Skadesfri Yoga

Med Cristina Hedegaard Nielsen


Fredag d. 1. mar. kl. 17.30-20.00

Vi tænker måske ikke så meget over det i den daglige yoga praksis, men de aktive yogahold (Hatha og Vinyasa) stiller store krav til kroppens styrke og mobilitet. Særligt skuldre og hofter, som er nogle af de mest bevægelige led i kroppen, bliver brugt meget. Og det er også her rigtig mange yoga-skader opstår. Du har måske oplevet at “hund med hovedet nedad” føles lidt ubehageligt i skuldrene eller at du får ondt i lænden efter en yogatime.

På denne workshop vil vi kigge lidt nærmere på de yogastillinger som er særligt krævende for hofter og skuldre. Hvilke muskler skal arbejde, hvilke led skal bevæge sig og hvordan for at gøre stillingen sikker for din krop. Vi vil lave funktionelle styrkeøvelser med egen kropsvægt (altså ingen redskaber) som gør dine skuldre og hofter både stærkere og mere mobile. Vi vil også arbejde med styrke af kropskernen (hele det “korset” af muskler som holder vores indre organer på plads og giver os en god holdning). 
 
Du kan forvente aktive versioner af kendte yoga stillinger, nye funktionelle øvelser med både styrke og stræk. Og ja, sved på panden! 
 
Vi afslutter workshoppen med let bold massage og afspænding.
 
Workshoppen er for alle yogis uanset om du er begynder eller har haft en regelmæssig praksis længe. Hvis du er i udredning eller behandling for en skade vil vi opfordre dig til at følge din behandlers anvisning/træning først.
 
PRIS, TILMELDING & BETALING
Normalpris 350,- kr.

Månedsabonnementer 10 % rabat (brug rabatkoden: workshop10)
 

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr – måtte, blok og et tæppe. 
Der er også mulighed for at låne udstyr i studiet.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård

(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.