MOR/BABY – EFTERFØDSELSHOLD 2024

 

NYT FORLØB – D. 11. jan. til 7. marts. 2024

En skøn blanding af yoga og pilates for alle med en baby
med Sarah Christine Klintholm 

 

 

 

 


Velkommen til mor/baby hold hos Grow Yoga. Vi mødes torsdage hos os i vores dejlige sal på Gl. Strandvej 22C i Nivå. 

Forløbet løber over 8 uger, som du tilmelder dig på én gang.
Holdet er for dig, der vil have baby med til træning, og hvor der tages hensyn til en krop, der har været gennem en graviditet og fødsel. En kærlig behandling af mor-kroppen.
Derfor er der også plads til amning, og alt hvad der ellers høre med.

Vores søde og dygtige instruktør Sarah tager sig godt af din krop og guider dig igennem en blanding af dejlige yogaøvelser og effektiv pilates-træning. Baby bliver ikke direkte inddraget i selve træningen – den er til dig.

Vi afslutter hver gang med en skøn pause i Shavasana (hvilestilling, med tæppe på).

Alle mamas kan deltage – det kræver ingen forudsætninger. Vi er maks 12 personer på sådan et hold, da der skal være god plads til alle. 

Vi glæder os til at tage os godt af dig. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.  

Sen tilmelding:
Er vi i gang, men har lidt ledige pladser på dette hold, så kan du sagten hoppe på. Blot køb via “book plads-knappen”, så fratrækker systemet selv beløbet for de gange, der har været. Alternativt er du velkommen til at kontakte os.

PRIS
8 ugers forløb – Pris 900,- kr. for hele forløbet

LIDT PRAKTISK INFO
Du er velkommen til at tage måtte og tæppe med – ellers har vi alt udstyr i studiet, du kan låne. Det er også muligt at købe udstyr hos os på dag ét, hvis du gerne vil have dit eget.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård, (grå bygninger – IKKE MUSEET)

Parkering af barnevogne – de kan stå lige uden for indgangsdøren til baggården. Vi har desværre ikke plads til dem i opgangen, men vi “bor” et fredeligt sted.
 
Der er adgang til lokalet ca. 10 min. før holdstart (vi har et andet hold, der slutter kl. 12.15, som lige skal ud først).

Der er en fin garderobe, hvor du kan hænge jakker og lægge store tasker. På mor/baby låses døren til gangen ikke under sessionen, da vi ved, at mange af jer skal ind eller ud undervejs, eller det kan ske man kommer forsent pga. baby. Derfor kan du altid komme ind på disse hold (normalt bliver der låst til gangen, for at passe på værdier). 
 
Efter holdet er der desværre ikke mulighed for at blive i yogastudiets lokale – men du er velkommen til at sætte dig i gangen, hvis der skal ammes inden I skal videre.  

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af forløbs-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden mama, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.

 

DIN UNDERVISER 
Sarah Christine Klintholm, Fysioterapeut, Pilates & Yoga lærer mv.
Sarah er eminent til at underviser mor/baby hold og har rutine nok til både at undervise med et smil på læben, og en baby på armen, skulle det være nødvendigt med ekstra hænder. Du er i absolut gode hænder hos Sarah.

308875468_5188419864597637_7125900061275868742_n