VINYASA YOGA & “KRIGERKVINDER”

Den perfekte optakt til Sankt Hans!
Vinyasa Yoga & fortællinger om krigerkvinder!

Underviser: Marie Spaabæk Mortensen

Fredag d.21. juni kl.19.00-21.00

 
 
Fredagen før Sankt Hans kan du komme med ind i yogaens pendant til hekse – “KRIGER KVINDERNE”! Velkommen til 2 timer med vinyasa yoga og magisk mytologi – en stemningsfyldt aftenpraksis i krigergudinden Durgas tegn 
 
Om workshoppen:
Du vil blive guidet gennem et vinyasa flow, der tager udgangspunkt i krigerstillingerne og den kraft de er indbegrebet af, efterfulgt af en langsom yin-sekvens til afrunding af den fysiske praksis. Som afslutning på aftenen vil vi samle os med en varm drik og høre Marie fortælle den fantastiske historie om kriger gudinden Durga, og hvad hun symboliserer.
 
Måske et nyt ritual op til Sankt Hans!?

Vi ser frem til at byde dig indenfor!
 
HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen er for dig, der er vant til at praktisere aktiv yoga eller som minimum dig, der ikke har nogen begrænsende skader.
 
mariemortensenyogi

Marie Spaabæk Mortensen

OM DIN UNDERVISER:

Marie er oprindeligt uddannet danser i Sverige og Tyskland, og har en Master of Fine Arts i dans fra University of Iowa, USA. Marie har en passion for at hjælpe andre med at finde styrke og velvære i deres egen krop voksende. Marie er E-RYT 500 yogalærer med kurser i bl.a.  trauma sensitiv yoga, og yin yoga studioer.

Marie er yderst kompetent til at skabe heltstøbte sekvenser og opbygge yogaklasser der giver både mening for din krop, men også med de dybere filosofiske lag som hun elsker at inddrage. Du kan derfor godt glæde dig til en vidunderlig helstøbt praksis i professionelle hænder.

PRIS
Normalpris 350,- kr.

Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10
(Benytter du koden som ikke-abonnent, kontaktes du for rest-betaling.)

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Generelt kan du kan låne alt af os – eller medbringe dit eget udstyr. Du skal bruge et tæppe og en måtte og en klods.

HVOR?
Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com