VELKOMMEN TIL YOGA FOR MÆND

PRØV YOGA FOR MÆND HVER ONSDAG KL.19.30-20.30 – VI GIVER DIN FØRSTE TIME!

 

Prøv yoga KUN for mænd! Vi oplever at mange mænd gerne vil prøve “dét der yoga”, men også at det ville være godt med et hold, der tog hensyn til de udfordringer, vi lidt mere hyppigt ser hos mænd. Derfor har vi skruet et hold sammen KUN TIL JER MÆND! 

Holdet byder på en cocktail af flere gode yoga-stilarter. Hatha, Vinyasa og Yin – dvs. grundstyrke-styrke og udholdenhed i stillinger, balance, massere og massere af mobilitet og massere af gode, lange stræk til at genskabe god bevægelighed i kroppen.

Holdet er til dig, der gerne vil passe på din krop, ligegyldigt om du ønsker at opnå større styrke, mobilitet eller kropsbevidsthed – til dig, der gerne vil kunne blive ved med at bruge din krop, på den måde du ønsker gennem hele livet.

Holdet er for mænd i alle aldre, og med alle forhold til yoga – nye, øvede, sportsmænd, mænd med ben så stive som brædder, mænd med cykel-kroppe, mænd med fodbold-kroppe, mænd med kontor-kroppe, mænd med dårlig balance eller mænd, der trænger til at komme mere ned i kroppen og ud af hovedet. Holdet er altså til alle mænd.

Din første gang er gratis – dog beder vi indgående om, at du melder fra i god tid, hvis du ikke kan deltage alligevel. Vi har plads til 15 herrer hver gang, så del gerne nyheden med en ven! 

Velkommen til Yoga!


PRIS, TILMELDING & BETALING
Du booker din plads ved at gå ind på holdplanen, finde en valgfri onsdag aften kl.19.30 og klikke “book plads” og vælge “betal med prøvetime” – indtast rabatkoden: “herregod” – så er timen gratis.


HVAD SKAL DU MEDBRINGE?
Studiet har alt udstyr, men du er velkommen til at medbringe dit eget.

HVOR BOR VI?
Grow Studiet ligger på Nivågaard avlsgaard, Gl. Strandvej 22c, 1 sal tv., 100 meter nord for kunstmuseet. Da vi ikke må skilte særligt tydeligt ved vejen, så kig lige her, hvor du finder link til google maps og kan se vores parkeringsanvisninger. Der er massere af parkering på gården.

KONTAKT OS
Er du i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os.
Ring til Sanja på 61 31 27 08 eller Pernille på 31 70 57 81 
Eller sende os en mail på: heygrowyoga@gmail.com