fbpx

ventelister – forstå regler og smutveje!


Sommetider kan der forekomme ventelister på hold. Nogle hold og og tidspunkter er mere populære end andre eks. weekendhold – så her er det smart at tænke en lille uge frem. Men det er vores oplevelse at rigtig mange får en plads alligevel, og ofte står vi når, vi afholder holdet med et par ledige pladser. Så book dig endelig på ventelisten. Vi sender en besked – mail -, hvis du får en plads – og du kan selv holde øje med dit nummer i køen i din profil. 

Se dit nummer i køen

Vil du se hvilken plads du har på ventelisten? Så kan du gøre det i din profil i appen eller ved at logge ind på hjemmesiden.

 

Afkod ventelistesystemet – få mere ud af dit medlemskab!

HUSK DU SKAL SELV AFBOOKE DIN VENTELISTE PLADS!
Du skal selv afbooke din ventelisteplads, hvis du ikke længere ønsker den. Afbooking af ventelistepladser fungerer som normal afbooking. Ønsker du ikke være i køen, så afbook holdet.

BOOK SELV FRIPLADSER 3 TIMER FØR 
Ventelisten nulstilles 3 timer før holdstart, dvs. køen ikke findes mere. På den måde risikerer du ikke blive sat over på et hold meget kort før start. Vil du gerne med, og fik du ikke en plads, kan du derfor holde øje med, om der opstår ledige pladser, når der er UNDER 3 timer til start. Bliver der en plads på dette tidspunkt, og det gør der rimeligt ofte, så skal du selv aktivt booke den.

HAV GOD STIL – AFBOOK – OGSÅ SELVOM DET ER FOR SENT
Husk at afbooke også selvom du ikke nåede det til tiden – det er god stil, så kan en anden få glæde af din plads – og vi instruktører ved, hvor mange vi bliver. Tak 🙂