fbpx

venteliste


Sommetider kan der forekomme ventelister på hold. Men det er vores oplevelse at rigtig mange tit får en plads alligevel. Så book dig endelig på ventelisten. Vi sender en mail, hvis du får en plads. 

Se dit nummer i køen

Vil du se hvilken plads du har på ventelisten? Så kan du gøre det i din profil/ account. I appen er det nede i højre hjørne under “profil”, på hjemmesiden er det i “account” på holdbookingsiden. Find det hold du er på venteliste til og tryk en ekstra gang på holdet, så kommer dit nummer frem i toppen. 

Tre ting der er vigtige at vide om ventelisten

1, Ventelisten kan være lidt svær at se, hvis du booker via hjemmesiden, derfor anbefaler vi appen. Bruger du hjemmesiden skal du altid lige kigge over i venstre side under instruktørens navn, der står hvor mange pladser holdet har tilbage, eller om der er venteliste på et hold. Dette er meget tydeligere med appen.

2, Du skal selv afbooke din ventelisteplads, hvis du ikke længere ønsker den. Afbooking af ventelistepladser fungerer som normal afbooking dvs. at rettidig afbooking enten er inden du får en plads på holdet, eller hvis du vil være sikker på at nå afbooke – senest med 3 timers varsel. Du kan blev flyttet fra ventelisten til holdet indtil 45 min. før holdstart. Ventelisten 0-stilles 45 min. før holdstart, så man ikke risikere blive flyttet på et hold, meget kort før start. Du kan derfor holde øje med evt. ledige pladser fra 45 min før holdstart og selv booke på.

3, Husk at afbooke også selvom du ikke nåede det til tiden – det er god stil, så kan en anden få glæde af din plads – og vi instruktører ved, hvor mange vi bliver.