fbpx

Senior Yoga – 10 mandage
med ekstra hygge & ekstra god plads.

 

Underviser – Camilla Lausten

Opstart Mandag d. 10. jan. 11.00-12.15

Som noget nyt har vi oprettet et yogahold for dig, der er lidt ældre og gerne vil gå på et fast hold, med de samme dejlige mennesker, hver gang.

Senior Yoga holdet løber over 10 uger, og man melder sig til alle 10 gange, når man køber forløbet. 

På senior yoga holdet tages hensyn til at din krop, og de skavanker du evt. måtte have pådraget dig i løbet af livet. Tempoet er så alle kan følge med, og der er mulighed for at snakke lidt, grine og pruste undervejs, så det ikke bliver alt for alvorligt, at gå til yoga.

Hvor vi laver masser gode stræk, men også lidt styrke til kroppen. Vi træner balance og får lidt sved på panden nu og da. Alle uden alt for voldsomme skader/begrænsninger kan være med på dette hyggelige hold.

IMG_5440

Din underviser på holdet: Camilla Lausten

Vi har ekstra god plads på dette hold – så du kan føle dig tryg.

Normalt har vi plads til mellem 15-18 personer på vores åbne klasser i studiet, men på dette hold, har vi prioriteret at lavet ekstra god plads, så du kan føle dig ekstra tryg. Vi er derfor maks 12 personer på forløbet + instruktør. Vores lokale er 80 kvm (med skråvægge), så der er rigtig fin plads til afstand, hvis man har brug for det. 

Vi følger desuden alle retningslinjer ifht. corona. Lige nu er det ikke påbudt, at vise Coronapas, men bliver det det, skal man være beredt på, at vi følger de gældende anbefalinger.

Der er altså både ekstra plads, ekstra hygge og “kun” de samme mennesker hver gang, så du får en skøn, lukket gruppe med-seniorer at praktisere yoga med.

PRIS
Pris 900,- kr. for de 10 mandage 

DATOER:
Jan. d.10, 17, 24 & 31.
Feb. d.7, 21 & 28.
Marts. d.7, 14 & 21.

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL YOGA?
Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr – måtte, blok og et tæppe. 
Der er også mulighed for at låne alt udstyr i studiet.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Tilmelding er bindende, og det er ikke muligt for os at refundere køb af en plads. Du er dog velkommen til at give forløbs-pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com. Er der enkelte gange du er forhindret, ydes der heller ikke refusion.