fbpx

kunne du tænke dig at blive en del af teamet?

Søg job hos Grow Yoga

Grow Yoga slog dørene op d.1 september 2019 og rummer i dag mange former for yoga samt meditation. Siden studiet åbnede med bare 7 hold om ugen, er vi vokset og vokset. Vi er derfor altid på udkig efter dygtige instruktører, så hold dig ikke tilbage, hvis du sidder derude med noget godt at byde på.  

Ledige stillinger pt.

Yogalærer til Herre hold tirsdage kl.20-21.00 – Vi leder efter en erfaren mandlig underviser til dette hold. Er det dig? 

Vi søger en Yogi, der har mod på at være med på opstarten af et herrehold hos os. Et rent herrehold er noget nyt hos os, så der er ingen garantier mht. oprettelse og om det kører eller ej, men er du frisk på at give det et skud, og har du erfaring med hvad den gængse herre-krop har brug for (eks. hamstrings, lænd, styrke, mobilitet mv.), og kan du modificere stillingerne undervejs, så de passer til et bredt niveau, og udfordre alle, der hvor de er, så hører vi meget gerne fra dig. Vi ser gerne, at du har flere års erfaring som underviser, da der vil være brug for at kunne modificere og give alternativer on the spot, så alle er inkluderede.(Der er ikke tale om at skulle favne folk med skader, og du behøver ikke kunne håndstand eller hovedstand, men at rumme en god bredde af herre på omkring 40-70 år.) 

UNDERVISER MED SPECIALE I MOR/BARN YOGA/EFTERFØDSEL 

Vi søger dig, der har erfaring og uddannelse indenfor undervisning af mor/baby-yoga hold. Der er tale om et forløb over 8-10 uger, med mødre plus babyer. Opstart efterår 2022. Har du mindst nogle års erfaring med dette, og lyst til at byde ind med noget trygt og godt, så kontakt os endelig. Der vil være tale om ét hold om ugen mandage, tirsdage eller torsdage midt på dagen. Og da det er første gang vi kaster os over denne type hold, er der ingen garanti for at det lykkedes – så du skal være lidt fleksibel.

MANGLEDE VI IKKE DIG LIGE NU?
Vi vil ALTID gerne have din ansøgning. Selvom vi ikke lige mangler dig lige nu – så gemmer vi nemlig dit navn, til når vi får brug for flere i teamet. Ser du, at vi søger aktivt igen, og har du allerede søgt i en periode, hvor vi ikke havde behov, så hold dig ikke tilbage med at søge aktiv igen. Vi ser gerne, du har nogle års undervisningserfaring, hvis du søger hos os – men vi høre meget gerne fra alle uanset.