OM GROW YOGA – MØD TEAMET

 

 

 

 

Studiet er beliggende på Nivågaard i Nordsjælland. Det ligger smukt på Gl. Strandvej 22c i kort kørselsafstand til alle kystbyerne Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Hørsholm, Rungsted og Vedbæk. Om sommeren har vi udendørs yoga i vores smukke Birkelund bag studiet. 

Grow Yoga åbnede den 1. september 2019 og rummer i dag mange former for yoga samt meditation. Vi har både morgenhold, formiddagshold, aftenhold samt weekendhold, så du altid kan komme til yoga, når det passer dig. Er du på udkig efter en spændende yoga workshop, så kig i vores workshop-kalender.

Bag yogastudiet står ejerne Pernille Ramm og Sanja Sonne samt et hold af flere dygtige, hjertevarme og meget erfarne instruktører. Hvad end du er ny til yoga eller erfaren, så er vi klar til at give dig en god oplevelse.

MØD INSTRUKTØRERNE 

Sanja Sonne, Grow Yoga

Sanja Sonne

Sanja er uddannet i Hatha, Vinyasa, Yin, Living Yolates, og seneste skud er yogafilosofi og intelligent sekvensering. Ydermere har hun har taget forskellige kropsterapeutiske kurser.

Sanjas vej ind i yogaen begyndte som ung med deltagelse på flere silent meditationsretreats (vipassana). Hendes rolige timer bærer derfor ofte præg af, at der skal være plads til deltagernes egen proces og indre oplevelse; plads til at være med det som er. “Jeg har et ønske om at guide dig til at lande trygt i kroppen og rummet men derefter give dig plads til at være i dig selv. Derfor forsøger jeg at give klare/meningsfyldte instruktioner men også være stille, så DIN oplevelse kan træde i forgrunden.”

I Vinyasa har Sanja ofte en ret kraftfuld fysisk praksis med forskellige temaer over en periode med en intention om udvikling og læring for alle. Sanja har været “fuldtids yogi” siden 2014, så det er blevet til mange tusinde timer efterhånden. Uanset stilart, kan du altid få hjælp til modifikationer.

Sanja er stifter og ejer af studiet sammen med Pernille Ramm.

Pernille Ramm, Grow Yoga

Pernille Ramm

Ud over at være RYT certificeret yogalærer fra Boston, USA, er Pernille Cand. Scient. i Human Fysiologi med speciale i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Hendes tilgang til yoga er et sundhedsfagligt afsæt, der hele tiden kobles til “the science of yoga”.

Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Pernille, således at du som yoga elev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, således du vil føle empowerment. “Kan du trække vejret – kan du dyrke yoga” – alle kan dyrke yoga,” er Pernilles motto.

Koblingen af Pernilles faglige viden og hendes glæde ved yoga skinner tydeligt igennem. Pernille er dygtig til at give variationer og guider dybere ind i stillingerne – så alle kan være med.

Hun har ligeledes gennemført en specialuddannelse indenfor Yoga og kræft i USA og har afholdt workshops for kræftramte i USA og DK.

Pernille er stifter og ejer af studiet sammen med Sanja Sonne.

DSC00123-Enhanced-NR

Camilla Lausten

Camilla underviser i Yin Yoga og har en af Danmarks længste og  – synes vi – bedste Yin Yoga uddannelser fra Sattva Yoga. 

Camilla har undervist siden 2020 og har virkelig viden og teknik i orden. Camilla laver nogle skønne, fuldendte yin-serier, der ofte indebærer et tema for dagen. Du vil med sikkerhed blive mødt med smil og venlighed og stor opmærksomhed på dine individuelle behov, når du møder op til Camillas timer. Så hold ikke igen med at spørge om justeringer og ekstra hjælp, hvis nødvendigt. Camilla har desuden masser af undervisningserfaring i rygsækken som skolelærer og journalist.

Glæd dig til skønne, blide timer i en kærlig atmosfære. 

 

44753968_809403622563348_3242791052549029888_n

Ditte Parby

Hos Ditte er du i absolut trygge hænder. Ditte har mange års erfaring indenfor flere af yogaens forskellige former og hun underviser med sikkerhed, omsorg og nærvær. Du kan både som øvet og som begynder føle dig helt tryg samt få masser ud af Dittes timer. 

Ditte elsker at undervise og det stråler ud af hende. Hun har en baggrund i kost og sundhed og mange forskellige yogalæreruddannelser bl.a. en kortere uddannelse i yoga for stressramte samt en uddannelse i ansigtsyoga.

Ditte vil optræde på skemaet med forskellige holdtyper – glæd dig til dem alle.

image002 (1)

Malene Bødker 

Malene har været fuldtids-yogalærer siden hun tog sin første yoga-uddannelse i 2014 men Malenes yogarejse begyndte længe, længe før. Malene har i over 30 år praktiseret yoga og udforsket dens mange former, både i Danmark og i udlandet. Malene er grundet sin uddannelse og undervisningserfaring – men i høj grad også grundet sin egen nysgerrighed på yogaen – en erfaren yogi, ikke kun indenfor arbejdet med asanas (de fysiske stillinger) men også mht. andre af yogaens veje. 

Malene har en passion for lyd og effekten af vibrationerne fra syngeskåle. Derfor kan du forvente at få en lille “bid lyd” til slutningen af mange af Malenes klasser. 

DSC00337-Enhanced-NR

Trine Aaen
 
Trine er uddannet Kundalini yogalærer og Yin yogalærer og har undervist i studier og privat siden 2019. Trine elsker Kundalini, da denne yogaform – ved at åbne for vores energi – forbinder os med vores kreative potentiale. At mennesker, yoga og kommunikation er Trines passion afspejler sig i hendes varme, glade og afvæbnende undervisningsfacon, der bærer dig igennem selv de mest udfordrende øvelser.

Trænger du til – ikke kun at finde, men også fastholde – et indre overskud i din hverdag og til at slippe de formelle rammer, finde din kerne og give mere plads til det, der er dig, så glæder jeg mig meget til at byde dig velkommen til Kundalini Yogaens kærlige, energiske og legende univers”.

DSC00298-Enhanced-NR

Lilian Busk

Lilian startede som underviser i 2007.
Siden 2010 har Lilian undervist på fuld tid og bl.a. fungeret som
medunderviser og censor ved en 500 timers yogalæreruddannelse, som går i dybden med de klassiske aspekter inden for yogatraditionen, herunder de fysiske stillinger og bevægelser, filosofi, mindfulness og meditation samt åndedrætstræning.
Lilian underviser forskellige stilarter og gør sig umage med at variere og
tilrettelægge undervisningen, så den er passende i forhold til deltagerne.

“Yoga er efter min mening bedst, når undervisningen peger ind til oplevelsen og når virkningen får tid til at kunne blive mærket. Yogaens væsen kan ikke forklares eller intellektualiseres. Yoga skal opleves og gerne med et lille smil på læben.”

DSC00188-Enhanced-NR

Sarah Christine Klintholm

Sarah er uddannet både yogalærer og fysioterapeut og underviser i hatha yoga samt, hatha flow samt på både vores mor/barn hold, og vores seniorer hold. Sarah er en dejlig underviser med et smil helt op til ørerne. 

Du kan altid føle dig velkommen hos Sarah.

Susanne sletting

Susanne Thygesen Sletting

Susanne underviser primært på vores Senior Yoga hold. Hun begyndte at undervise i yoga for flere år siden efter selv at have praktiseret yoga i mere end 25 år og have mærket effekten på krop, sind, følelsesmæssigt og åndeligt. 

Susanne er uddannet og eksamineret Hatha yoga- og meditationslærer hos Ki-ZenYoga og hendes undervisning har rod i Hatha-yogaen. Hun arbejder altid ud fra et tema men tilpasser undervisningen intuitivt og efter den enkeltes behov. Hendes yogaundervisning har altid været målrettet et modent publikum og hun har især erfaring med at tilpasse undervisningen til deltagernes fysiske form. Susanne er jordforbundet, tålmodig og rolig i sin facon og underviser altid ud fra et tema.

“Susanne er en opmærksom og rolig underviser. Jeg føler altid, at jeg er i trygge hænder.” – En kærlig hilsen fra en af Susannes elever.

DSC00228-Enhanced-NR

Marie Spaabæk Mortensen

Marie er oprindeligt uddannet danser i Sverige og Tyskland og har en Master of Fine Arts i dans fra University of Iowa, USA. Under sin uddannelse modtog hun et legat til at blive uddannet yogalærer. Yogaen havde allerede på det tidspunkt haft en enorm betydning for hendes eget liv og en passion for at hjælpe andre med at finde styrke og velvære i deres egen krop voksede. Marie har siden bygget ovenpå yogalærer-uddannelsen med kurser i bl.a.  trauma sensitiv yoga, og yin, og er nu E-RYT 500. Hun har undervist indenfor både psykiatrien og den almene sundhedssektor i USA i tillæg til at undervise ved traditionelle yoga studioer.

Maries timer bærer klart præg af hendes baggrund som danser, da hun fokuserer på flow og at alle kan udtrykke og ære deres individualitet gennem bevægelse. Marie ønsker, at de yogatimer hun guider, støtter dig i at føle dig hjemme i din egen krop. Hun er vendt hjem til Danmark i 2023 efter mange år i USA og glæder sig til at tage imod dig i studiet.

DSC00126-Enhanced-NR

Naia Sofia Frost

Naia er en skøn underviser med meget erfaring i netop det at undervise. Hun har et dejligt overskud og en kækhed og ligefremhed i rollen som instruktør, hvilket gør, at du som deltager føler dig godt tilpas.

Da Naia mødte Yoga og Meditation for første gang, ændrede det hendes indre på en skøn og ganske uventet måde. Hun besluttede derfor, at det skulle der være mere af i hendes liv. Naia er uddannet i Hatha Yoga, Yin yoga og har yderligere uddannelser i anatomi samt coaching.

“I min undervisning nyder jeg at skabe et rum til både yoga-hajer og nybegyndere. Og helst med et smil på læben samtidig. Der er altid plads til deltagernes eget personlige fokus/proces. Jeg varierer mine klasser meget, så din fysik og dit sind bliver stimuleret hver gang og der skabes plads til personlig vækst i dit eget tempo. Jeg har beskæftiget mig med yoga i mere end 12 år og nyder fortsat at undervise!”

DSC00086-Enhanced-NR

Marion Jørgensen

Yoga har i mange år været en stor del af Marions liv. “Yoga hjælper mig med at holde balance i livet og jeg finder både mental og fysisk styrke og ro i min egen yogapraksis. Det håber og ønsker jeg at give videre i min undervisning.”

Marion er uddannet hos Delight Yoga i Amsterdam, har en Hatha/Vinyasa yoga uddannelse fra Kula Yoga og en Yin Yoga uddannelse fra Yoga Unlimited.

P.t. er hun i gang med en videreuddannelse som “wom(b)an teacher”, en uddannelse hvor der er fokus på hvordan man kan målrette yoga til kvinders kroppe, bækkenbund, cyclus og overgange i livet. 

Image-1

Agnete Skaarup Bendsen

Agnete har undervist i Yoga siden 2019 og har en stærk praksis. Hun er vild med kombinationen af det intense – at få lidt sved på panden, og det blide og rolige, som får kroppen til at åbne og bane vej for fordybelse. Med en baggrund som uddannet Bodymind kropsterapeut har Agnete en oplevelsesorienteret tilgang til Yoga.

Lad mig lære dig nogle redskaber til at komme hjem til dig selv – det ser jeg som min fornemste opgave. På den måde kan du finde ind til din kerne, finde ro og balance – i krop og sind. Jeg glæder mig til at praktisere Yoga sammen med dig“.

Om os

Lærke Ahlstrøm

Yoga har lige siden jeg stiftede bekendtskab med det første gang, haft en helt særlig plads i mit hjerte som et unikt redskab til at kultivere accept, fleksibilitet, styrke, tålmodighed, entusiasme, livsglæde, værdsættelse og taknemmelighed. Med min baggrund som psykolog og kropsterapeut tror jeg på, at vi gennem vores yogapraksis kan skabe frihed i vores bevægelser, frihed i vores åndedræt, frihed fra identificering med vores sind og tanker – og på den måde: skabe frihed i vores liv til at være det menneske, vi gerne vil være.” 

Som underviser er Lærke optaget af at gøre sin undervisning legende og udforskende. Hun mener, at alle – i en tryg og nærværende ramme – kan meget mere, end de selv tror. Lærke er uddannet inden for Vinyasa Krama, og har flere års erfaring som underviser, og bl.a. også med-uddanner af nye instruktører. Lærke er en meget behagelig underviser med et tydeligt nærvær.
Lærke er p.t. på barsel og vi glæder os til, at hun kommer tilbage igen. 

VORES SKØNNE VIKARER OG EKSTERNE UNDERVISERE

Skaermbillede 2023 07 06 kl. 07.52.50

Eva Diercks

Eva har en dyb kærlighed til, hvad yoga kan tilbyde kroppen, herunder smidighed, styrke, balance og ikke mindst fordybelse og bevidsthed. For Eva er yoga en følelse og hun ser på det med et holistisk perspektiv. Hun formidler sin yoga på en jordnær og smilende måde, uanset om det er en intens Strength-time eller en Blid Hatha-time. Evas timer har desuden altid et tydeligt fokus eller tema, der arbejdes med.

Eva har elsket yoga i mange år og begyndte at undervise på hobbyplan i 2013. I 2022 tog hun springet og begyndte at undervise på fuld tid. Hun har bl.a. en omfattende yogalæreruddannelse hos Dansk Yoga bag sig – en uddannelse på mere end 800 timer – hvilket er sjældent i dag. Eva er tidligere erfaren gymnastikinstruktør med flere uddannelser i bagagen.

BrianNielsson2 4

Brian Dernje Nielsson

Brian er en en skøn, erfaren underviser, der med en høj grad af nærvær formår at få alle deltagere til at føle sig godt tilpas.

“Jeg fokuserer på at skabe en blid og let energi i min undervisning, som får deltagerne til at slippe modstand og stress i krop og sind.

Brian har en yogauddannelse fra Rathesh Mani og brænder for at flytte mennesker, så de opnår fornyet indsigt, nærvær og livsglæde, hvilket skinner tydeligt igennem.

Udover at undervise i yoga og meditation, hjælper Brian, gennem coaching mennesker til at blive mere nærværende og mentalt skarpe. 

Man kan kun føles sig tryg på Brians klasser, der gør meditation spiseligt for enhver.

yoga instruktør

Birgitte Storm Barfod

Birgitte underviser i Hatha, Vinyasa, Yin og Restorative Yoga. Birgitte er RYT certificeret yogalærer fra My Yoga og Shakti yogalærer. Hun været yogalærer på fuldtid siden 2015. 
 
“Målet med min yogaundervisning er altid at hjælpe den enkelte elev til at blive sund, stærk, glad og fri, således at han/hun får det fysiske og psykiske fundament for at leve livet fuldt ud og udnytte sit fulde potentiale.” 
 
Undervisningen tager altid udgangspunkt i yogafilosofien og naturvidenskaben. Birgitte er mor til tre. Hun er oprindelig uddannet Cand.hort. arch. (landskabsarkitekt) og bachelor i kommunikation og har i mange år arbejdet som kommunikationskonsulent både i private virksomheder og offentlige organisationer. 
Cristina

Cristina Hedegaard Nielsen 

Cristina har en baggrund som både underviser og aktiv udøver af mange forskellige sportsgrene. Hun er uddannet Alignment Yoga instruktør ved Louise Fjendbo og er også uddannet Bevægelseskonsulent samme sted. 

Cristina fokuserer i høj grad på at skabe forståelse for kroppens bevægeapparat og arbejder altid med både styrke og mobilitet. Hun har et stort indblik i biomekanikken, hvilket gør hendes timer lidt anderledes ifht. mere klassiske yogatimer og med et kæmpe udbytte kropsligt for eleverne. I Cristinas timer finder du ikke energiarbejde eller mantras, men masser af krops-nørderi. 

Hun er desuden certificeret underviser i Emotionel Intelligens og Mindfulness fra Search Inside Yourself Leadership Institute i USA.

Du kan forvente varme og styrke i Christinas Hatha men også masser af store smil og en afslappet, professionel tilgang til yoga.

Foto_Christine

Christine Holm Donatzky

Christine er en nærværende og rolig underviser, så glæd dig til at finde balance i krop og sind. Christine underviser primært i blidt flow og Hatha yoga og er i 2022 ved at uddanne sig i Yin også.

Hun sammensætter programmer med forskellige temaer som f.eks. spændingsfrigørende øvelser, balance og fokus på ryg, skulder og nakke. Hver yogatime starter med en kort indtuning og afsluttes med en behagelig afspænding.

Christine har dyrket yoga siden 2007,og har en 500 timers yogalæreruddannelse fra Yogaskolen i Helsingør, så hun er godt klædt på til at tage hånd om dig.