Senior tur med yoga, Spa &
luksus på Torekov hotel

Underviser: Pernille Ramm

Velkommen til 2 dages yoga retreat med smuk natur, “svensk ro”, lækker, lækker mad og dejligt indendørs og udendørs spa

Vi bor på Torekov Hotel kun 50 min. nord for Helsingborg

April 2024

Velkommen til nogle uforglemmelige dage på Torekov spahotel. Torekov Spahotel har det hele. Natur, ro, spa-luksus og lækker, lækker mad. Vi har sammensat et skønt to-dags retreat med mulighed for at nyde det bedste af det hele – plus selvfølgelig dejlig yoga.

Alle rejser og retreats arrangeres af Grow Yoga Travel Aps – cvr 44269333. Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan trygt rejse med os. 


HVEM KAN DELTAGE?
Turen her en hyggetur kun for seniorer (vi vil ikke sætte en præcis alder på, hvornår man er senior, men er du i tvivl om turen er for dig, så kontakt os endelig). Hvis din krop kan lide gode, lange stræk, twists, blide men opbyggende styrkeøvelser, måske lidt udfordrende balancetræning og en masse dejlig afspænding, så er det her absolut en tur for dig!

Lige meget om du kender os på forhånd eller ej, så er du meget velkommen på turen. Nogle deltagere har vi mødt før, måske fra vores senior yoga hold, men lige så mange, er ofte nye ansigter. Så du skal bestemt ikke holde dig tilbage, hvis du ikke lige kender os i forvejen – det vil du nok ikke være alene om – og det vil du meget hurtigt komme til. 

Hvad end, du er en mere øvet yogi eller helt ny til yoga, hvad end, om du tager med alene eller sammen med en anden – så er du meget velkommen! Og vi vil gøre vores absolut bedste for, at du får en dejlig oplevelse.

Vil du gerne møde os, før du tager afsted med os, så book en prøvetime her.

OM HOTELLET
Hotellet ligger tæt på vandet (700 meter ca. – der er havkig fra restauranten, men ellers ikke, dog fornemmer man det friske i luften). Der er en dejlig spa-/sauna-afdeling, en skøn, blød lounge afdeling med flere små hjørner, man kan slå sig ned i og finde ro, den lækreste restaurant, og hvis du ønsker, kan du tilkøbe massage eller en ansigtsbehandling som en del af din tur – her skal du selv kontakte hotellet før afgang, for at være sikker på tid.

OM SPAEN
Spaområdet på Torekov Hotel byder på både varme og kolde bade indendørs, samt sauna og dampbad, japansk udebad og udendørs pool at tage en køligere svømmetur i når du har siddet i saunaen. Der er et lounge område i forbindelse med saunaen, med afslappende lænestole og mulighed for at læne dig tilbage god pakket ind af  hotellets bløde badekåbe og lade roen synke ind.

Videoerne herunder viser lidt fra naturen tæt ved Torekov Hotel.

det får du. .

– 2 dage i lækre, rolige omgivelser, tæt ved skøn natur, i kort gåafstand til havet, med smukke vandreruter langs havet eller inde i landskabet.

 – Én overnatning i toplækkert hotelværelse

– Adgang til spa, udendørs og indendørs pools, og sauna begge dage.

– 2 x dejlig frokost

– Kage/snack-bord + kaffe/te på dag 1

– Luksus tre-retters menu i restauranten den første aften

–  Lækker morgenbuffét

4 x yogaklasser – du vælger selv til og fra om du vil deltage i det hele, eller kun noget af det.

– 1 dygtig yogainstruktører til rådighed for spørgsmål og vejledning under hele retreaten. Massere af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.

 

PRIS, TILMELDING & BETALING
Pris 3250 kr. pr. person i delt dobbelt-værelse
*det er kun muligt at booke dele-værelse, hvis du selv har en, du skal dele med.
Pris pr. person alene i dobbelt-rum 3550 kr. 

April 2024


PROGRAM FOR DAGENE

DAG 1
10.00: Ankomst til Torekov Hotel
kl.10.15-12.00: Blid & styrkende Yoga
kl.12.30: Frokost
Egentid – Spa – gåtur
 kl. 15.30-16.30: Mulighed for snack 
kl. 17.00-18.00: Blid Yin/Restorativ Yoga 
kl. 18.30: Middag

Aftenspa er en mulighed – lukker kl.22.00

DAG 2
Evt. koldt morgen-dyp i pool
Kl. 8.15-9.00: Morgenyoga (hvis du har lyst)
kl. 9-10: Morgenmadsbuffet
Egentid – vandre – Spa el. andet
kl.11.30-12.45: Hatha/yin 
kl.13.00: Frokost 
14.30: Tak for denne gang

*Vi sender dig det helt præcise dags-program inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang.


Hvis du ikke kender os, er du meget velkommen til at komme op til en prøvetime i studiet inden retreaten –  book en prøvetime her.


HVAD SKAL DU MEDBRINGE AF YOGAUDSTYR?


Hotellet har yogaudstyr, men man er velkommen til at medbringe sit eget. Eks. kan det være rigtig rart at have sin egen måtte med. Ønsker man at låne fra studiet, er dette også muligt, kontakt os i god tid inden afgang, så medbringer vi lige det udstyr til dig du ønsker.

Adresse og kontakt til hotellet?

Själaviksvägen 2 / 269 78 / Torekov / Sverige
T: +46 431-47 16 00


AFBESTILLINGS POLITIK 
Bliver du forhindret i at deltage, kan du få refunderet din betaling dog fratrukket 750 kr. hvis du afbooker senest 1 måned inden retreatet starter. Afbooker du senere end 30 dage før, ydes der ingen refusion. Bemærk at vi IKKE yder refusion I tilfælde af at sygdom hos yogalæreren. Det vil i så fald være en anden lige så dygtig lærer, der overtager turen.

Du velkommen til at give dit retreat til en anden person – blot send en mail til heygrowyoga@gmail.com

Vi foreslår, at du tegner en afbestillingsforsikring, hvis du ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort.


Du kan se flere skønne fotos af Hotel Torekov på deres instagram https://www.instagram.com/torekovhotell/?hl=en