fbpx

venteliste


Sommetider kan der forekomme ventelister på hold. Men det er vores oplevelse at rigtig mange får en plads alligevel. Så book dig endelig på ventelisten. Vi sender en mail, hvis du får en plads – og du kan selv høje øje med dit nummer i køen i din profil. 

Se dit nummer i køen

Vil du se hvilken plads du har på ventelisten? Så kan du gøre det i din profil o appen. Desværre er muligheden pt. kun tilgængelig i appen. Men det er noget vi har rykket vores udbyder for, så det også kan blive en mulighed på hjemmesiden.

I appen er det nede i højre hjørne under “profil”. Find det hold du er på venteliste til og tryk en ekstra gang på selve holdet, så kommer dit nummer i køen frem på en linje i toppen af skærmen. 

 

Tre ting der er vigtige at vide om ventelisten

 

TJEK OM DER ER KØ PÅ ET HOLD, NÅR DU BOOKER!
Ventelisten kan være lidt svær at se, hvis du booker via hjemmesiden, derfor anbefaler vi appen. Bruger du hjemmesiden skal du altid lige kigge over i venstre side under instruktørens navn, der står hvor mange pladser holdet har tilbage, eller om der er venteliste på et hold. Dette er meget tydeligere med appen.

HUSK DU SKAL SELV AFBOOKE DIN VENTELISTE PLADS!
Du skal selv afbooke din ventelisteplads, hvis du ikke længere ønsker den. Afbooking af ventelistepladser fungerer som normal afbooking. Det betyder at rettidig afbooking enten er inden du får en plads på holdet, eller hvis du vil være sikker på at nå afbooke – senest med 3 timers varsel. Du kan blev flyttet fra ventelisten over på holdet indtil 45 min. før holdstart. Får du en plads indenfor tre timer til holdstart, kan du ikke længere afbooke den rettidigt. Kommer du ikke, skal du dog stadig huske afbooke, så en anden kan få din plads 🙂

Ventelisten “fryses” 45 min. før holdstart, så man ikke risikere blive flyttet over på et hold, meget kort før start. Du skal derfor selv holde øje med evt. opståede ledige pladser fra 45 min før holdstart og frem. Er der en plads på dette tidspunkt, skal du selv aktivt booke den.

 

HAV GOD STIL – AFBOOK OGSÅ SELV OM DET ER FOR SENT
Husk at afbooke også selvom du ikke nåede det til tiden – det er god stil, så kan en anden få glæde af din plads – og vi instruktører ved, hvor mange vi bliver. Tak 🙂