fbpx

UDENDØRS Yoga 


Velkommen i Birkelunden & ved strande
n

 

 

 

Velkommen til Yoga i Birkelunden & Yoga på Stranden

Konceptet hos Grow er særligt. Hvert sommer-halvår rykker vi nogle hold udendørs, og lader naturen og yogaen skabe noget helt særligt sammen. Vi har – udover vores smukke studio – 2 skønne udendørs lokationer – Birkelunden og sommetider Stranden.

I forår og sensommer er det primært aktive hold, som eks. Hatha yoga og Vinyasa yoga, der er udendørs, mens vi midt på sommeren også kan nyde de mere stille praksisser som yin yoga udendørs. Nogle hold som eks. meditation og restorativ er indendørs året rundt, og vi vil også have nogle aktive hold, der primært er indendørs året rundt, så du kan komme til yoga, hvad end du er til udendørs yoga eller ej.

Studiet har åbent hele året og holder ikke sommer- eller juleferie (enkelte dage har vi lukket eks. d.24+25.12 & 31.12). I vinterhalvåret nyder vi yogaen indendørs i salen.

STÅ OG LIG GODT – UDENDØRS YOGA PÅ PLATFORME

Udendørs Yoga hos os foregår altid på vores specialbyggede platforme. Hvad end det er yoga i vores private naturområde som vi kalder Birkelunden, eller det er Strand Yoga på naturstyrelsens plæne tæt ved Mikkelborg isen (200 meter nord for), så garanterer vi et godt, stabilt underlag til din praksis.

HVORDAN VED DU, HVOR ET HOLD ER?

Kigger du i skemaet, kan du altid under hvert enkelt hold se om et hold er indendørs eller udendørs. Der vil enten stå: Studie indendørs, Birkelunden eller Stranden under det enkelte hold. Bruger du appen, skal du lige klikke på selve holdet så popper samme info frem. 


FIND BIRKELUNDEN OG STRANDEN

Birkelunden ligger ud mod marken bag vores studie på Gl. 22C i Nivå.  Stranden er 200 meter nord for Mikkelborg isen, hvis du parkere ved Isen og går nord på langs vandet til du møder en mur. Lige inden muren er der en grøn plæne på vestsiden – her er vi. Kommer du før din instruktør, så vil du kunne se platformene stå ved muren. 

VIGTIGT vedr. Parkering ved stranden
Parkering ved stranden må KUN foregår på de offentlige parkeringspladser i nærheden. Eks. ved Mikkelborg isen. Der må IKKE køres bil, parkeres eller sættes af på den lille private vej ved strandvejen 350. Du må gerne trække din cykel ned af vejen ved nr 350, der ender på plænen, men vi må ikke gøre ophold på vejen.

Se lokationerne i google maps:
Stranden
Birkelunden
P-pladsen ved Mikkelborg isen – strandhold

ÆNDRING AF LOKATION?
DET ER DIT EGET ANSVAR AT TJEKKE, HVOR ET HOLD ER

Hvor et hold er afhænger af vejret. Dansk sommer er – jae, det ved vi alle sammen – foranderlig. Så derfor er lokationerne for hold ikke sat i sten. Selvom der står eks. Birkelunden, når du booker, kan vi være nødt til at at ændre lokation nogle dage før. Regner det, er udendørs yoga bare ikke sjovt, brager solen ned med 30 grader eller blæser det meget fra øst er Birkelundens skygge- og læ-muligheder rarere end stranden ovs. Derfor opfordrer vi altid til, at du selv kigger ud af vinduet, og kigger en ekstra gang på skemaet INDEN du kører afsted! Vi bestræber os selvfølgelig på, ikke at ændre lokation senere end dagen før, så du har en chance, men vær opmærksom på at det kan ske. Bliver ændret blot timer før holdstart, får du en sms, og vi bestræber os på, at det ikke sker.

HUSK EGET YOGAUDSTYR TIL UDENDØRS YOGAHOLD

Udendørs yogahold mødes IKKE i studiet, men ved selve lokationen – enten Birkelunden eller Stranden, derfor skal du altid selv huske udstyr til disse hold. Mangler du noget, kan du købe det i shoppen og få det udleveret til klassen, ved at skrive til os i god tid (senest dagen før – ellers ring), hvilket hold du kommer på. 

Du skal selv medbringe: en måtte, et tæppe og en klods til alle udendørs hold.

Når der er gang i varmen er badetøj, kasket og solcreme også gode ting at pakke i tasken.