fbpx

FOR NYE MEDLEMMER

Vi har ikke deciderede intro-klasser, men for de felste vil det være godt at begynde med en Hatha yoga klasse. Da vi har moderat tempo og god tid fra stilling til stilling. Er du i tvivl om, hvad der passer til dig, så kan du læse vores holdbeskrivelser eller læse denne korte guide nedenfor.

Har du brug for det, så er du også altid velkommen til at ringe til Pernille på
tlf: 31 70 57 81 og få en snak om, hvad der passer dig.

KORT HOLDGUIDE

Er du helt ny til yoga, men uden skader/større begrænsninger, anbefaler vi altid, at begynde med et hatha yoga hold, hvad end det er hatha flow eller klassisk hatha.

Er du mere til tempo og styrke, er du også velkommen til en vinyasa klasse også, men vi anbefaler ikke vinyasa klasser til folk med skader eller fysiske udfordring.  Og man skal være med på at stillinger og flows ikke forklares i dybden. 

Har du brug for det helt langsomme tempo og nydelsen ved meditation og lange stræk, så skal du vælge et Yin yoga hold. Nærmest alle kan deltage på yin hold, da vi bliver i stillingerne i 3-5 minutter  og arbejder med åndedrættet (næsten kun siddende og liggende stillinger).

Har du mere brug for en total mental timeout, komplet ro og nærvær med din krop uden nogle meget mærkbare stræk, så er de restorative hold til dig. Vi bliver i disse stillinger i ca. 10 min af gangen.

Meditations holdene er på en måde toppen på kransekagen. Vi vender ikke blikket væk fra kroppen, men vi øver nærværet og koncentrationen gennem fokus på og sammensmeltning med åndedrættets bevægelse. Men behøver ikke have en yoga praksis for at deltage på meditationsholdene.