Hormon Yoga

med Pernille Fournais

Lørdag d. 10. feb. 2024 14.00-17.00

 

Velkommen til tre timers introduktions workshop til Hormon Yoga Terapi. Du vil blive guidet igennem det dynamiske, hormonbalancerende og afstressende yogaprogram af Pernille Fournais.

Pernille har undervist i HYT i over 15 år. HYT er udviklet af brasilianske Dinah Rodrigues. Programmet bygger på elementer fra Hatha Yoga, Kundalini Yoga og Tibetanske energi-øvelser. Øvelserne er dynamiske med åndedrætsteknikker, visualiseringer, yoga nidra (yogisk søvn), mudras og tibetanske energiteknikker. Første del er dynamisk.

Sidste del er afstressende. Hormon yoga arbejder således både på fysisk, psykologisk, følelsesmæssigt og energetisk niveau.

Du bliver også klogere på kvinders cyklus og overgangsalder, og hvordan overgangsalderen er vejen ind til din visdomsalder.

Vær opmærksom på, at hormon yoga ikke anbefales, hvis du har eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormonrelaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen eller svær endometriose.

Hvis du er i tvivl, kan du ringe til underviser Pernille Fournais på 26 66 24 20, før du melder dig til.

PRIS
Pris 450,- kr.

Abonnementer opnår 10% rabat ved brug af rabatkoden: workshop10 
(Benytter du koden som ikke-abonnent, kontaktes du for rest-betaling.)

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr – måtte, blok og et tæppe. 
Der er også mulighed for at låne udstyr i studiet.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.