Sveriges RETREAT
Yoga & Spa-luksus på Torekov hotel

Velkommen til 2 dages yoga retreat med smuk natur, udsøgt mad og lækker spa.

Vi bor på Torekov Hotel kun 50 min. nord for Helsingborg

Velkommen til et uforglemmelige yoga retreat på Torekov spahotel. Torekov Spahotel har det hele. Natur, ro, spa-luksus og lækker, lækker mad. De perfekte omgivelser til en pause væk fra hverdagen. Her er tid til ro og nærvær med dig selv og naturen, eller muligheden for hyggeligt samvær med én kær, du trænger til at prioritere tid med. Vi har sammensat et to-dags retreat med mulighed for bare at slippe tøjlerne og bare NYDE, samtidig med at du passer på din krop og sind med dejlig yoga. Hvorfor du tager med, det er helt op til dig; men vi lover, at tage os godt af dig – og at du bliver en rigtig dejlig oplevelse og en blødere, gladere krop rigere. 

 • Det siger de tidligere deltagere..

  "Det var også en sand fornøjelse herfra. Fantastisk weekend og virkelig søde deltagere, så hyggeligt. Som underviser og yogavejleder er du (Sanja) en sand stjerne, så tak for det :-)... Tak igen for en skøn tur, som vi længe kan leve højt på!"

  Moon R.
 • "Mage til selvforkælelses-tur skal man lede længe efter. Fantastisk sted at nyde et par dage. Alle faciliteter var helt i top. Yogalokalet, værelserne, spaen, restauranten og naturen. Samværet med de andre deltagere, og de to skønne yogaundervisere, Sanja og Pernille, nød min veninde og jeg fra start til slut. En oplevelse jeg vil huske længe og anbefale til alle."

  Irene S.
 • "... jeg [har] aldrig før været på et velvære kursus, hvor en selv var i centrum, og det var jer med jeres utrolige dejlige måde at være på, jeres hjertevarme og dygtighed som gjorde, at mit ophold blev en rigtig stor succes. Maden var så dejlig, fint hotel, gode værelser, lækker ophold, godt selskab, og super yoga, jeg kommer igen. "

  Britta K.
 • "Jeg vil meget gerne sige tusind tak for en skøn tur til Torekov i oktober. Turen var helt igennem dejlig, hotellet er hyggeligt og ikke for stort, programmet for begge dage var super godt med flere forskellige yogaklasser, som vi frit kunne vælge til eller fra, og antallet af deltagere var perfekt til, at alle blev set og hjulpet under træningen. OG jeg nød at kunne bade udendørs - først i kold pool og dernæst i dejlig varm pool, det kan noget!"

  Mette J.
 • "Jeg vil bare sige jer tak for en helt utrolig dejlig tur til Torekov. Det var så rare omgivelser, super dejligt med alt det yoga, og rigtig lækker mad. Det var også utrolig søde mennesker der deltog og det gør det hele så rart."

  Inger S.
 • “...Jeg var så høj over de 2 dage som føltes som længere tid fordi der var plads og ro og masser af indhold til at være med det jeg havde lyst til. Det kan varmt anbefales og jeg skal da helt sikkert med igen. Tusind, tusind tak til Sanja og Pernille som var det perfekte team “.

  Pernille H.
 • "Tusind tak til jer begge to for en helt fantastisk tur til Torekov og jeres dejlige hyggelige selskab. Alt fungerede perfekt ned til mindste detalje, pæne store værelser og lækker mad. Yoga klasserne var så fint afstemt med lidt af det hele. Der var tid og plads til alle. I bevæger jer så professionelt rundt blandt alle. Egen tid var så fint afstemt, fik tid til grin og sjov, dejlig gåtur i den smukke natur, pool og spa. De to dage føltes som, at have været afsted i flere dage. Varme taknemmelige yoga hilsner, Anne."

  Anne K.

FÅ VERDENS BEDSTE VENINDE TUR!

Hvornår har du sidst haft “sleep over” eller været på tur med din ven/-inde; talt om stort og småt, drukket en kop kaffe eller måske et glas vin og grinet lidt af det hele? Måske er det tid til at få prioriteret at ses igen, trods familieliv eller arbejdstravlheld? Så kig lidt frem i kalenderen allerede nu og book plads med din ven/-inde så I kan få flere mindeværdige oplevelser sammen. – Måske bliver det enda en oplevelse, I får lyst til at gøre til en årlig tradition. Det har vi har nemlig rigtig mange vennepar, der gør.

TAG PÅ SOLO-RETREAT MED AFSTRESSNING

Det der med lige at trække stikket, komme væk fra det hele og få lidt perspektiv på prioriteringerne i hverdagen, det er noget af det, et yoga retreat virkelig kan. Vi har sørget for det hele – og køkkenet laver både maden og tager opvasken – så du kan roligt smide ansvaret, og bare nyde at få en rigtig pause.

ER DET TID TIL EN NY OPLEVELSE MED DIN PARTNER?

Er er der gået lidt meget “hverdag” i den? Så trænger du og din partner måske til en ny, god oplevelse, I kan gå at glæde jer til, og tale om længe efter i er kommet hjem. Vores yoga retreat er både for mænd og kvinder. Omend kvinderne er lidt i overtal endnu, har vi ofte en eller flere mandlige deltagere, og alle er gået hjem med et smil på læben.


PROGRAM FOR DAGENE

DAG 1
kl. 10.00 – Ankomst til Torekov Hotel

kl.10.15-12.00 – Hatha Yoga
kl.12.30 – Frokost
Egentid – Spa – vandre
kl. 14.30-16.30 Eftermiddagssnack
kl. 17.00-18.15 Blid Yin/Restorative Yoga
kl. 19.00 Aftensmad 
Aftenspa er en mulighed – spaen lukker kl.22.00

DAG 2
Evt. koldt morgen-dyp i pool

kl. 7.30-8.10 – Vinyasa
kl. 8.15-9.00 – Yin
kl. 9-10.00 – Morgenmadsbuffet
Egentid – Spa – vandretur el. andet
kl.12.00-13.15 – Hatha (blidere)
kl.13.15 – Frokost 
kl. 14.00 – Tak for denne gang

*Vi sender dig det helt præcise program inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang.

DET FÅR DU. . .

– 2 dage i lækre, rolige omgivelser, skøn natur, kort gåafstand til havet
 – Én overnatning i lækkert værelse

– Adgang til spa, udendørs og indendørs pools, og sauna begge dage.
– Lækker frokost dag 1 og 2
– Eftermiddagssnack + kaffe/te dag 1

– Luksus tre-retters menu i restauranten dag 1
–  Lækker morgenbuffét dag 2
– 4-5 x yogaklasser – du vælger selv til og fra om du vil deltage i det hele, eller kun noget af det. 
– 1 erfaren yogainstruktør til rådighedunder hele retreatet. Masser af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.
– 1 stk. økologisk Grow Yoga lærreds-net til dine sagerAlle rejser og retreats arrangeres af Grow Yoga Travel Aps – cvr 44269333. Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan trygt rejse med os. 


ALLE KAN DELTAGE

Vores yoga retreat er for alle, der ønsker et afslappende ophold, der inkluderer en masse dejlig yoga. Hvad end du er ny eller garvet yogi, har ikke den store betydning, vi underviser differentieret, så alle kan være med på deres niveau og få nydelse – og udfordring hvis dét ønskes.


 OM TOREKOV HOTEL

Torekov Hotel er et mellemstørrelses hotel i moderne stil. Det ligger ca. 700 meter fra vandet. Der er havkig fra restauranten, og den øverste sauna og man fornemmer tydeligt det friske hav kun er kort væk. Der er en dejlig spa-afdeling, en skøn, blød lounge afdeling med flere små hjørner, man kan slå sig ned i og finde ro. Værelserne er super dejlige, rummelige og med de bedste senge og blødeste sengetøj. Badeværelserne er desuden udstyret med de lækreste produkter fra SKANDINAVISK til dit hår og din hud. Vi er der oftest søndag-mandag eller andre hverdage, hvilket betyder, at der er den dejligeste rolige stemning på hotellet – perfekt til et yoga retreat. 

SPAEN

Spaområdet på Torekov Hotel er et mellem størrelses spa, og byder på både varme og kolde bade, 2 saunaer og et dampbad, 2 japanske udebade, én udendørs jacuzzi og en udendørs pool at tage en køligere svømmetur i når du har siddet i saunaen. Der er et lounge område i forbindelse med saunaen, med afslappende lænestole og mulighed for at læne dig tilbage god pakket ind af hotellets bløde badekåbe og lade roen synke ind. Der gratis te og vand m. uden brus flere steder i spaen, og i relax-området på 1. sal i spaen finder du bløde stole med udsigt mod vandet. Da vi rejser søndag-mandag, er hotellet ofte roligt, og der er oftest rigtig god plads i spaen.

MADEN

Restauranten serverer den lækreste mad og går op i at benytte lokale råvarer. Vi spiser primært fisk og vegetarisk på turen, men kød er en mulighed, og andre ønsker eller allergier kan altid efterkommes af det dygtige køkken. Glæd dig til en virkelig lækker oplevelse ved den 3 retters aftenmenu, 2 rigtig dejlige frokoster og en alsidig morgenbuffét. Te og kande-kaffe er til rådighed ad libitum i forbindelse med alle måltider.


MØD DIN YOGALÆRER PÅ TUREN

437A5981

Stifter af Grow Yoga, Pernille Ramm

437A6129-Edit

Stifter af Grow Yoga, Sanja Sonne

Underviserne på disse ture er enten Pernille Ramm eller Sanja Sonne eller en af vores meget dygtige ansatte. Alle undervisere på turene har mange års erfaring som fuldtids-yogis, og flere tusinde undervisningstimer i bagagen. Ligegyldigt hvem af os fra Grow Yoga, du kommer på tur med, så forstår vi alle i høj grad at modificere undervisningen, så den let kan tilpasses forskellige niveauer og kroppe – så du kan roligt føle dig i gode hænder, hvad end du er nybegynder eller mere øvet.

Pernille og Sanja, der driver Grow Yoga har en stor forkærlighed for “intelligent-yoga”, dvs, at vi skal bruge kroppen smart og bygge klasserne op på en måde, der giver mening for vores kroppe – og det er en værdi, du vil finde går igen hos alle de instruktører, vi sender af sted på tur. Du vil altid opleve alle de gode ting fra yogaen, dyb ro, åndedræt og asanas (yoga stillinger) i både roligt tempo og mere power-fyldte flows – “moving meditations”.  Alt sammen på en måde, der er let tilgængelig og nede på jorden.

Vores ture er ikke fyldt med chanting og ceremonier. Vores tilgang til yoga er at skabe et kærligt rum, der inviterer til nærvær og ro, og servere god, sund yoga, der giver plads til, at du kan mærke din krop og dit sind. Du kan læse mere om din underviser her.

BOOK DIT RETREAT 2024

DIN INVESTERING
DOBBELTRUM – 3250 kr. pr. pers.
– (kun muligt at booke, hvis du selv har en makker).
ENERUM – 3550 kr. pr. pers.

Er I 3 personer, der rejser sammen? 
Så kan I booke enten ét single værelse og ét dobbelt, eller man kan få en opredning på værelset, så I kan være 3 på ét værelse. I booker blot 3 x dobbeltværelse gennem os, og kontakter os pr. mail med jeres navne. Ønsker I at opgradere til et større rum, er det også muligt. Kontakt os gerne, så hjælper vi.


TRANSPORT

Du finder selv til Torekov. Mangler du kørelejlighed, hjælper vi gerne arrangere samkørsel, men ikke kan ikke garantere noget.

Hvis du ikke kender os, er du meget velkommen til at komme op til en prøvetime i studiet inden retreatet –  book en prøvetime her.


AFBESTILLINGS POLITIK

Bliver du forhindret i at deltage, kan du få refunderet det fulde beløb dog fratrukket 750 kr. hvis du afbooker senest 1 måned inden retreatet starter. Afbooker du senere end 30 dage før, ydes der ingen refusion. Du velkommen til at give dit retreat til en anden person – blot send en mail til heygrowyoga@gmail.com

Vi foreslår, at du tegner en afbestillingsforsikring, hvis du ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort.


KONTAKT OS

Alle spørgsmål til retreaten stilles til os i Grow Yoga. Ønsker du at booke en ekstra overnatning, eller en massage el. lign., skal du selv kontakte hotellet, med din forespørgsel. Nævn evt. at du skal på tur med os og bed om at blive i samme rum begge nætter.

Grow Yoga – Nivågaard

Gl. Strandvej 22 C, 1 tv., 2990 Nivå
Sanja Sonne – 61 31 27 08/ Pernille Ramm – 31 70 57 81
mail: heygrowyoga@gmail.com 

Torekov Hotel 

Själaviksvägen 2 / 269 78 / Torekov / Sverige
T: +46 431-47 16 00

Videoerne herunder viser lidt fra naturen tæt ved Torekov Hotel.


Du kan se flere skønne fotos af Hotel Torekov på deres instagram https://www.instagram.com/torekovhotell/?hl=en