Yogaferie på Skiathos
“den grønne græske ø”

Få 7 nætters luksus i de smukkeste græske omgivelser

tirs. d. 27. aug. – tirs. d. 3. sept. 2024


En luksuriøst og samtidig charmerende oplevelse med smukke, smukke omgivelser, er hvad der venter på dig på Skiathos. 

Det dejligste 5-stjernede hotel lige ved vandet, danner rammen om denne dejlige yogaferie. Rejs mens de fleste andre er retur på arbejdet, og få det sidste sommer varme før efterårets ankomst. Rejsen giver dig mange gode yoga sessioner, naturoplevelser, selvforkælelse og tid til lad batterierne op i de smukkeste, græske omgivelser.

Turen inkluderer fly og morgenmad og arrangeres i samarbejde med Spies Rejser.


Eksempel på program

Dag 1 – Ankomst og afslapning, velkomst
Dag 2 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 3 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 4 – Morgenyoga, tid på egen hånd
Dag 5 – Fridag
Dag 6 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 7 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 8 – Morgenyoga, Hjemrejse

Man vælger selv hvor meget man ønsker deltage i.

*Ovenstående er et retvisende eksempel på mængden af yogaklasser, men vi sender dig det helt præcise dags-program inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang.

ALLE KAN DELTAGE I YOGAEN

På denne tur vil du opleve forskellige yoga-stilarter. Vi veksler mellem Vinyasa, Hatha flow, Blid Hatha, Yin, Restorative. Klasserne opbygges efter forskellige temaer og starter alle med en kort grounding samt Pranayama og afsluttes med afspænding og Shavasana.

Med afsæt i din krop og det sted, du er, vil du blive guidet, så du som yogaelev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, så du kan være med. Turen er for alle aldre, kvinder og mænd, dig der rejser selv eller sammen med en. Om du er nybegynder eller øvet er ikke afgørende. Alle med en fin fysik/ikke for store begrænsninger, vil kunne være med og få en masse ud af yogaen, da der undervises differentieret.

Vi praktiserer, når det er muligt, yoga på hotellets skønne terrasse med delvis udsigt over havet.

Vil du gerne møde os, før du tager afsted med os, så kan du booke en prøvetime her.

 

OM HOTELLET

Elivi er et moderne 5-stjernet hotel fra 2018 og har et design, der er i harmoni med naturen. Hotellet er med sine i alt 158 værelser et mellemstørrelses hotel og ligger i fredelige omgivelser tæt på flere af Skiathos’ fineste strande, på det vestlige Skiathos og byder på elegante værelser.
 
Det lækre poolområde indbyder til total afslapning, og i den eksklusive spaafdeling kan du forkæle dig selv med en velgørende behandling. Trænger du til at røre dig lidt udover yogaen, eller rejser du med en partner, der ikke er så meget til yoga, så kan du blandt andet spille tennis og basket eller træne i motionsrummet. Der er flere restaurenter i gå afstand fra hotellet, og ønsker du at besøge en større by, ligger Skiathos cirka 12 km fra hotellet, hvor du finder det store udvalg af restauranter, barer og butikker. Du kan se en video fra hotellet nederst på siden her.
 

DET FÅR DU. . .

– 8 dage i lækre omgivelser på det vestlige Skiathos

 – 7 overnatninger i lækkert dobbelt eller enkelt-værelse

– Stor morgenbuffét hver morgen

– Adgang til pool alle dage

– Flyrejse tur/retur inks. mad ombord

– Bus fra lufthavnen til hotellet t/r

– 15 kg. bagage og 5 kg håndbagage

– Yoga på turen:

– 10 skønne yoga sessioner
Forskellige stilarter, Vinyasa, Hatha, Yin, Restorative

– Èn super erfaren yogainstruktører til rådighed for spørgsmål og vejledning under hele retreaten. Masser af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.

– Én Grow Yoga Eco-bag

– Gratis prøvetime hos GrowYoga, 2990 Nivå 

  • HVAD SIGER FOLK..

    “Jeg kan til enhver tid anbefale at tage på yogarejse med Grow Yoga & Pernille, hendes dejlige væsen afspejler undervisningen, og hun er meget inkluderende i sin praksis, det er en undervisning hvor alle kan være med også selvom du aldrig har lavet yoga før. Det er også til dig som er øvet, hvor jeg kan love dig for at hun nok skal sætte en variation på, så du føler du kan udvikle dig og få sved på panden eller komme i dybden med en øvelse. Pernille lægger en blid hånd på dig under undervisningen hvis du ønsker det, hvilket for mig gav en tryghed og kropsbevidsthed. Jeg rejste alene, og det kan varmt anbefales. Jeg har fået en helt unik oplevelse og har aldrig følt mig alene på turen. Tværtimod føler jeg at jeg har fået en ny yogafamilie”

    "TUSIND tak for den skønneste ferie. Du lægger bare den bedste stemning. Har øje for hver og én. Jeg kom hjem med en mærkbart styrket krop, i højt humør og et stort håb om at komme med igen til næste år."

    Deltager på Madeira-turen, Januar 2024

 

PRIS & TILMELDING

Rejsen arrangeres gennem Spies, som står for fly, transfer og hotel.
Du booker rejsen hos Spies via dette link.

Turen forventes klar til booking indenfor få uger.

Pris: 16.500 kr pr. person i delt dobbeltrum
Tillæg for eneværelse: 8500 kr.

 

Mød din Yogalærer

Din Yoga lærer på denne tur er medejer af Grow Yoga – Pernille Ramm. Pernille har 10 års erfaring som yogalærer og har undervist flere tusinde yogaklasser i mange forskellige former og til mange forskellige mennesker – i alle aldre. 

Ud over at være RYT certificeret yogalærer fra Boston, USA, er Pernille også Cand. Scient. i Human Fysiologi med speciale i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Hendes tilgang til yoga er et sundhedsfagligt afsæt, der hele tiden kobles til “the science of yoga”.

Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Pernille, således at du som yoga elev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, således du vil føle empowerment. “Kan du trække vejret – kan du dyrke yoga” – alle kan dyrke yoga,” er Pernilles motto.

Koblingen af Pernilles faglige viden og hendes glæde ved yoga skinner tydeligt igennem. Pernille er dygtig til at give variationer og guide dybere ind i stillingere – så alle kan være med.

Pernille Ramm, Grow Yoga

 

KONTAKT

Alle yoga/program-spørgsmål om turen stilles til:

Grow Yoga
Gl. Strandvej 22C, 1 tv., 2990 Nivå
heygrowyoga@gmail.com
Pernille Ramm – 31 70 57 81


Mere tekniske spørgsmål mht. udfordringer med booking eller lign. kan stilles til: 

Spies Sport, Tlf.: 70 70 10 51
(hverdage 10-12), sport@spies.dk

Se en video af hotellet her: