fbpx

Retningslinjer under corona

Føl dig tryg, når du kommer til yoga og styrketræning hos os. Her kan du læse alle vores tiltag. 

NYESTE REGLER & UPDATES 

Status d.25/3.21
 Se forsiden for mere info – Vi har åbent udendør – alle indendørs hold er pt. lukkede. Vi tilbyder lige nu udendørs samt online hold via facebook live. Ved udendørs hold har vi mulighed for at holde god afstand, og man bærer så vidt muligt sin platform fra og tilbage med den samme person – sin bære-makker – (platformene er 2,2 meter lange så du kan stadig undgå alle former for tæt kontakt). Der er håndsprit til rådighed. Du har dit eget udstyr med.

Herunder Status fra d.13/11.20
– Alle skal bære mundbind eller visir på vej ind og ud til yoga.
– Når du er landet på din måtte, må du tage mundbindet af. Bevæger du dig væk fra din måtte, skal du tage det på igen. 

– Som instruktører går vi ikke længere rundt i rummet under klasserne, men guider kærligt fra måtten. 


hvilke generelle hensyn tager vi?

Vi overholder retningslinjer fra myndighederne, vi anbefaler kraftigt du har dit eget udstyr med, vi sælger alt udstyr i studiet – måtter, pøller, tæpper klodser osv. så du let kan erhverve dit eget. 

–  Alle skal spritte af når de kommer, vi har masser af håndsprit og rense-sprit til udstyr. Alt låne udstyr kommer i karantæne.

Indendørshold: vi holder den lovpligtige afstand mellem måtterne i rummet, samt har sat et endnu lavere tal, hvad angår kvm pr person end påbudt.

Vi placere studiomåtter i rummet, som du ruller din egen måtte ovenpå, så der er markeret, hvor du må rulle ud, med god afstand til din næste. 

Vi serverer pt. ikke te og vand til holdene, så medbring selv, hvad du har brug for.

SYGDOM – DU SKAL BLIVE HJEMME

Er man sløj, har hovedpine, feber, ondt i halsen, hoste, osv. eller bor/ har været sammen med nogen, der har disse symptomer, SKAL man blive hjemme. Det er meget, meget vigtigt for os, at alle deltagere, kan føle sig trygge, ved at komme til yoga og træning hos os. Så hjælp os med, at vi passer på hinanden, ved at blive hjemme, hvis du er sløj eller har været nær nogle der er det. Møder man sløj op, vil man blive sendt hjem.

RESPEKTER DIN NÆSTE – HOLD AFSTAND 

Hold fortsat omsorgsfuld afstand til andre, når du møder op. Respekter venligst afstanden, da den du taler med/ er nær, kan føle det svært at bede dig holde afstand. På denne måde kan alle nyde dejlig yoga og træning uden bekymring.