FOR NYE MEDLEMMER

Vi har ikke deciderede intro-klasser, men for de fleste vil det være godt at begynde med en Hatha yoga klasse, da vi har moderat tempo og god tid fra stilling til stilling. Er du i tvivl om, hvad der passer til dig, så kan du læse vores holdbeskrivelser eller læse denne korte guide nedenfor.

Har du brug for det, så er du også altid velkommen til at ringe til  os.
Sanja tlf: 61 31 27 08  // Pernille tlf: 31 70 57 81

KORT HOLDGUIDE

Er du helt ny til yoga, men uden skader/større begrænsninger, anbefaler vi at begynde med et hatha yoga hold, hvad end det er hatha flow eller klassisk hatha eller blid hatha – Blid hatha er for mange seniorer, eller dig der har brug for et blidt tempo, et rigtig godt holdvalg. Vi anbefaler IKKE man begynder med Hatha Strength, men mindre man er med på, at det er  rimeligt hårdt.

Har du brug for det helt langsomme tempo og nydelsen ved meditation og lange stræk, så skal du vælge et Yin yoga hold. Nærmest alle kan deltage på yin hold, da vi bliver i stillingerne i 3-5 minutter og arbejder med åndedrættet og bindevævet (næsten kun siddende og liggende stillinger).

Er du mere til tempo og styrke, er du også velkommen til en vinyasa klasse også, men vi anbefaler ikke vinyasa klasser til folk med skader eller fysiske udfordringer, og man skal være indforstået med, at mange stillinger og flows ikke forklares i dybden. Derfor er Hatha yoga altid et godt sted at begynde som ny.

Har du brug for en total mental timeout, komplet ro og nærvær med din krop uden nogle meget mærkbare stræk, så er de restorative hold til dig eller Yin/nidra holdene til dig. Her er tempoet virkelig skruet ned.

Meditations holdene er på en måde toppen på kransekagen. Vi vender ikke blikket væk fra kroppen, men vi øver nærværet og koncentrationen gennem fokus på og sammensmeltning med åndedrættets bevægelse. Man behøver ikke have en yogapraksis for at deltage på meditationsholdene.