Saftig Psoas

med Sanja Sonne

– En Hatha/Yin/Restorativ workshop for alle kroppe

Søndag d.7 januar 2024 kl.14.00-17.00

Velkommen til 3 timer i psoas-musklens tegn.

Denne workshop er for alle med lårben, bækken og lænd – men andre ord – for stort set alle kroppe. Du lærer “hvor og hvordan” om din Illio-psoas, og en masse mere info om denne fantastiske 3-hovedet muskel.

Hvordan har din psoas det? Vi tester musklen og vi taler om kropsholdning i relation til psoas. Vi laver øvelser der mobilisere, strækker og styrker hele området omkring psoas og ikke kun psoas.

Velkommen til en lidt “nørdet” workshop. En blanding af undervisning og yogapraksis. Der vil være en kortere styrkende hatha yoga del, men resten af dagen vil være meget blid hatha/yin/restorativ yoga med fokus på illio-psoas. Vi inddrager forskellige redskaber eks. de gode trigger bolde til massage af muskler i workshoppen også – studiet har alt, men medbring gerne selv et ekstra tæppe.

EN YOGA WORKSHOP FOR ALLE KROPPE – MEN MED SÆRLIGE FORDELE:

Workshoppen er for alle kroppe. Hvis du ikke kender Psoas, så vil du blive grundigt sat ind i den på denne workshop. Du får ligeledes massere af tid til gennem yogaen, at få lov til at OPLEVE hvordan din psoas har det.

Workshoppen er genial til dig, der har en kort/stram Psoas og/eller er øm i lænden (ikke til direkte skadede lændehvirvler/diskusprolaps el. lign.). Lænde-ømhed hænger sammene med psoas stramhed, så bakser du med helt “normal” øm lænd, så er dette en god yoga workshop for dig.

Psoas har også en tæt relation til følelsesmæssige og mentale tilstande i kroppen, det er eks. en muskel der reagerer meget på stress. Job med overdreven stillesidning giver også often en slap/stram psoas – så der er altså rigtig mange gode grunde til at give denne smukke kæmpe lidt ekstra kærlighed.

Velmødt til en informativ, halv-nørdet, kærlig og afspændende workshop/mini-kursus i illio-psoas musklens tegn.

PRIS
Normalpris 450,- kr.

Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10
(Benytter du koden som ikke-abonnent, kontaktes du for rest-betaling.)


HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?

Du må gerne medbringe et ekstra tæppe, derudover kan du låne resten. Vil du hellere selv have udstyr med, så skal du bruge et tæppe og en måtte og en klods og en pølle.

Mangler du udstyr kan det også altid købes af os på dagen, eller bestilles forinden. Se mere her https://growyoga.dk/shop/


HVOR?
Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.