Sveriges RETREAT
Yoga & Spa-luksus på Torekov hotel

Velkommen til 2-3 dage med smuk natur, udsøgt mad og lækker spa

Vi bor på Torekov Hotel 50 min. nord for Helsingborg

Velkommen til et uforglemmeligt yoga retreat på Torekov Spahotel. Torekov Spahotel har det hele – natur, ro, spa-luksus og yderst lækker mad. De perfekte omgivelser til en pause væk fra hverdagen. Her er tid til ro og nærvær med dig selv og naturen eller muligheden for hyggeligt samvær med en kær, som du trænger til at prioritere tid sammen med. Vi har sammensat både 2 & 3 dages retreats med mulighed for bare at slippe tøjlerne og nyde samtidig med, at du passer på din krop og dit sind med dejlig yoga. Hvorfor du tager med, er helt op til dig men vi lover at tage os godt af dig. Du bliver en rigtig dejlig oplevelse og en blødere, gladere krop rigere. 


ALLE KAN DELTAGE

Vores yoga retreat er for alle, der ønsker et afslappende ophold, der inkluderer en masse dejlig yoga. Hvad end du er ny eller garvet yogi, har ikke den store betydning. Vi underviser differentieret, så alle kan være med på deres niveau og få nydelse – og udfordring hvis det ønskes.

 • Det siger de tidligere deltagere..

  "Det var også en sand fornøjelse herfra. Fantastisk weekend og virkelig søde deltagere, så hyggeligt. Som underviser og yogavejleder er du (Sanja) en sand stjerne, så tak for det :-)... Tak igen for en skøn tur, som vi længe kan leve højt på!"

  Moon R.
 • "Mage til selvforkælelses-tur skal man lede længe efter. Fantastisk sted at nyde et par dage. Alle faciliteter var helt i top. Yogalokalet, værelserne, spaen, restauranten og naturen. Samværet med de andre deltagere, og de to skønne yogaundervisere, Sanja og Pernille, nød min veninde og jeg fra start til slut. En oplevelse jeg vil huske længe og anbefale til alle."

  Irene S.
 • "... jeg [har] aldrig før været på et velvære kursus, hvor en selv var i centrum, og det var jer med jeres utrolige dejlige måde at være på, jeres hjertevarme og dygtighed som gjorde, at mit ophold blev en rigtig stor succes. Maden var så dejlig, fint hotel, gode værelser, lækker ophold, godt selskab, og super yoga, jeg kommer igen. "

  Britta K.
 • "Jeg vil meget gerne sige tusind tak for en skøn tur til Torekov i oktober. Turen var helt igennem dejlig, hotellet er hyggeligt og ikke for stort, programmet for begge dage var super godt med flere forskellige yogaklasser, som vi frit kunne vælge til eller fra, og antallet af deltagere var perfekt til, at alle blev set og hjulpet under træningen. OG jeg nød at kunne bade udendørs - først i kold pool og dernæst i dejlig varm pool, det kan noget!"

  Mette J.
 • "Jeg vil bare sige jer tak for en helt utrolig dejlig tur til Torekov. Det var så rare omgivelser, super dejligt med alt det yoga, og rigtig lækker mad. Det var også utrolig søde mennesker der deltog og det gør det hele så rart."

  Inger S.
 • “...Jeg var så høj over de 2 dage som føltes som længere tid fordi der var plads og ro og masser af indhold til at være med det jeg havde lyst til. Det kan varmt anbefales og jeg skal da helt sikkert med igen. Tusind, tusind tak til Sanja og Pernille som var det perfekte team “.

  Pernille H.
 • "Tusind tak til jer begge to for en helt fantastisk tur til Torekov og jeres dejlige hyggelige selskab. Alt fungerede perfekt ned til mindste detalje, pæne store værelser og lækker mad. Yoga klasserne var så fint afstemt med lidt af det hele. Der var tid og plads til alle. I bevæger jer så professionelt rundt blandt alle. Egen tid var så fint afstemt, fik tid til grin og sjov, dejlig gåtur i den smukke natur, pool og spa. De to dage føltes som, at have været afsted i flere dage. Varme taknemmelige yoga hilsner, Anne."

  Anne K.
Sommetider ser vi fårene, når vi går ture.
Poolen

 OM TOREKOV HOTEL

 OM SPAEN

 OM MADEN


MØD DIN YOGALÆRER PÅ TUREN

437A5981

Stifter af Grow Yoga, Pernille Ramm

437A6129-Edit

Stifter af Grow Yoga, Sanja Sonne

Underviserne på disse ture er enten Pernille Ramm eller Sanja Sonne eller en af vores meget dygtige ansatte. Alle undervisere på turene har mange års erfaring som fuldtids-yogis og flere tusinde undervisningstimer i bagagen. Ligegyldigt hvem af os fra Grow Yoga, du kommer på tur med, så forstår vi alle i høj grad at modificere undervisningen, så den let kan tilpasses forskellige niveauer og kroppe. Du kan roligt føle dig i gode hænder, hvad end du er nybegynder eller mere øvet.

Pernille og Sanja, der driver Grow Yoga, har en stor forkærlighed for “intelligent-yoga”, dvs, at vi skal bruge kroppen smart og bygge klasserne op på en måde, der giver mening for vores kroppe – og det er en værdi, du vil finde går igen hos alle de instruktører, som vi sender af sted på tur. Du vil altid opleve alle de gode ting fra yogaen, dyb ro, åndedræt og asanas (yoga stillinger) i både roligt tempo og mere power-fyldte flows – “moving meditations”.  Alt sammen på en måde, der er let tilgængelig og nede på jorden.

Vores ture er ikke fyldt med chanting og ceremonier. Vores tilgang til yoga er at skabe et kærligt rum, der inviterer til nærvær og ro og servere god, sund yoga, der giver plads til, at du kan mærke din krop og dit sind. Du kan læse mere om din underviser her.

BOOKING & PRISER

2-DAGSRETREATS

Dobbeltværelse – 3.250 kr. pr. pers.
(Det er kun muligt at booke dobbeltværelse, hvis du selv har en makker.)

Enkeltværelse – 3.550 kr. pr. pers.

3 DAGSRETREATS

Dobbeltværelse – 5.500 kr. pr. pers.
(Det er kun muligt at booke dobbeltværelse, hvis du selv har en makker.)

Enkeltværelse – 5.995 kr. pr. pers.

3 PERSONER I RUMMET?
Det er muligt at få en opredning i rummet, det koster det samme som en plads i et dobbeltrum. Book 3x dobbeltrum.

RETREATS 2024

RETREATS 2025

3 gode grunde til at tage på et yogaretreat

VERDENS BEDSTE VENINDETUR

SOLO-RETREAT MED AFSTRESSNING

TID TIL EN NY OPLEVELSE MED DIN PARTNER?

Torekov Hotel - upstairs Lounge i spaen

 

PRAKTISK INFO

Alle rejser og retreats arrangeres af Grow Yoga Travel Aps – cvr 44269333. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du kan trygt rejse med os. 

TRANSPORT

AFBESTILLINGSPOLITIK

SPØRGSMÅL?

KONTAKT OS

bg0a3044-1280x853

Videoerne herunder viser lidt fra naturen tæt ved Torekov Hotel.


Du kan se flere skønne fotos af Torekov Hotel på deres instagram https://www.instagram.com/torekovhotell/?hl=en