herre-stærk yoga & mobilitet
– kun for mænd!

Med Cristina Hedegaard Nielsen


Søndag d. 17. marts kl. 14.00-16.30


– En workshop kun for mænd.

Velkommen til en eftermiddag med styrke, mobilitet og afspænding. Måske går du på vores “Yoga for Mænd” hold om onsdagen, og gerne vil gå lidt mere i dybden, måske gør du ikke. Måske har du aldrig prøvet Yoga, men gerne vil snuse lidt til, hvad vi laver på herre-holdet – lige meget hvad, vil der være massere at “hente” ved at deltage i denne workshop og ALLE mænd er meget velkomne!

På denne workshop kommer vi hele kroppen rundt, arbejder med kontakt til og styrke af muskler (også dem vi måske ikke lige vidste vi havde!!), laver mobiliserende yogaøvelser og kommer helt ned i tempo med bold-massage og afspænding. Forvent power-energi og nyt bekendtskab med din krop.
 
Workshoppen byder på en cocktail af flere gode yoga-stilarter. Hatha, Vinyasa og Yin – dvs. grundstyrke-styrke og udholdenhed i stillinger, balance, massere og massere af mobilitet og massere af gode, lange stræk til at genskabe god bevægelighed i kroppen.

Workshoppen er til dig, der gerne vil passe på din krop, ligegyldigt om du ønsker at opnå større styrke, mobilitet eller kropsbevidsthed – til dig, der gerne vil kunne blive ved med at bruge din krop, på den måde du ønsker gennem hele livet.

Workshoppen er for mænd i alle aldre, og med alle forhold til yoga – nye, øvede, sportsmænd og kontormænd – alle mænd.

Du vil få et indblik i hvordan kroppen bevæger sig hensigtsmæssigt – både i yogasalen men også i den “helt almindelige hverdag”.
 
Eftermiddagen slutter vi af med at geare helt ned, først med de effektive TuneUp(MFR) bolde som vi bruger til muskelafspænding og løsning af vævet.
 
Til slut runder vi af med en lang afspænding/shavasana.
 
PRIS, TILMELDING & BETALING
Normalpris 350,- kr.

Månedsabonnementer opnår 10 % rabat ved brug af rabatkoden: “workshop10”
(Benytter du koden som ikke-abonnent, kontaktes du for rest-betaling.)
 

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr – måtte, blok og et tæppe. 
Der er også mulighed for at låne udstyr i studiet.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård

(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.