fbpx

Om Grow Yoga – Mød Teamet

 Studiet er beliggende i nordsjælland, på Nivågaard. Det ligger smukt og centralt på Gl. Strandvej 22C, i kort kørselsafstand til alle kystbyerne Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Hørsholm, Rungsted og Vedbæk. Om sommeren har vi bl.a. strandyoga ved Mikkelborg strand og udendørs træning i vores smukke Birkelund bag studiet. 

Grow Yoga slog dørene op d.1 september 2019 og rummer i dag mange former for yoga samt meditation. Vi har både morgenhold, formiddagshold, aftenhold samt weekendhold, så du altid kan komme til yoga, når det passer dig. Er du på udkig efter en spændende yoga workshop så kig i vores workshop-kalender.

Bag yogastudiet står ejerne Pernille Ramm og Sanja Ayu Sonne – samt et hold af flere fantastiske, hjertevarme og super erfarne instruktører. Hvad end du er ny til yoga eller erfaren, så er vi klar til at give dig en god oplevelse.

MØD INSTRUKTØRERNE 

sanja

Sanja Ayu Sonne

Sanja er certificeret yoga- (RYTT) og Living yolates-lærer, Yin uddannet og kropsterapeut. Hun har undervist siden 2014 og har mange forskellige kurser på cv’et. Sanja er en nærværende og kærlig underviser, der er både til det tempofyldte, stærke og legende i vinyasa yogaen og det blide, rolige og meditative i hatha og yin.

Sanjas vej ind i yogaen begyndte, da hun var en stor teenager med netop meditation (vipassana), hvilket hendes yin timer ofte bærer præg af. Uanset stilart, kan du altid få hjælp og modifikationer efter behov – så du til hver en tid kan tilpasse dagens yogapraksis til dig.

Sanja er medejer af studiet.

Pernille

Pernille Ramm

Ud over at være RYT certificeret yogalærer fra Boston, USA, er Pernille Cand. Scient. i Human Fysiologi med speciale i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Hendes tilgang til yoga er et sundhedsfagligt afsæt, der hele tiden kobles til “the science of yoga”.

Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Pernille, således at du som yoga elev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, således du vil føle empowerment. “Kan du trække vejret – kan du dyrke yoga” – alle kan dyrke yoga,” er Pernilles motto.

Koblingen af Pernilles faglige viden og hendes glæde ved yoga skinner tydeligt igennem. Pernille er dygtig til at give variationer og guide dybere ind i stillingere – så alle kan være med.

Hun har ligeledes gennemført en specialuddannelse indenfor Yoga og kræft i USA, og har afholdt workshops for kræftramte i USA og DK. Pernille er medejer af studiet.

BrianNielsson2 4

Brian Dernje Nielsson

Brian er en en skøn, erfaren underviser, der med en høj grad af nærvær formår at få alle deltagere til at føle sig godt tilpas.

“Jeg fokuserer på at skabe en blid og let energi i min undervisning, som får deltagerne til at slippe modstand og stress i krop og sind.

Brian har en yogauddannelse fra Rathesh Mani og brænder for at flytte mennesker, så de opnår fornyet indsigt, nærvær og livsglæde, hvilket skinner tydeligt igennem.

Udover at undervise i yoga og meditation, hjælper Brian, gennem coaching mennesker til at blive mere nærværende og mentalt skarpe. 

Man kan kun føles sig tryg på Brians klasser, der gør meditation spiseligt for enhver.

IMG_5440

Camilla Lausten

Camilla underviser i yin yoga og har en af Danmarks længste og  – synes vi – bedste Yin Yoga uddannelser fra Sattva Yoga. 

Camilla har undervist siden 2020, og har virkelig viden og teknik i orden. Camilla laver nogle skønne, fuldendte yin-serier, der ofte indbærer et tema for dagen. Du vil med sikkerhed blive mødt med smil og venlighed og stor opmærksomhed dine individuelle behov, når du møder op til Camillas timer. Så hold ikke igen med at spørge om justeringer og ekstra hjælp, hvis nødvendigt. Camilla har desuden masser af undervisningserfaring i rygsækken som skolelærer og journalist.

Glæd dig til skønne, blide timer i en kærlig atmosfære. 

 

44753968_809403622563348_3242791052549029888_n

Ditte Parby

Hos Ditte er du i trygge hænder. Ditte har rigtig mange års erfaring indenfor mange af yogaens forskellige former og hun underviser med sikkerhed, omsorg og nærvær, så du kan både som øvet og som begynder kan føle dig helt tryg samt få masser ud af Dittes timer. 

Ditte elsker at undervise, og det stråler ud af hende. Hun har en baggrund i kost og sundhed, og flere forskellige yogalæreruddannelser, bl.a. en kortere uddannelse i yoga for stressramte, samt en uddannelse i ansigtsyoga. 

Ditte vil optræde på skemaet med forskellige holdtyper – glæd dig til dem alle.

Cristina

Cristina Hedegaard Nielsen 

Cristina har en baggrund som både underviser og aktiv udøver af mange forskellige sportsgrene. Og er uddannet Alignment Yoga instruktør ved Louise Fjendbo, og er også i gang med en uddannelse som Bevægelseskonsulent samme sted. 

Cristina fokuserer i høj grad på at skabe forståelse for kroppens bevægeapparat og arbejder altid med både styrke og mobilitet. Hun har et stort indblik i biomekanikken, hvilket gør  hendes timer lidt anderledes ifht. mere klassiske yoga timer. Men med et kæmpe udbytte kropsligt for eleverne. I Cristinas timer finder du ikke energi-arbejde eller mantras, men masser af krops-nørderi. 

Hun er desuden certificeret underviser i Emotionel Intelligens og Mindfulness fra Search Inside Yourself Leadership Institute i USA.

Du kan forvente sved og styrke, men også masser af store smil og en afslappet professionel tilgang til yoga hos Cristina. 

malenebødker

Malene Bødker 

Malene har været fuldtids-yogalærer siden hun sin første yoga-uddannelse i 2014 – men Malenes yogarejse begyndte længe, længe før. Malene har i over 30 år praktiseret yoga og udforsket dens mange former, både i danmark og i udlandet. Malene er grundet sin uddannelse og undervisningserfaring – men i høj grad også grundet sin egen nysgerrighed på yogaen – en erfaren yogi, ikke kun indenfor arbejdet med asanas (de fysiske stillinger), men også mht. andre af yogaens veje. 

Malene har en passion for lyd og effekten af vibrationerne fra syngeskåle. Derfor kan du forvente at få en lille “bid lyd” til slutningen af Malenes klasser. 

Screenshot_20211113_070038

Trine Aaen
 
Trine Trine er uddannet Kundalini yogalærer og som Yin yogalærer og har undervist i studier og privat siden 2019. Trine ELSKER kundalini da denne yogaform, ved at åbne for ens vores energi, forbinder os med vores kreative potentiale. At mennesker, yoga og kommunikation er Trines passion afspejler sig i hendes varme, glade og afvæbnende undervisnings-facon, der bærer dig igennem selv de mest udfordrende øvelser.

Trænger du til – ikke kun at finde, men også fastholde – et indre overskud i din hverdag, og til at slippe de formelle rammer, finde din kerne og give mere plads til det, der er dig, så glæder jeg mig meget til at byde dig velkommen til Kundalini Yogaens kærlige, energiske og legende univers”.

Foto_Christine

Christine Holm Donatzky

Christine er en nærværende og rolig underviser, så glæd dig til at finde balance i krop og sind. Christine underviser primært i blid vinyasa, hvor mange af de klassiske yogastillinger sammensættes i et dejligt, blidt flow.

Hun sammensætter programmer med forskellige temaer som f.eks. spændingsfrigørende øvelser, balance og fokus på ryg, skulder og nakke. Hver yogatime starter med en kort indtuning og afsluttes med en behagelig afspænding.

Christine har dyrket yoga siden 2007, og har en 500 timers yogalæreruddannelse fra Yogaskolen i Helsingør, så hun er godt klædt på til at tage hånd om dig.

DSC_0026

Surprét Elmue

Du kan så absolut være helt tryg, når du kommer til yoga med Surprét. hun har har ti års erfaring som yogalærer og 25 års erfaring med yoga somudøvende yogi. Surprét siger selv om hendes undervisning: “Jeg lægger vægt på finjusteringer i stillingerne, og jeg lægger helt utrolig meget vægt på vejtrækningen. Undervejs i timen minder jeg dig igen og igen om at se indad, om at opdage hvad din krop fortæller dig og hvad dit sind beskæftiger sig med. Når du møder ind til en yogatime og stoler på min videreformidling af de ældgamle yogatraditioner opfatter jeg
det som en tillidserklæring. Vel mødt.”


Surprét er både Kundalini Yogalærer, Mindfulness instruktør, Child Play yogainstruktør, har speciale i yoga for/mod PTSD, angst, traumer med fire år som fast tilknyttet yogalærer på krisecenter for traumeramte kvinder og børn. Desuden er hun en modig vinterbader og Wim Hof breathing udøver.

iben1

Iben Hjelmsø
 
Iben underviser på vores Løb & Yoga-forløb.
Iben er biolog, løbetræner og coach, og har en del erfaring som tidligere træner i blandt andet Hørsholm/Rungsted løbeklub. Iben har en herlig energisk og smilende personlighed, som hun tager med sig ind i sit hverv som træner. Du kan være sikker på, at blive motiveret, og hjulpet til udvikling af Iben. 

Vi har mange skønne spots omkring Nivågaard, og når man alligevel skal ud og få pulsen op og få styrket sin krop, kan man ligeså godt nyde den smukke natur samtidigt. Selvom det er regn, og man får vådt, vindblæst hår og mudrede sko, så vil du begynde at elske dig selv, for at du også sådan en dag kom op fra sofaen og ud og løbe.” 

193563791_3009412802676019_1745106892644483343_n

Marie-Louise Wittrup

Marie-Louises yoga-historie begyndte i 2007, bosat i Hong Kong, hvor hun personligt forelskede sig i yogaen. Efter mange års selvpraksis, tog hun i 2019 springet og uddannedes sig til yogalærer. Selvom titlen som yogalærer er lidt nyere, har hun et omfattende CV med masser af undervisnings erfaring fra andre træningsformer samt en ernæringsfaglig baggrund som kostvejleder. Pt. er Marie-Louise ved at uddanne sig til Kranio Sakral terapeut, hvilket giver hende en ekstra viden om bindevæv og nervesystem. Hun underviser primært i flow baseret yoga, med inspiration fra Qi Gong og andre flow-baserede, mere frie bevægelsesformer.

Marie-Louises hold er for alle.