ÅRETS BEDSTE GAVE!
2 DAGE MED YOGA OG SPA PÅ SVENSK LUKSUS HOTEL

Køb gavekort til enkeltværelse, dobbeltværelse eller valgfrit beløb til hele Grow Yoga universet

HVEM KAN DELTAGE?
Vores ture er for alle, både øvede yogis og helt nye, så du behøver ikke være bekymret for om niveauet passer til modtageren af din gave. Vi underviser differentieret, så alle kan være med på deres niveau og få nydelse – og udfordring – hvis détte ønskes.Vi har yderligere ca. 2 ture om året kun for seniorer – så et gavekort til en tur er for alle aldre!

GENERELLE BETINGELSER FOR GAVEKORT
Gavekortet skal benyttes indenfor 2 år fra købet. Hvis ønsket, ombytter vi gerne gavekortet til køb af alle vores andre ydelser, men yder ikke refusion af gavekort. Du modtager en mail med din kvittering for købet, og modtageren  skal blot vælge hvilken tur og skrive det til os.

FÅR JEG ET FYSISK GAVEKORT JEG KAN GIVE? 
Du får desværre ikke et fysisk gavekort tilsendt, men vi har fjernet priser og andre irrelevante informationer fra denne side, så den er lige til at printe og skrive din egen hilsen på. Ønsker du et fysisk gavekort kan du – hvis du bor i nærheden af os i Nivå, Nordsjælland komme og hente et gavekort. Kontakt os forinden.

Velkommen på Yoga & Spa-retreat på Torekov hotel

2 dage med god yoga, smuk natur, udsøgt mad og lækkert spa. Kun 50 min. nord for Helsingborg


PROGRAM FOR DAGENE

DAG 1
kl. 10.00 – Ankomst til Torekov Hotel

kl.10.15-12.00 – Hatha Yoga
kl.12.30 – Frokost
Egentid – Spa – vandre
kl. 14.30-16.30 eftermiddagssnack
kl. 17.00-18.15 Blid Yin/Restorative Yoga
kl. 19.00 Aftensmad 
Aftenspa er en mulighed – spaen lukker kl.22.00

DAG 2
Evt. koldt morgen-dyp i pool

kl. 7.30-8.10 – Vinyasa
kl. 8.15-9.00 – Yin
kl. 9-10.00 – Morgenmadsbuffet
Egentid – Spa – vandretur el. andet
kl.12.00-13.15 – Hatha (blidere)
kl.13.15 – Frokost 
kl. 14.00 – Tak for denne gang

*Vi sender dig det helt præcise programmet inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang.

DET FÅR DU. . .

– 2 dage i lækre, rolige omgivelser, skøn natur, kort gåafstand til havet
 – Én overnatning i lækkert værelse

– Adgang til spa, udendørs og indendørs pools, og sauna begge dage.
– Lækker frokost dag 1 og 2
– Eftermiddagssnack + kaffe/te dag 1

– Luksus tre-retters menu i restauranten dag 1
–  Lækker morgenbuffét dag 2
– 4-5 x yogaklasser – du vælger selv til og fra om du vil deltage i det hele, eller kun noget af det. 
– 1 erfaren yogainstruktør til rådighedunder hele retreatet. Masser af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.
– 1 stk. økologisk Grow Yoga lærreds-net til dine sager
 OM TOREKOV HOTEL

Torekov Hotel er et mellem størrelses hotel i moderne stil. Det ligger ca. 700 meter fra vandet. Der er havkig fra restauranten, og den øverste sauna og man fornemmer tydeligt fornemmelsen af det friske hav i luften. Der er en dejlig spa-afdeling, en skøn, blød lounge afdeling med flere små hjørner, man kan slå sig ned i og finde ro. Værelserne er super dejlige, med de bedste senge og blødeste sengetøj. Restaurenten serverer den lækreste mad – vi spiser primært fisk og vegetarisk på turen, men kød er en mulighed, og andre ønsker eller allergier kan altid efterkommes af det dygtige køkken. Glæd dig til virkelig lækker oplevelse.

SPAEN

Spaområdet på Torekov Hotel er et mellem størrelses spa, og byder på både varme og kolde bade, 2 saunaer og et dampbad, 2 japanske udebade, én udendørs jacuzzi og en udendørs pool at tage en køligere svømmetur i når du har siddet i saunaen. Der er et lounge område i forbindelse med saunaen, med afslappende lænestole og mulighed for at læne dig tilbage god pakket ind af hotellets bløde badekåbe og lade roen synke ind. Der gratis te og vand m. uden brus flere steder i spaen, og i relax-området på 1. sal i spaen finder du bløde stole med udsigt mod vandet. Da vi rejser søndag-mandag, er hotellet ofte roligt, og der er oftest rigtig god plads i spaen.


MØD DIN YOGALÆRER PÅ TUREN

Underviser på disse ture er enten Pernille Ramm eller Sanja Sonne. De begge mere en 8 års erfaring som fuldtids-yogis, driver til daglig Grow Yoga i Nivågaard, som er et af nordsjælland største yogastudier. De har begge flere tusinde undervisningstimer i bagagen og forstår at modificere undervisningen, så den let kan tilpasses forskellige niveauer og kroppe, hvad end du er begynder eller mere øvet.

Både Pernille og Sanja har en stor viden og forkærlighed for “intelligent-yoga”, dvs, at bruge kroppen smart og bygge klasserne op på en måde, der giver mening for vores kroppe. Du vil opleve alle de gode ting fra yogaen, dyb ro, åndedræt og asanas i både roligt tempo og mere power-fyldte flows – “moving meditations”.  Alt sammen på en måde, der er let tilgængelig og nede på jorden.

Hverken Pernille eller Sanja er instruktører, der chanter eller inddrager en ceremoniel tilgang, så det skal du ikke forvente på turen. Begges tilgang til yoga er at skabe et rum for nærvær, ro og god, sund yoga, der giver plads til, at du kan mærke din krop og dit sind, og være med det, der er på spil for dig. Du kan læse mere om din underviser på www.growyoga.dk

437A5981

Pernille Ramm

437A6129-Edit

Sanja Sonne


TRANSPORT

Du finder selv til Torekov. Mangler du kørelejlighed, hjælper vi gerne arrangere samkørsel, men ikke kan ikke garantere noget.

Hvis du ikke kender os, er du meget velkommen til at komme op til en prøvetime i studiet inden retreatet –  book en prøvetime her.


INDLØSNING AF GAVEKORT

Du indløser din gavekort ved at går ind på www.growyoga.dk og finde datoerne for tur du ønsker at booke. Herefter skriver du blot dit ønske til os på heygrowyoga@gmail.com.

Du må gerne sende din kontaktinfo med mailen. Og fortælle hvem du har fået gaven af, så vi kan finde dit gavekort frem i systemet.

Har du andre spørgsmål er de meget velkomne på mailen. 
Nogle deltagere ønsker at booke en ekstra overnatning eller en massage i forbindelse med turen, det gøres ved at du kontakter hotellet, efter vi har bekræftet, at du kan deltage de ønskede datoer. Nævn at du skal på tur med os og bed om at blive i samme rum begge nætter.


KONTAKT

Grow Yoga – Nivågaard

Gl. Strandvej 22 C, 1 tv., 2990 Nivå
Sanja Sonne – 61 31 27 08/ Pernille Ramm – 31 70 57 81

Torekov Hotel 

Själaviksvägen 2 / 269 78 / Torekov / Sverige
T: +46 431-47 16 00


Du kan se flere skønne fotos af Hotel Torekov på deres instagram https://www.instagram.com/torekovhotell/?hl=en