fbpx

NYTÅRS KUNDALINI

– En opløftende og sjov workshop med teknikker til at gøre og være mere af det, du ønsker dig i 2023.

med Trine Aaen

Lørdag d. 7. jan. 2023 – kl.13.00 -15.30 

 

 

Med et ønske om fornyelse og mere overskud, har vi ofte høje forventninger til årsskiftet –
og til os selv. Men den gode intention kan være svær at fastholde. Hjernen tager beslutningen, men vores programmering og mønstre kan spænde ben. Mange informationer løber fra krop til hjerne, og kroppens sanser former vores følelser, tanker og handlinger. Skal der forandring til, har vi ofte brug for gode teknikker til at heale kroppen og nervesystemet – for så ad den vej at styrke sindet.

Kundalini Yoga er en tusinde år gammel teknik, der ganske hurtigt kan sætte skub i din udvikling. Det er ikke uden grund, at Kundalini Yogaens kombination af fysiske øvelser, vejrtrækningsteknikker og meditationer forskes i og benyttes af internationale universitetshospitaler mod demens, Alzheimers, afhængighed, stress, depression, fysiske skader mm.

Omprogrammer kroppen og skab fornyelse i sindet og i dit liv!

Med Kundalini Yogaens transformerende teknikker understøtter vi din krops evne til at slippe uhensigtsmæssige mønstre, handlingsmåder og tanker, der ubevidst fastlåser dig fysisk og mentalt.


Dygtige Trine Aaen guider dig kærligt – og med varme og humor igennem en række fysiske øvelser, der i Kundalini Yogaens tradition, ofte er ledsaget af stimulerende vejrtrækningsteknikker og et fokus på mental ro. Øvelserne er som regel med let bevægelse af 1-3 minutters varighed,
og mest siddende eller liggende (akrobatiske evner er ikke nødvendige!).


Efter en healende shavasana, topper vi vores yogiske kransekage med en smuk mantra-meditation med lyd og bevægelser, der skaber ro og klarhed. Du vil lære, hvordan stemmens vibrationer er en effektiv yogaøvelse i sig selv, der kan heale og stimulere indefra.

Kundalini Yoga er tilgængelig, legende og opløftende yoga og meditation for alle aldre og alle kroppe, uanset erfaring. Og teknikkerne kan tages med hjem til at skabe mere ro og overskud i hverdagen.

Velkommen til en workshop der sigter efter at hjælpe dig skabe et 2023 fuld af god energi.

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du kan tager eget udstyr med eller låne af studiet. Du skal bruge et tæppe og en måtte og gerne en klods eller 2.

HVOR?

Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.