108 solhilsener – overgangsriten

den klassiske yogaudfordring
med Sanja Sonne & Pernille Ramm

Søndag d. 9. juni. 2024  kl. 9-11.00

 

Denne dag byder på fællesskab og energiløft. For 4. år kaster vi os over den klassiske yoga tradition – 108 solhilsener. Juni måned byder ofte på godt vejr – så vi er udendørs på platformene, og det er endnu ikke for varmt til denne type praksis.

At komme igennem 108 solhilsener kan virke uoverskueligt – ja – men gruppedynamikken og fællesskabet bliver efter nogen tid helt særligt og vil bærer dig igennem i dit eget tempo, med de pauser du har brug for. Og hvis du har en nogenlunde regelmæssig praksis af aktiv hatha eller vinyasa yoga/solhilsener, vil du med stor sandsynlighed komme fint igennem oplevelsen. De flestes reaktion efterfølgende er: “nååhr, jamen det gik da fint.”

Det vil tage ca 2. timer at komme igennem de 108 solhilsener – den præcise tid vil dagsformen vise, sidste år var vi lidt hurtigere. Vi praktiserer sammen som gruppe, så alle afslutter samtidig.

Workshoppen er forhåbentligt udendørs og guides på skift af Pernille & Sanja.

Har du problemer med håndled, albue eller skulder kan det være hårdt og er måske ikke et event for dig. Kontakt os evt. for mere vejledning.  

HVORFOR 108?
108 er et helligt tal i indisk kultur og yogaens verden. Det siges at bringe held at udføre 108 solhilsener og at enhver yogi mindst en gang om året bør udføre ritualet.

Der er ikke et “rigtigt” eller forkert tidspunkt at udføre ritualet på, nogle yogier praktisere det ved hvert årstidsskift, nogle som et lykkebringende ritual, igen andre for at kultivere indre styrke, skifte mentalt perspektiv, og opleve den helt særegne energi, der følger efter udførelsen.

PRIS, TILMELDING & BETALING
Pris 200,- kr.

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du skal tager eget udstyr med, da vi er udendørs. Du skal bruge et tæppe og en måtte. Evt. en snack og vand. og godt humør.

HVOR?
Vi er i Birkelunden bag gården.
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.