UDENDØRS Yoga 


Velkommen i Birkelunden

 

 

 

Velkommen til Yoga i Birkelunden

Konceptet hos Grow er særligt. Hvert sommer-halvår rykker vi nogle hold udendørs, og lader naturen og yogaen skabe noget helt særligt sammen. Vi har – udover vores smukke indendørs studio –  Birkelunden som vores “sommerresidens”.

I forår og sensommer er det primært aktive hold, som eks. Hatha yoga og Vinyasa yoga, der er udendørs, mens vi midt på sommeren også kan nyde de mere stille praksisser som yin yoga udendørs. Nogle hold som eks. meditation og restorativ og kundalini er indendørs året rundt, og vi vil også have nogle aktive hold, der primært er indendørs året rundt, så du kan komme til yoga, hvad end du er til udendørs yoga eller ej.

Studiet har åbent hele året og holder ikke sommer- eller juleferie (enkelte dage har vi lukket eks. d.24+25.12 & 31.12). I vinterhalvåret nyder vi yogaen indendørs i salen.

STÅ OG LIG GODT – UDENDØRS YOGA PÅ PLATFORME

Udendørs Yoga hos os foregår altid på vores specialbyggede platforme, så vi sikrer et godt og stabilt underlag til din praksis – det gør en stor forskel.

HVORDAN VED DU, HVOR ET HOLD ER?

Kigger du i skemaet, kan du altid under hvert enkelt hold se, om et hold er indendørs eller udendørs. Der vil enten stå: Studie indendørs eller Birkelunden under det enkelte hold. Bruger du appen, skal du lige klikke på selve holdet, så popper samme info frem. 


FIND BIRKELUNDEN

Birkelunden ligger ud mod marken bag vores studie på Gl. 22C i Nivå. Helt omme bag den store lade. Du kan se et kort her.

ÆNDRING AF LOKATION?
DET ER DIT EGET ANSVAR AT TJEKKE, HVOR ET HOLD ER

Hvor et hold er, afhænger af vejret. Dansk sommer er – jae, det ved vi alle sammen – foranderlig. Så derfor er lokationerne for hold ikke sat i sten. Selvom der står eks. Birkelunden, når du booker, kan vi være nødt til at at ændre lokation nogle dage før. Regner det, er udendørs yoga bare ikke sjovt. Derfor opfordrer vi altid til, at du selv kigger ud af vinduet og kigger en ekstra gang på skemaet, INDEN du kører afsted! Vi bestræber os selvfølgelig på ikke at ændre lokation senere end dagen før, så du har en chance, men vær opmærksom på, at det kan ske. Bliver der ændret blot timer før holdstart, får du en sms, og vi bestræber os på, at det ikke sker.

HUSK EGET YOGAUDSTYR TIL UDENDØRS YOGAHOLD

Udendørs yogahold mødes IKKE i studiet men ved selve lokationen, derfor skal du altid selv huske udstyr til disse hold. Mangler du noget, kan du købe det i shoppen og få det udleveret til klassen ved at skrive til os i god tid (senest dagen før – ellers ring), hvilket hold du kommer på. 

Du skal selv medbringe: en måtte, et tæppe og mindst en klods til alle udendørs hold.

Når der er gang i varmen er en kasket og solcreme også gode ting at pakke i tasken.