fbpx

Medlemstyper

ENKELT-KLASSE

En enkelt klasse er helt simpel, den er til dig der bare vil komme en sjælden gang imellem uden at binde dig til noget, eller til dig der bare er på besøg i studiet. Er det første gang du er på besøg, så husk at en prøvetime hos os er gratis – dog skal du stadig booke din plads og huske at afbooke, hvis du bliver forhindret.

KLIPPEKORT

Klippekortet er til dig der kun kommer en gang imellem. Kommer du blot 4 gange om måneden kan månedskortet med abonnement bedre betale sig. Klippekort er personlige og kan ikke overdrages til andre eller deles. Klip udløber 6 mdr. efter købsdatoen. Ubrugte klip refunderes ikke.

MÅNEDSKORT – ABONNEMENT

Månedsabonnement er til dig, der ønsker 100 % frihed. Med et månedsabonnement kan du frit booke så mange klasser du vil, og træne når du vil. Månedsabonnementet fungerer helt simpelt som et abonnement, der automatisk betales via MindBodys betalingsservice. 

Vi har besluttet, at der ikke skal være en lang binding på vores abonnementer, det vigtigste for os er nemlig, at du bliver glad for at gå til yoga. Dog har vi løbende en måned, plus en måneds opsigelse.

Din pris pr. måned   =  395 kr.
Oprettelse = 0 kr.
Start-binding = ingen
Opsigelse = løbende måned plus en måned.

Et månedsabonnement starter den dato du køber det, dvs. din månedsperiode vil eksempelvis være fra d. 20. i måneden, hvis det er købt d. 20.
 Opsigelsesvarsel for vores abonnement er løbende måned plus en måned. Dvs. har du købt det d.20 i en måned, og opsiger d.10 i en måned, betaler du perioden til d.20 ud, plus til den næste d.20. Altså har du altid én betaling mere, når du opsiger dit abonnement. Du må selvfølgelig træne i alle de dage du har betalt for.

SÆT DIT ABONNEMENT PÅ PAUSE
Skal du ud og rejse i længere tid, eller ved du, at du ikke kan komme til yoga i en bestemt periode, har du mulighed for at sætte dit abonnement på pause i op til 3 måneder. Det koster 150 kr. at sætte abonnementet på pause, og abonnementet starter automatisk op igen efter 3 måneder, hvis du ikke har bedt os aktivere det før de 3 måneder er omme. Du sætter dit abonnement på pause og begynder det igen, ved at skrive en mail til os.

Ønsker du at opsige dit abonnement helt så send os ligeledes en mail på: heygrowyoga@gmail.com

Har du månedsabonnement hos os får du 20% rabat på de fleste af vores workshops.
 
I skoleferien kan enkelte klasser være nedlagt, men der vil være masser af muligheder for at komme til yoga.

Ved to eller færre deltagere på et hold, forbeholder vi os retten til at aflyse.

30 dages FRI YOGA

“30 dages fri yoga” er godt til dig, der gerne vil godt i gang, men måske lige skal se om yoga er noget for dig. Du få ubegrænset adgang til alle klasser i 30 dage fra købsdatoen. Der er ingen opsigelse eller binding, da dette er et engangskøb.

Pris     495 kr.

Din måneds fri yoga er personlig og kan ikke benyttes af andre eller overdrages til andre. Købet refunderes ikke.

HUSK Afbookingsreglerne

Afmelding af et hold skal ske via app eller via din profil på bookingsiden her på hjemmesiden, senest 3 timer før holdet starter – sker afmelding mindre end tre timer før holdet starter, betales der automatisk for holdet med ét klip eller 2 dage af dit månedskorts gyldighed (svarer til ca. 26 kr).

Aflysningsregler fra vores side

Vi forbeholder os retten til at aflyse et hold, hvis der kun er 2 eller færre deltagere. Ligeledes kan vi i sjældne tilfælde være nødsaget til at aflyse hold ved sygdom – hvis vi ikke kan få dækket klasserne ind på anden måde. Er du på klippekort trækkes dit klip selvfølgelig ikke, hvis der aflyses fra vores side, er du på månedskort/abonnement, vil der ikke være nogen refusion, da aflysning fra vores side vil være en sjældenhed.

Har du nogle spørgsmål så skriv til os på heygrowyoga@gmail.com