fbpx

Medlemstyper

ENKELT-KLASSE

En enkelt klasse er helt simpel, den er til dig der bare vil komme en sjælden gang imellem uden at binde dig til noget, eller til dig der bare er på besøg i studiet. Enkelt-klip udløber efter 6 måneder. Køb refunderes ikke. 

KLIPPEKORT

Klippekortet er smart for dig, der kun kommer en gang imellem. Kommer du blot 4 gange om måneden kan månedskortet med abonnement bedre betale sig. Klippekort er personlige og kan ikke overdrages til andre eller deles. Klip udløber 6 mdr. efter købsdatoen. Køb refunderes ikke.

MÅNEDSABONNEMENT

Månedsabonnement er til dig, der ønsker 100 % frihed. Med et månedsabonnement kan du frit booke så mange klasser du vil, og træne når du vil. Du kan dog max være tilmeldt 5 hold af gangen ud i fremtiden. Månedsabonnementet fungerer helt simpelt som et abonnement, der automatisk betales via MindBodys betalingsservice. Månedsabonnement giver også fri adgang til vores online-gruppe med mere end 100 videoer.

Vi har besluttet, at der ikke skal være en lang binding på vores abonnementer, det vigtigste for os er nemlig, at du bliver glad for at gå til yoga. Dog har vi løbende en måned, plus en måneds opsigelse.

Din pris pr. måned   =  395 kr.
Oprettelse = 0 kr.
Start-binding = ingen
Opsigelse = løbende måned plus en måned.

Et månedsabonnement starter den dato du køber det, dvs. din månedsperiode vil eksempelvis være fra d. 20. i måneden, hvis det er købt d. 20.
 Opsigelsesvarsel for vores abonnement er løbende måned plus en måned. Dvs. har du købt det d.20 i en måned, og opsiger d.10 i en måned, betaler du perioden til d.20 ud, plus til den næste d.20. Altså har du altid én betaling mere, når du opsiger dit abonnement. Du må selvfølgelig træne i alle de dage du har betalt for.

SÆT DIT ABONNEMENT PÅ PAUSE
Skal du ud og rejse i længere tid, eller ved du, at du ikke kan komme til yoga i en bestemt periode, har du mulighed for at sætte dit abonnement på pause i op til 3 måneder. Det koster 150 kr. at sætte abonnementet på pause, og abonnementet starter automatisk op igen efter 3 måneder, hvis du ikke har bedt os aktivere det før de 3 måneder er omme. Du sætter dit abonnement på pause og begynder det igen, ved at skrive en mail til os.

Ønsker du at opsige dit abonnement helt så send os ligeledes en mail på: heygrowyoga@gmail.com

Har du månedsabonnement hos os får du 10% rabat på de fleste af vores workshops.

 

AFMELDING & GEBYR VED SEN AFMELDING AF HOLD
Rettidig afmelding er 3 timer før holdstart. Sker afmelding mindre end tre timer før holdet starter, betales der automatisk for holdet med ét klip eller 30 kr i gebyr. De 30 kr. tillægges din næste abonnementsbetaling. Ved to eller færre deltagere på et hold, forbeholder vi os retten til at aflyse hold. Læs yderligere om vores aflysningspolitik i bunden af siden.

30 dages FRI YOGA

“30 dages fri yoga” er godt til dig, der gerne vil godt i gang, men måske lige skal se om yoga er noget for dig. Du få ubegrænset adgang til alle klasser inkl. online hold i 30 dage fra købsdatoen. Du kan dog maks. lave 5 bookinger frem i tiden ad gangen. Der er ingen opsigelse eller binding, da dette er et engangskøb.

Pris     595 kr.

Din måneds fri yoga er personlig og kan ikke benyttes af andre eller overdrages til andre. Købet refunderes ikke. Rettidig afmelding til hold er 3 timer før holdstart – via app eller hjemmeside. Ved senere afmelding trækkes 2 dage fra din måned. 

En UGES FRI YOGA

En Uges Fri Yoga – giver dig adgang til ubegrænset yoga i én uge. 
Du kan dog maks booke 5 hold ad gangen, så snart du har været til ét af de fem, kan du igen booke ét mere. Reglerne om rettidig afmelding gælder også for Én Uges Fri Yoga. Der skal afbookes hold senest 3 timer før. Ved for sen afmelding eller manglende fremmøde trækkes 2 dage fra din uge.

 

HUSK Afbookingsreglerne

Afmelding af et hold skal ske via app eller via din profil på bookingsiden her på hjemmesiden, senest 3 timer før holdet starter. Er du teknisk udfordret kan du til nød ringe til os 🙂 

Klippekort-holdere og prøvetimer mister deres klip ved sen afmelding. Abonnementer tillægges et gebyr på 30 kr.
Holdere af “En uges fri Yoga”, “Yoga Start Kit” eller “En måneds fri Yoga” trækkes 2 dage af deres periode, for hver sen afmelding. Alt dette fremgår også af vores handelsvilkår. 

Overordnet Aflysningspolitik fra vores side

I skoleferien kan enkelte klasser være nedlagt, men der vil være masser af muligheder for at komme til yoga. Vi forbeholder os retten til at aflyse et hold, hvis der kun er 3 eller færre deltagere. Ligeledes kan vi i sjældne tilfælde være nødsaget til at aflyse hold ved sygdom – hvis vi ikke kan få dækket klasserne ind på anden måde. Er du på klippekort trækkes dit klip selvfølgelig ikke, hvis der aflyses fra vores side, er du på månedskort/abonnement, vil der ikke være nogen refusion, da aflysning fra vores side vil være en sjældenhed. Aflysning af udehold grundet regn eller voldsomt vejr, kan ligeledes forekomme i mindre omfang.

Har du nogle spørgsmål så skriv til os på heygrowyoga@gmail.com