MOR/BABY – EFTERFØDSELSHOLD 2024

 

NYT FORLØB

Tirsdage kl. 11.30-12.30 – d. 13. august – 8. oktober 2024 

En skøn blanding af yoga og pilates for alle med en baby
med Sarah Christine Klintholm 

 

 

 

 

13. august – 8. oktober 2024 (9 tirsdage)
Kl.11.30-12.30 


Velkommen til mor/baby hold hos Grow Yoga. Vi mødes tirsdage hos os i vores dejlige lokale “Stalden” i stueetagen på Gl. Strandvej 22C i Nivå. 

Forløbet løber over 9 uger, som du tilmelder dig på én gang.

Holdet er for dig, der vil have din baby med til træning og hvor der tages hensyn til en krop, der har været gennem en graviditet og fødsel. 
Derfor er der også plads til amning og alt hvad der ellers høre med.

Vores dygtige instruktør Sarah tager sig godt af dig og guider dig igennem en blanding af dejlige yogaøvelser og effektiv pilates-træning. Din baby bliver ikke direkte inddraget i selve træningen – den er til dig.

Vi afslutter hver gang med en skøn pause i Shavasana (hvilestilling med tæppe på).

Alle mødre kan deltage – det kræver ingen forudsætninger. Vi er maks. 8 personer på holdet, da der skal være god plads til alle. 

Vi glæder os til at tage os godt af dig. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.  

Sen tilmelding:
Er vi i gang men har ledige pladser på dette hold, så kan du sagtens komme med. Du køber blot via “book plads-knappen”, så fratrækker systemet selv beløbet for de gange, der har været. Alternativt er du velkommen til at kontakte os.

PRIS
9 ugers forløb – Pris 1.000,- kr. for hele forløbet.

LIDT PRAKTISK INFORMATION
Du er velkommen til at tage måtte og tæppe med men vi har alt udstyr i studiet, som du kan låne og det er også muligt at købe udstyr hos os i shoppen.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, st., Nivå, Nivågaards Avlsgård, (grå bygninger – IKKE MUSEET)

Barnevogne kan stå lige uden for indgangsdøren til baggården. Vi har desværre ikke plads til dem i opgangen, men vi “bor” et fredeligt sted. Der er adgang til lokalet ca. 10 min. før holdstart.

Efter holdet er der desværre ikke mulighed for at blive i yogastudiets lokale men du er velkommen til at sætte dig i gangen, hvis der skal ammes, inden I skal videre. 
 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af forløbspladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden mor, hvis du bliver forhindret. Du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail til heygrowyoga@gmail.com.

DIN UNDERVISER 
Sarah Christine Klintholm er fysioterapeut og pilates & yoga lærer.
Sarah er erfaren i at undervise på mor/baby hold – også hvis det skulle blive nødvendigt med ekstra hænder. Så du og din baby kan trygt være med på Sarahs hold.

308875468_5188419864597637_7125900061275868742_n