fbpx

venteliste


Sommetider kan der forekomme ventelister på hold. Men det er vores oplevelse at rigtig mange får en plads alligevel. Så book dig endelig på ventelisten. Vi sender en besked (mail/sms), hvis du får en plads – og du kan selv holde øje med dit nummer i køen i din profil. 

Se dit nummer i køen

Vil du se hvilken plads du har på ventelisten? Så kan du gøre det i din profil i appen.  I appen er det nede i højre hjørne under “profil”. Find det hold du er på venteliste til, og tryk på det lille ur-ikon, så viser den hvilket nummer du er.

 

ting der er vigtige at vide om ventelisten

HUSK DU SKAL SELV AFBOOKE DIN VENTELISTE PLADS!
Du skal selv afbooke din ventelisteplads, hvis du ikke længere ønsker den. Afbooking af ventelistepladser fungerer som normal afbooking. Ønsker du ikke være i køen, så afbook holdet.

BOOK SELV FRIPLADSER 3 TIMER FØR 
Ventelisten nulstilles 3 timer før holdstart, dvs. køen ikke findes mere. På den måde risikerer du ikke blive sat over på et hold, kort før start. Vil du gerne med og fik du ikke en plads, kan du derfor holde øje med, om der opstår ledige pladser, når der er under 3 timer til start. Bliver der en plads på dette tidspunkt, og det gør der rimeligt ofte, så skal du selv aktivt booke den.

HAV GOD STIL – AFBOOK – OGSÅ SELV OM DET ER FOR SENT
Husk at afbooke også selvom du ikke nåede det til tiden – det er god stil, så kan en anden få glæde af din plads – og vi instruktører ved, hvor mange vi bliver. Tak 🙂