“Lys i hjertet”
En Yin/restorativ juleworkshop

med Ditte Parby

3. Juledag – Onsdag d. 27. dec. – kl. 12-14.30

 

 

Giv dig selv eller hele familien den skønneste pause 3. juledag, med denne workshop med dejlige, dejlige Ditte Parby. Som en ekstra gave til alle både medlemmer og ikke medlemmer af studiet, har gjort prisen ekstra julet også. Vel mødt til den dejligste post-julegave til dig og dine.

OM WORKSHOPPEN:
En dyb og fredfyldt yogaworkshop i lysets og hjertets ånd, hvor vi sammen hylder den gode helende hjerteenergi og fejrer lysets tilbagevenden med selvkærlig restorativ yoga, dybt forbindende Pranayama og forløsende Yoga Nidra. 

Alt det gode og skønne, som hjertet fortjener – måske særligt i vintertidens kulde og mørke. Vi skaber sammen et lysende, trygt og varmt rum, hvor du kan vende opmærksomheden tilbage mod dig selv og trække vejret langsomt og befriende.

Workshoppen er for alle aldre og kroppe – ingen erfaring med yoga er nødvendig. Vi sidder og ligger primært, og nyder lange dybe stræk og andre hvilende stillinger.

“Yoga is a light, which once lit will never dim. The better your practice, the brighter your flame.” ―B.K.S Iyengar

PRIS
Normalpris 350,- kr

Abonnements-medlemmer opnår 10% rabat – brug koden “workshop10”
(Benytter du koden som ikke-abonnent, kontaktes du for rest-betaling.) 

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du kan tage dit eget udstyr med, eller du kan låne af studiet. Du skal bruge et tæppe og en måtte, klodser og bolster. Tøj i “lag på lag”, er altid rart til yin og restorativ, da det ikke er aktiv yoga, og man derfor let bliver lidt kølig. Medbring gerne et ekstra tæppe selv.

Studiet serverer te, vand og små snacks.

HVOR?
Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.