Retningslinjer & go’ stil i studiet

Vi gør vores bedste, for at du kan få en god oplevelse, når du kommer til yoga. Hjælp os.

For at vi alle kan nyde studiet, beder vi også dig om at hjælpe med at bidrage til den gode stemning. Det gør du simpelt ved at respektere de få retningslinjer, vi har.

MOBILER OG LIGNENDE
Bedes være 100% på lydløs og gerne helt slukkede, så vi kan have en rolig “fri” stund sammen. Bærer du andre genstande der bipper / laver lyd – bedes du lade dem blive hjemme/ i bilen. 

KLASSEN STARTER OG SLUTTER TIL TIDEN – DØREN LÅSES
Vores klasser starter til tiden og slutter til tiden. Når klassen starter låses døren af instruktøren. Dels er tingene i garderoben låst af og samtidig kan klassen gennemføres uden forstyrrelser.
Derfor – kommer du til en låst dør, er det fordi klassen er gået igang – eller du er meget tidligt på den 🙂
Af respekt for de øvrige deltagere og instruktøren bedes du ikke banke på, men for din egen skyld – kom et par minutter før næste gang.

STÆRKE DUFTE
Da vi er mange i rummet sammen, og nogle kan være overfølsomme over for eks. parfume, røg, eller andre skarpe dufte, beder vi om at du kommer så duftneutral som muligt.

SYGDOM
Det er træls at være syg, det synes vi vidst alle sammen. Og da vi er mange mennesker sammen i et rum og trækker vejret dybt osv., så beder vi jer aller kærligst om at passe på alle, og blive hjemme til I er raske/ikke smitter mere. På forhånd tak 🙂 

BØRN 
Vi elsker børn! Men til yoga er yngre børn, der ikke kan deltage ikke helt optimalt – hverken for barnet eller os voksne. Vi har mange gange oplevet, hvordan hverken voksen eller barn får noget optimalt ud af situationen. Derfor beder vi om, at mindre børn bliver hjemme fra voksenhold. Når de bliver lidt større har vi sommetider børneyoga for de store (8-13 år) og større teens kan med en forældre deltage på voksenhold. 


NÆSTEKÆRLIGHED – GO’ KARMA
Nogle dage har man meget overskud, nogle dage måske lidt mindre, sådan er det at være menneske – og du behøver ikke altid komme med et smil, hvis dagen ikke er til det. Men vi beder kærligt om, at du altid hjælper os, ved at rydde pænt op efter dig selv.

Det betyder, at du sætter dine sko foran vores dør (så naboen også kan komme ind af sin), at du renser din måtte efter dit hold, folder eller ruller tingene pænt sammen og lægger dem pænt på plads, at du selv smider din tekop ud – evt. lige hælder indholdet i køkkenvasken først – der er også en skraldespand i køkkenet, hvis du ikke kan drikke ud.


At du tænker over disse bittesmå ting, hjælper din yogalærer og alle andre i studiet til at have en dejlig oplevelse – hver gang.

Så tusind tak, fordi du hjælper os.

Vi glæder os altid til at se dig!