YOGA RETREATS & REJSER 2024

…perfekt til livsnydere, nye som øvede

Kommende yoga retreats & Yoga ferier i 2024

Velkommen til ro, afslapning og fordybelse.

Vi har i Grow Yoga med stor succes afholdt yoga retreats i flere år. Og fra 2022 har du også kunne komme med os på yoga ferie. Vores yoga retreats og yoga rejser bliver booket både af deltagere, der kender os, men i lige så høj grad af folk, der aldrig har mødt os før. Vores ture er for alle slags yogier – nybegyndere som garvede. Alle kan deltage og alle får noget godt med.

TOREKOV SPA-HOTEL, SVERIGE (50 min. i bil)
– 2-dags yoga retreats –

 BORNHOLM I UGE 30, 2024

Uge 30 – d. 21.-28. juli

Kombineret yoga- og sommerferie på det nordlige Bornholm. Vi sørger for at starte din dag godt med morgenyoga og morgenmad. Resten af tiden er din egen til at nyde og dase og udforske denne smukke danske perle.

Læs mere her

Skaermbillede 2024 03 15 kl. 16.04.32

 Yoga ferie på Skiathos, Grækenland

Velkommen til “den grønne græske ø”
d. 27. aug – 3. sept 2024 m. Spies Rejser
Du bor på fortryllende, 5-stjernede Elivi hotel
7 nætter, 1-2 yogaklasser om dagen,
inkl. morgenmad & fly.
Læs mere

Myrion Kreta yoga retreat

Yoga og Padel Ferie, Kreta

Nyd dejlige Kreta
d. 22.-29.sept 2024 m. Bravotours
Du bor på det lækreste, 5-stjernede
Myrion Beach Resort & Spa
7 nætter, 1-2 yogaklasser om dagen, padeltennis
inkl. morgenmad & fly.
Læs mere

Hvad siger tidligere deltagere..

 • "Det var også en sand fornøjelse herfra. Fantastisk weekend og virkelig søde deltagere, så hyggeligt. Som underviser og yogavejleder er du (Sanja) en sand stjerne, så tak for det :-)... Tak igen for en skøn tur, som vi længe kan leve højt på!"
  Moon R.

 • "Mage til selvforkælelses-tur skal man lede længe efter. Fantastisk sted at nyde et par dage. Alle faciliteter var helt i top. Yogalokalet, værelserne, spaen, restauranten og naturen. Samværet med de andre deltagere, og de to skønne yogaundervisere, Sanja og Pernille, nød min veninde og jeg fra start til slut. En oplevelse jeg vil huske længe og anbefale til alle."
  Irene S.
 •  
  "... jeg [har] aldrig før været på et velvære kursus, hvor en selv var i centrum, og det var jer med jeres utrolige dejlige måde at være på, jeres hjertevarme og dygtighed som gjorde, at mit ophold blev en rigtig stor succes. Maden var så dejlig, fint hotel, gode værelser, lækker ophold, godt selskab, og super yoga, jeg kommer igen. "
  Britta K.
 • "Jeg vil meget gerne sige tusind tak for en skøn tur til Torekov i oktober. Turen var helt igennem dejlig, hotellet er hyggeligt og ikke for stort, programmet for begge dage var super godt med flere forskellige yogaklasser, som vi frit kunne vælge til eller fra, og antallet af deltagere var perfekt til, at alle blev set og hjulpet under træningen. OG jeg nød at kunne bade udendørs - først i kold pool og dernæst i dejlig varm pool, det kan noget!"

  Mette J.
 • "..Særlig ros til jer begge... Tilpas tid med yoga og egentid. Et virkeligt godt hotel, dejlige værelser og dejlig mad. Tiden gik hurtigt på en langsom og god måde. De 2 dage føltes længere på den gode måde. Igen; tusind tak for et god retreat."
  -
  Lizet B.

 • "Jeg vil bare sige jer tak for en helt utrolig dejlig tur til Torekov. Det var så rare omgivelser, super dejligt med alt det yoga, og rigtig lækker mad. Det var også utrolig søde mennesker der deltog og det gør det hele så rart."

  Inger S.
 • “Jeg ankom søndag kl 10.00 hvor jeg blev mødt af de sødeste yoga instruktører Sanja og Pernille. Vi gik straks igang med den første yoga session. Allerede 5 minutter inde i timen, tænkte jeg “hvorfor har jeg ikke gjort dette for mig selv før”. Det var 2 helt fantastiske dage fyldt med en god blanding af forskellig yoga. Det var så luksus at der var 2 instruktører. På skift guidede de os igennem øvelserne på smukkeste vis. Imens gik den anden rundt og lagde hænder på os så vi blev guidede og mærkede tryghed og varme der ikke kan beskrives. Retreatet blev holdt på det smukkeste spa-hotel med dejlige omgivelser hvor en gåtur ved havet var så forfriskende imellem yoga timerne. Forplejningen, omgivelser, spa, værelser og personale var i top. Jeg var så høj over de 2 dage som føltes som længere tid fordi der var plads og ro og masser af indhold til at være med det jeg havde lyst til. Det kan varmt anbefales og jeg skal da helt sikkert med igen. Tusind, tusind tak til Sanja og Pernille som var det perfekte team “.

  Pernille H.
 •  
  "...en dejlig og lækker oplevelse for sjæl og krop, sammen med et meget dygtigt og inspirerende yogateam."
  Frk. K
 • "At være på retreat med Grow Yoga er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Torekov Spahotel med skøn udsigt over vandet og solnedgang. Lækker mad dejlige mennesker og ikke mindst yoga med Pernille. Har allerede meldt mig til næste retreat for seniorer i april."
 • "...Af hele mit hjerte TUSIND TAK for en vidunderlig tur."
  Frk. H

Hvad får du på et yoga retreat/ Yoga ferie med os?

Hvad kan du forvente af en yoga ferie /retreat med os?

Vores tilgang til yoga er først of fremmest funderet i, hvordan vi bruger kroppen sundt og får gode oplevelser med vores praksis – hvad end vi kan hver især. Leder du efter “yoga-akrobatik” eller ture med særlige diæter eller faste, er det ikke os, du skal på yoga retreat eller yoga ferie med. Vores yoga retreats og yoga rejser byder på en masse god, sund mad og dejligt meget helt “nede på jorden” yoga. Du får top profesionelle, veluddannede og hjertevarme instruktører og ture med charmerende og/eller virkelig lækre rammer.

Vores lokationer – hvordan vælger vi?

Vi prioriterer oftest lokationer som byder på hygge og ro, med høj standart og rigtig god mad – til en fornuftig pris. Vi vælger altid lokationer, som vi synes passer godt til en yoga ferie, og er lidt kræsne med hvad vi vælger.

Varmt velkommen på yoga ferie med os!

Som du tydeligt kan læse på de tidligere deltageres kommentarer i bunden af siden her, så skal nok tage os godt af dig. Og vi har mange deltagere der kommer igen og igen.. Så sagt med et smil – den eneste fare er vidst, at du bliver afhængig af at tage med os på yoga ferie.

Varmt velkommen på yoga retreat med os i Grow Yoga.
Vi glæder os til at se dig! 

HVEM REJSER DU MED?

Bag Grow Yoga Travel står yogalærere og iværksættere Pernille Ramm & Sanja Sonne. Grow Yoga startede i 2019 som et lille Yogastudie med 7 ugentlige hold, beliggende på Nivågaard i Nivå, Nordsjælland. I dag er vi et stort yogastudie med mere end 40 ugentlige hold, og et søster-selskab i Grow Yoga Travel. 

Alle yoga rejser og yoga retreats arrangeres af Grow Yoga Travel Aps – cvr 44269333. Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan trygt rejse på ferie med os. 

SENIOR TURE – TOREKOV SPA-HOTEL, SVERIGE


14.-15. Apr. 2024 – senior tur/ blid tur

Som senior er du meget velkommen på de åbne ture også. Du kender selv din krop, og ved hvad den kan, og har brug for. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.