VELKOMMEN TIL SENIOR YOGA KUN FOR MÆND!

Vi har plads til 12 seje herre på holdet – og vi GLÆDER os til at se dig! Vi starter d. 12. januar 2024 og har 20 gange sammen frem til sommerferien.

Vores hold er skræddersyet til dig der er senior og inkluderer en række blide yogaøvelser og vejrtrækningsøvelser, der er designet til at øge din styrke, fleksibilitet og balance. 

PRIS
Pris 1800,- kr. for 20 gange

 

Fredage kl.12.15-13.30
D. 12. jan. – 14. juni 2024
Underviser: Trine Aaen

Screenshot_20211113_070038

Underviser: Trine Aaen

SEN OPSTART – KAN MAN DET?
Hvis du først opdager forløbene efter de er gået i gang, så er det ikke for sent – med mindre de er udsolgte, selvfølgelig. Er forløbet begyndt, og er der plads på holdet, så kan du stadig godt være med. Prisen justeres automatisk efter hvor mange gange, der er tilbage, når du klikker på købsknappen. Så du kan selv booke din plads, selv om du er kommet lidt sent igang.

 

Generelt om Senioryoga

Du melder dig til hele forløbet på én gang, så du slipper for at huske, at skulle melde dig til hver gang, som du ellers skal på vores åbne klasser. 

På senior yoga holdene tager vi hensyn til din krop, og de skavanker du evt. måtte have pådraget dig i løbet af livet. Tempoet er så alle kan følge med, og der er mulighed for både at gå lidt ind i dig selv og lære at trække vejret dybt, men også at snakke lidt, grine og pruste undervejs – så det ikke bliver alt for alvorligt, at gå til yoga.

Vi laver en masse gode stræk, men også lidt styrke til kroppen, så vi bliver ved at holde den i gang. Vi træner balance og får lidt sved på panden nu og da, hele tiden med mulighed for at justere, så øvelserne er okay for dig. Alle uden alt for voldsomme skader/begrænsninger kan være med på disse hyggelige hold. Har du mange/eller mere svære mobilitetsudfordringer så er disse hold ikke til dig, da vi trods et roligt tempo er aktive på holdene. Ring evt. til os for afklaring.

Senior Yoga holdene løber i en forårs- og en efterårssæson. Næste sæson er fra aug til dec 2023, og man melder sig til hele forløbet på én gang – der er ikke hold i uge 42.

 GENERELLE SPØRGSMÅL OG REFUSION?

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL YOGA?
Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr – måtte, blok og et tæppe. 
Der er også mulighed for at låne alt udstyr i studiet.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Tilmelding er bindende, og det er ikke muligt for os at refundere køb af en plads. Du er dog velkommen til at give hele forløbs-pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com. Er der enkelte gange du er forhindret, ydes der heller ikke refusion, og her kan du ikke sende en anden afsted.