nytårsevent – velkommen 2024!
yoga og vinterbad

Med Sarah Christine Klintholm

Mandag d. 1. Januar 2024 kl. 10.00-12.00

 

Vil du starte det nye år med en følelse af grounding, styrke og mod, og måske sætte en intention for det nye år? Så er vores nytårsevent noget for dig!

Du inviteres til at deltage i en unik kombination af flow yoga, åndedrætsøvelser og vinterbadning.

Vi begynder med en times fordybende hatha flow yoga praksis, der fokuserer på at opbygge mod og styrke dit åndedræt. Denne praksis vil forberede dig på mødet med det kolde vand. Derefter går, cykler eller kører ned til Nivå havn, hvor vi “hopper” i Øresund. Efter dit havdyp serverer vi varm ingefær-te.

Vinterbadning – At kunne kontrollere sit åndedræt og dermed få ro på krop og sind i en tilstand hvor kroppen er stresset (det bliver den af det kolde vand) er kraftfuldt. Det er en styrke og teknik du kan bruge i andre situationer.

Deltagelse i dette event vil give dig mulighed for at udfordre dig selv og styrke dit åndedræt, krop og sind. Du får samtidig en god oplevelse i fællesskab med andre, og ikke mindst en god start på det nye år.

Alle kan være med – også dig, der ikke har prøvet at vinterbade før. Sarah er vinterbadevært med flere års erfaring, og hun vil guide alle.

PRIS
200,- kr.
Månedsabonnementer 10% rabat – brug rabatkoden: workshop10
(Benytter du koden som ikke-abonnent, kontaktes du for rest-betaling.)

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du skal bruge et tæppe og en måtte, og gerne en klods.
Udstyr kan lånes i studiet.

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.