fbpx

MØd Teamet bag GrowYoga

Bag Grow Yoga står ejerne Pernille Ramm og Sanja Ayu Sonne – samt et hold af flere hjertevarme, erfarne instruktører.

Om os

Sanja Ayu Sonne

Sanja er certificeret yoga- (RYTT) og Living yolates-lærer, Yin uddannet og holistisk kropsterapeut. Hun har flere års erfaring som underviser og mange forskellige kurser på cv’et. Sanja er en nærværende og kærlig underviser, der er både til det tempofyldte, stærke og legende og det blide, rolige og meditative.

Sanjas vej ind i yogaen begyndte for mere end 10 år siden med netop meditation (vipassana), hvilket hendes yin timer ofte bærer præg af. 

Udover at være medejer af GrowYoga driver Sanja Din Magiske Krop kropsbehandling. Har du månedskort Grow studiet opnår du derfor 10% rabat på behandlinger hos Sanja.

Om os

Pernille Ramm

Ud over at være RYT certificeret yogalærer fra Boston, USA, er Pernille Cand. Scient. i Human Fysiologi med speciale i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Hendes tilgang til yoga er et sundhedsfagligt afsæt, der hele tiden kobles til “the science of yoga”.

Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Pernille, således at du som yoga elev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, således du vil føle empowerment. “Kan du trække vejret – kan du dyrke yoga” – alle kan dyrke yoga,” er Pernilles motto.

Koblingen af Pernilles faglige viden og hendes glæde ved yoga skinner tydeligt igennem. Pernille er dygtig til at give variationer og guide dybere ind i stillingere – så alle kan være med.

Hun har ligeledes gennemført en specialuddannelse indenfor Yoga og kræft i USA, og har afholdt workshops for kræftramte i USA og DK. Pernille er medejer af studiet.

BrianNielsson2 4

Brian Dernje Nielsson

Brian er en en skøn, erfaren underviser, der med en høj grad af nærvær formår at få alle deltagere til at føle sig godt tilpas.

“Jeg fokuserer på at skabe en blid og let energi i min undervisning, som får deltagerne til at slippe modstand og stress i krop og sind.

Brian har en yogauddannelse fra Rathesh Mani og brænder for at flytte mennesker, så de opnår fornyet indsigt, nærvær og livsglæde, hvilket skinner tydeligt igennem.

Udover at undervise i yoga og meditation, hjælper Brian, gennem coaching mennesker til at blive mere nærværende og mentalt skarpe. 

Man kan kun føles sig tryg på Brians klasser.

IMG_5440

Camilla Lausten

Camilla underviser i yin yoga og har en af Danmarks længste og  – synes vi – bedste Yin Yoga uddannelser fra Sattva Yoga. 

Camilla er en forholdsvis ny underviser, men med viden og teknik 100% i orden. Camilla laver nogle skønne, fuldendte yin-serier, der ofte indbærer et tema for dagen. Du vil med sikkerhed blive mødt med smil og venlighed og stor opmærksomhed dine individuelle behov, når du møder op til Camillas timer. Så hold ikke igen med at spørge om justeringer og ekstra hjælp, hvis nødvendigt. 

Camilla vil fra tid til anden optræde på skemaet. Så glæd dig til hendes skønne, blide timer i en kærlig atmosfære. 

 

IMG_9311

Jeanette Alfsen

Jeanette underviser på vores udendørs styrkehold. Jeanette er statsanerkendt uddannet personlig træner og fitness instruktør, samt Yoga Alliance certificeret flow yogalærer og børneyogalærer.

Jeanette har mange timers erfaring med skovfitness og udetræning og har en skøn og smittende personlighed. Da Jeanette også er yogalærer, ved hun meget om, hvad du som yoga har brug for for at opretholde en sund praksis.

“Der plads til individualitet og hensyntagen til alle på mine hold. Med afsæt i hvor du er, kan du deltage uanset dit niveau og give dig selv mulighed for at opnå fysisk og mentalt velvære og overskud, krydret med gode grin og herligt samvær med andre.” 


iben1

Iben Hjelmsø
 
Iben underviser på vores udendørs styrkehold. 
Iben er biolog, løbetræner og coach, og har en del erfaring som træner i blandt andet hørsholm/Rungsted løbeklub.  Iben har en herlig energisk og smilende personlighed som hun tager med sig ind i sit hverv som træner. Du kan være sikker på at blive motiveret, og hjulpet til udvikling af Iben. Ibens timer er for alle, da styrketræningen nemt kan varieres til den enkeltes niveau og evt individuelle hensyn

Vi har mange skønne spots omkring Nivågaard, og når man alligevel skal ud og få pulsen op og få styrket sin krop, kan man ligeså godt nyde den smukke natur samtidigt. Selvom det er regn, og man får vådt, vindblæst hår og mudrede sko, så vil du begynde at elske dig selv, for at du også sådan en dag kom op fra sofaen.”