fbpx

Om Grow Yoga – Mød Teamet

 Studiet er beliggende i nordsjælland, på Nivågaard. Det ligger smukt og centralt på Gl. Strandvej 22C, i kort kørselsafstand til alle kystbyerne Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Hørsholm, Rungsted og Vedbæk. Om sommeren har vi bl.a. strandyoga ved Mikkelborg strand og udendørs træning i vores smukke Birkelund bag studiet. 

Grow Yoga slog dørene op d.1 september 2019 og rummer i dag mange former for yoga, samt meditation og udendørs styrketræning. Vi har både aftenhold og formiddagshold, samt weekender, så du altid kan komme til yoga når det passer dig. Er du på udkig efter en spændende yoga workshop så kig i vores spændende workshop-kalender.

Bag yogastudiet står ejerne Pernille Ramm og Sanja Ayu Sonne – samt et hold af flere fantastiske, hjertevarme og super erfarne yoga- og styrke-instruktører. Hvad end du er ny til yoga eller erfaren, så er vi klar til at give dig en god oplevelse.

MØD INSTRUKTØRERNE 

Skærmbillede 2020-08-28 kl. 15.44.10

Sanja Ayu Sonne

Sanja er certificeret yoga- (RYTT) og Living yolates-lærer, Yin uddannet og kropsterapeut. Hun har undervist siden 2015 og har mange forskellige kurser på cv’et. Sanja er en nærværende og kærlig underviser, der er både til det tempofyldte, stærke og legende og det blide, rolige og meditative.

Sanjas vej ind i yogaen begyndte for mere end 14 år siden med netop meditation (vipassana), hvilket hendes yin timer ofte bærer præg af. Uanset stilart, kan du altid få hjælp og modifikationer efter behov – så du til hver en tid kan tilpasse dagens yogapraksis til dig.

Sanja er medejer af studiet.

Pernille

Pernille Ramm

Ud over at være RYT certificeret yogalærer fra Boston, USA, er Pernille Cand. Scient. i Human Fysiologi med speciale i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Hendes tilgang til yoga er et sundhedsfagligt afsæt, der hele tiden kobles til “the science of yoga”.

Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Pernille, således at du som yoga elev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, således du vil føle empowerment. “Kan du trække vejret – kan du dyrke yoga” – alle kan dyrke yoga,” er Pernilles motto.

Koblingen af Pernilles faglige viden og hendes glæde ved yoga skinner tydeligt igennem. Pernille er dygtig til at give variationer og guide dybere ind i stillingere – så alle kan være med.

Hun har ligeledes gennemført en specialuddannelse indenfor Yoga og kræft i USA, og har afholdt workshops for kræftramte i USA og DK. Pernille er medejer af studiet.

BrianNielsson2 4

Brian Dernje Nielsson

Brian er en en skøn, erfaren underviser, der med en høj grad af nærvær formår at få alle deltagere til at føle sig godt tilpas.

“Jeg fokuserer på at skabe en blid og let energi i min undervisning, som får deltagerne til at slippe modstand og stress i krop og sind.

Brian har en yogauddannelse fra Rathesh Mani og brænder for at flytte mennesker, så de opnår fornyet indsigt, nærvær og livsglæde, hvilket skinner tydeligt igennem.

Udover at undervise i yoga og meditation, hjælper Brian, gennem coaching mennesker til at blive mere nærværende og mentalt skarpe. 

Man kan kun føles sig tryg på Brians klasser, der gør meditation spiseligt for enhver.

IMG_5440

Camilla Lausten

Camilla underviser i yin yoga og har en af Danmarks længste og  – synes vi – bedste Yin Yoga uddannelser fra Sattva Yoga. 

Camilla har undervist siden 2020, og har virkelig viden og teknik i orden. Camilla laver nogle skønne, fuldendte yin-serier, der ofte indbærer et tema for dagen. Du vil med sikkerhed blive mødt med smil og venlighed og stor opmærksomhed dine individuelle behov, når du møder op til Camillas timer. Så hold ikke igen med at spørge om justeringer og ekstra hjælp, hvis nødvendigt. Camilla har desuden masser af undervisningserfaring i rygsækken som skolelærer og journalist.

Glæd dig til skønne, blide timer i en kærlig atmosfære. 

 

44753968_809403622563348_3242791052549029888_n

Ditte Parby

Hos Ditte er du i trygge hænder. Ditte har rigtig mange års erfaring indenfor mange af yogaens forskellige former og hun underviser med sikkerhed, omsorg og nærvær, så du kan både som øvet og som begynder kan føle dig helt tryg samt få masser ud af Dittes timer. 

Ditte elsker at undervise, og det stråler ud af hende. Hun har en baggrund i kost og sundhed, og flere forskellige yogalæreruddannelser, bl.a. en kortere uddannelse i yoga for stressramte, samt en uddannelse i ansigtsyoga. 

Ditte vil optræde på skemaet med forskellige holdtyper – glæd dig til dem alle.

iben1

Iben Hjelmsø
 
Iben underviser på vores udendørs styrkehold og løbe-forløb.
Iben er biolog, løbetræner og coach, og har en del erfaring som tidligere træner i blandt andet hørsholm/Rungsted løbeklub. Iben har en herlig energisk og smilende personlighed, som hun tager med sig ind i sit hverv som træner. Du kan være sikker på, at blive motiveret, og hjulpet til udvikling af Iben. Ibens timer er for alle, da hendes styrketræning nemt kan varieres til den enkeltes niveau og evt individuelle hensyn. Iben elsker at bruge naturen og bevæge sig lidt rundt på i de grønne nærområder og lave øvelser.

Vi har mange skønne spots omkring Nivågaard, og når man alligevel skal ud og få pulsen op og få styrket sin krop, kan man ligeså godt nyde den smukke natur samtidigt. Selvom det er regn, og man får vådt, vindblæst hår og mudrede sko, så vil du begynde at elske dig selv, for at du også sådan en dag kom op fra sofaen.” 

193563791_3009412802676019_1745106892644483343_n

Marie-Louise Wittrup

Marie-louises yoga-historie begyndte i 2007, bosat i Hong Kong, hvor hun personligt forelskede sig i yogaen. Efter mange års selvpraksis, tog hun i 2019 springet og uddannedes sig til yogalærer. Selvom titlen som yogalærer er lidt nyere, har hun et omfattende CV med masser af undervisnings erfaring fra andre træningsformer samt en ernæringsfaglig baggrund som kostvejleder. Pt. er Marie-louise ved at uddanne sig til Kranio Sakral terapeut, hvilket giver hende en ekstra viden om bindevæv og nervesystem. Hun underviser primært i Vinyasa / Vinyasa Strength, da hun er vild med sved på panden!  Marie-louises hold er derfor kun egnede til dig der er med på en lidt hård time.

Cristina

Cristina Hedegaard Nielsen 

Cristina finder du bl.a. hver lørdage morgen, hvor hun underviser vores styrketræning. Cristina har en baggrund som både underviser og aktiv udøver af mange forskellige sportsgrene.

Cristina fokuserer i høj grad på at skabe forståelse for kroppens bevægeapparat og arbejder altid med både styrke og mobilitet til træningen. Hun har et stort indblik i biomekanikken, hvilket gør at hun kan undervise mange niveauer på ét hold – så der er noget at hente for alle. 

Senest er Cristina også uddannet som Alignment Yoga instruktør og er også i gang med en uddannelse som Bevægelseskonsulent. Hun er desuden certificeret underviser i Emotionel Intelligens og Mindfulness fra Search Inside Yourself Leadership Institute i USA.

Du kan forvente sved, power, men også masser af store smil og en afslappet professionel tilgang til træningen med Cristina. 

IMG_1541 1

Kristian Flint

Kristian er vikar-underviser på styrketræningshold, og vil være at finde på skemaet nu og da. Kristian har mange års personlig erfaring med bl.a. CrossFit og går meget op i at “nørde” teknikken i øvelserne, så du får mest muligt ud af din træning og forebygger skader. Han er ny som underviser, men tager mere end 10 års inspiration med fra dedikeret egen-træning. Kristian gør altid sit ypperste for, at alle for en fed træning, med plads til alle niveauer – men sved på panden!

En ting er sikkert – selvom du altid kan tage dit eget tempo på alle vores hold, så vi lover altså, at du kan mærke, når du har været til træning med Kristian!