andre der har en regelmæssig yoga praksis. Alle kan være med og få en masse ud af yogaen, da der undervises differentieret.

Glæd dig til en uge med skøn yoga og natur, som din krop og dit sind vil nyde. Hvad enten du har brug for at komme ned i tempo, træne din krop, opleve og lære noget nyt eller få skønne naturoplevelser, så vil du få det med hjem og måske også lidt inspiration.

Vil du gerne møde os, før du tager afsted med os, så book en prøvetime her.

 

OM HOTELLET

Estalagem da Ponta do Sol er et lækkert og minimalistisk designhotel beliggende i smukke, naturskønne omgivelser i Ponta do Sol vest for Funchal. Fra Estalagem da Ponta do Sol er der flot udsigt over Atlanterhavet og bag hotellet ligger der bjerge med små maleriske huse og bananplantager i terrasser. Da hotellets ejer er kunstinteresseret, er hotellets vægge prydet med kunst.

Næsten længst ude på klippen findes en lækker infinitypool med solterrasse og længst ude på klippen ligger poolbaren, hvor du kan slå dig ned og nyde stemningen, solnedgangen og den fantastiske udsigt. Er vejret godt, vil nogle yoga klasser foregår her. Vi har hotellets skønne yogalokale med masser af lys til rådighed hele ugen.

Estalagem da Ponta do Sol har en god restaurant med både lokale og internationale retter og i hotellets spaafdeling kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger eller bade i den opvarmede pool. 

Hotellet ligger i gå afstand til det lille lokale supermarked samt flere dejlige restauranter.
 

DET FÅR DU

– 8 dage i lækre, rolige omgivelser ved en lille fiskerby i den solrige sydlige del af Madeira

 – 7 overnatninger i lækkert dobbelt eller enkelt-værelse

– Stor morgenbuffet hver morgen

– Adgang til spa og pool alle dage

– Flyrejse tur/retur inkl. mad ombord

– Bus fra lufthavnen til hotellet t/r

– 15 kg. bagage og 5 kg. håndbagage

– Mulighed for at deltage i to vandreture

– Mange dejlige yogaklasser – du vælger selv til og fra, om du vil deltage i det hele, eller kun noget af det. Det er dit retreat, du bestemmer helt selv, hvordan du prioriterer din tid.

– En super erfaren yogainstruktør til rådighed for spørgsmål og vejledning under hele retreatet. Masser af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.

– Et økologisk Grow Yoga lærreds-net til dine sager 

– Mulighed for en gratis prøvetime hos os i Grow Yoga

 

MØD DIN INSTRUKTØR PÅ TUREN

Malene Bodker Lüders 5

 

MALENE BØDKER LÜDERS

– Mød din instruktør –

Malene er virkelig en POWER WOMAN! Det mærker man, så snart man møder hende. Hun har en stor autenticitet og en lige så stor ro. Hun har været yogalærer, siden hun tog sin første yogauddannelse i 2014 – men Malenes yogarejse begyndte længe, længe før. Malene har i over 30 år praktiseret yoga og udforsket dens mange former, både i Danmark og i udlandet. Malene er en super erfaren yogi, ikke kun indenfor arbejdet med asanas (de fysiske stillinger) men også mht. andre af yogaens veje.

Malene har en passion for lyd og effekten af vibrationerne fra syngeskåle, hvilket hun sommertider bringer i spil til slut i en klasse.

Og så er hun en skøn nordjyde – med tryk på “gæv og sej“.

 

PRIS & TILMELDING

Rejsen arrangeres gennem Spies, som står for fly, transfer og hotel.
Du booker rejsen hos Spies via dette link.

KONTAKT

Alle spørgsmål om turen stilles til:

Grow Yoga
Gl. Strandvej 22C, 1 tv., 2990 Nivå
heygrowyoga@gmail.com

Pernille Ramm – 31 70 57 81


Mere tekniske spørgsmål mht. udfordringer med booking eller lign. kan stilles til: 

Spies Sport, Tlf.: 70 70 10 51 (hverdage 10-12), sport@spies.dk