Få mere ud af din praksis med en privat yogatime

 

Nybegynder eller øvet? En privatime kan hjælpe dig videre

En privattime i yoga kan være rigtig god måde at komme i gang på, hvis du er helt ny til yoga, men det kan også være et godt supplement til dig, der gerne vil have støtte til at udvikle din yogapraksis. Hvad end du er nybegynder til yoga, eller du har en fast yogapraksis, så kan en privattime være med til at skabe udvikling. Vi sætter fokus på din ønsker og behov, så en privattime altid har den struktur, der giver mening for din udvikling.

Skriv dine ønsker til privattime til os

Privat yoga for dig med skader eller andre begrænsninger

Har du skader eller andre begrænsninger, kan en privat yogatime hjælpe dig med at lære at modificere stillinger og overgange. Vi hjælper dig med hvilke hold, der kunne være for dig, hvis du er interesseret i det, eller hjælper dig finde en rutine derhjemme. Der findes mange blide måder at praktisere yoga på, så en fysisk udfordring behøver ikke forhindre dig fra at øge dit velvære.

Privattimer er som udgangspunkt med studie-ejere Pernille eller Sanja, men ønsker du en af vores andre instruktører, så skriv det endelig til os. Når du har købt din time, så skriv lidt om dine ønsker til timen, samt instruktør-ønske på mail: heygrowyoga@gmail.com, så finder vi hurtigt en dag sammen. 

1 x Privattime 

100% fokus på dine behov i 50 min.   750 kr.

3 x Privattime 

Få 3 x 50 min.   2000 kr.

Privattime par

 

2 pers. i 50 min.   850 kr.