VILKÅR FOR KLIPPEKORT & ABONNEMENTER

ENKELT KLASSE

En enkelt klasse er helt simpel, den er til dig, der bare vil komme en sjælden gang imellem uden at binde dig til noget, eller til dig, der bare er på besøg i studiet. Enkelt klip udløber efter 6 måneder. Køb refunderes ikke. 

Enkelt klasse koster 125 kr.

INTRO-KORT

Intro-kortet er et mini-klippekort til dig der er ny i studiet. Det har 3 klip og kan kun købes én gang. Kortet er personlige og kan ikke overdrages til andre eller deles. Intro-kortet er særligt billigt og klip udløber derfor 3 mdr. efter købsdatoen. Køb refunderes ikke.

Intro-kort (3 klip) koster 249 kr.

KLIPPEKORT

Klippekortet er smart for dig, der kun kommer en gang imellem. Kommer du blot 4 gange om måneden, kan månedskortet med abonnement bedre betale sig. Klippekort er personlige og kan ikke overdrages til andre eller deles. Klip udløber 6 mdr. efter købsdatoen. Køb refunderes ikke.

5-turskort koster 550 kr.

10-turskort koster 1000 kr.

 

BASIS & BASIS PLUS ABONNEMENT 

Med et Basis eller Basis Plus Abonnement får du alle de samme muligheder som ved Frit Abonnement, du kan bare kun deltage på 8/12 hold om måneden. Du vælger selv præcis, hvilke hold, ved at booke dem fra gang til gang. Basis abonnementet er således til dig, der har nok i at komme eks. 2/3 gange om ugen, eller måske kan i nogle uger og ikke andre. Du bestemmer selv, hvordan du planlægger dine hold 8/12 hold pr. md., du kan bare maks deltage på 8/12 hold pr. kalendermåned dvs. d.1- d.30/31 i en måned.

Resten af fordelene og betingelserne er præcis de samme, som du kan læse nedenfor under Frit Abonnement. Så vi anbefaler, du lige læser det afsnit også – så har du styr på det hele.

Basis Abonnement koster 395 kr. pr. md.
Basis Plus Abonnement koster 495 kr. pr. md.

 

FRIT ABONNEMENT 

FRIT Månedsabonnement er til dig, der ønsker 100 % frihed. Med et FRIT månedsabonnement kan du booke så mange klasser du vil, og træne når du vil. Månedsabonnementet fungerer helt simpelt som et abonnement, der automatisk betales via vores betalingsservice. Månedsabonnement giver også fri adgang til vores lille online facebookgruppe med mere end 100 hyggelige “hjemme-yoga-videoer”, lavet under corona.

Både med BASIS og med FRIT abonnement, kan du max være tilmeldt 5 hold af gangen ud i fremtiden. På denne måde bliver mulighederne for booking frem i tiden, mere lige for alle, og vi undgår meget lange ventelister.

Hos Grow Yoga er skal der ikke være en lang binding på vores abonnementer. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for at gå til yoga.  Derfor er opsigelsen løbende måned, plus én måneds.

Din pris pr. måned 
FRIT AB. =  595 kr. / BASIS PLUS = 495 kr. / BASIS AB.= 395 kr.

Oprettelse = 0 kr.
Start-binding = ingen
Opsigelse = løbende måned plus en måned.

Et månedsabonnement starter den dato, du køber det, dvs. din månedsperiode vil eksempelvis være fra d. 20. i måneden, hvis det er købt d. 20.
 Opsigelsesvarsel for vores abonnement er løbende måned plus en måned. Dvs. har du købt det d.20 i en måned, og opsiger d.10 i en måned, betaler du perioden til d.20 ud, plus til den næste d.20. Altså har du altid én betaling mere, når du opsiger dit abonnement. Du må selvfølgelig træne i alle de dage du har betalt for.

SÆT DIT ABONNEMENT PÅ PAUSE
Skal du ud og rejse i længere tid, eller ved du, at du ikke kan komme til yoga i en bestemt periode, har du mulighed for at sætte dit abonnement på pause i op til 3 måneder. Det koster 150 kr. at sætte abonnementet på pause, og abonnementet starter automatisk op igen efter 3 måneder, hvis du ikke har bedt os aktivere det før de 3 måneder er omme. Du sætter dit abonnement på pause og begynder det igen, ved at skrive en mail til os.

Ønsker du at opsige dit abonnement helt så send os ligeledes en mail på: heygrowyoga@gmail.com

Har du månedsabonnement hos os får du 10% rabat på de fleste af vores workshops.

LÆS OM RETTIDIG AFMELDING & GEBYR VED SEN AFMELDING ELLER UDEBLIVELSE

ÆNDRING AF ABONNEMENT
Ønsker du at skifte fra Basis til Frit eller modsat, så send os en mail på heygrowyoga@gmail.com, så skifter vi dig. Opgradering fra Basis til Frit koster 100 kr., hvis det er midt i en periode, ellers kan vi sætte det automatisk op ved næste trækning.

30 DAGES FRI YOGA

“30 dages fri yoga” er godt til dig, der gerne vil godt i gang, men måske lige skal se om yoga er noget for dig. Du få ubegrænset adgang til alle klasser inkl. online hold i 30 dage fra købsdatoen. Du kan dog maks. lave 5 bookinger frem i tiden ad gangen. Der er ingen opsigelse eller binding, da dette er et engangskøb.

Din måneds fri yoga er personlig og kan ikke benyttes af andre eller overdrages til andre. Købet refunderes ikke. Rettidig afmelding til hold er 4 timer før holdstart – via app eller hjemmeside. Ved senere afmelding trækkes 2 dage fra din måned. 

30 dages fri yoga koster 695 kr.

ÉN UGES FRI YOGA

En Uges Fri Yoga – giver dig adgang til ubegrænset yoga i én uge. Din uge begynder så snart du har foretaget købet, og du kan først gøre bookinger, når du har foretaget købet. Du kan dog maks booke 5 hold ad gangen, så snart du har været til ét af de fem, kan du igen booke ét mere. Reglerne om rettidig afmelding gælder også for Én Uges Fri Yoga. Der skal afbookes hold senest 4 timer før. Ved for sen afmelding eller manglende fremmøde trækkes 2 dage fra din uge.

Én uges fri yoga koster 249 kr.

 

overordnet aflysningspolitik fra vores side

I skoleferier kan enkelte klasser være nedlagt, men der vil være masser af muligheder for at komme til yoga. Vi forbeholder os retten til at aflyse et hold, hvis der kun er 3 eller færre deltagere. Ligeledes kan vi i sjældne tilfælde være nødsaget til at aflyse hold ved sygdom – hvis vi ikke kan få dækket klasserne ind på anden måde. Er du på klippekort trækkes dit klip selvfølgelig ikke, hvis der aflyses fra vores side, er du på månedskort/abonnement, vil der ikke være nogen refusion, da aflysning fra vores side vil være en sjældenhed. 

Har du nogle spørgsmål så skriv til os på heygrowyoga@gmail.com

LÆS DE GENERELLE REGLER FOR RETTIDIG AFMELDING & GEBYR VED SEN AFMELDING ELLER UDEBLIVELSE