yoga- og padelferie på kreta
september 2024

Få 7 nætters luksus i de smukkeste græske omgivelser

uge 39, søn. d. 22. sept. – søn. d. 29. sept. 2024


Skift hverdagen i september ud med en uges skøn varme, en masse god yoga med os i Grow Yoga og tid til at slappe helt af og nyde dejlige Kreta. Lad batterierne op i godt selskab eller nyd alene tid på denne dejlige græske ø. Den ultimative livsnyderferie i smukke omgivelser. Du bor på 5-stjernede Myrion Beach Resort & Spa, som emmer af loungestemning og luksus og er håndplukket til at være et Bravo Deluxe-hotel.

Rejsen er åben for alle niveauer mht. yogaen – alle kan deltage. Du får yoga en til to gange dagligt på turen og for dig, der ønsker det, er der også rig mulighed for at spille Padel. Hotellet har padelbaner og vi i Grow Yoga arrangerer spil på kryds og tværs mellem de af jer, der er interesserede. Padel-delen er frivillig og på hyggeplan – dvs. åben for alle niveauer. Padel-delen er med ekstra egenbetaling til hotellet for leje af baner og udstyr.

PRIS & TILMELDING

Rejsen arrangeres gennem Bravotours, som står for fly, transfer og hotel.

Pris: 12.599 kr pr. person i delt dobbeltrum
Tillæg for eneværelse: 3.799 kr.

 • Det siger de tidligere deltagere..

  “Jeg kan til enhver tid anbefale at tage på yogarejse med Grow Yoga/Pernille, hendes dejlige væsen afspejler undervisningen, og hun er meget inkluderende i sin praksis, det er en undervisning hvor alle kan være med også selvom du aldrig har lavet yoga før. Det er også til dig som er øvet, hvor jeg kan love dig for at hun nok skal sætte en variation på, så du føler du kan udvikle dig og få sved på panden eller komme i dybden med en øvelse. 

  Pernille lægger en blid hånd på dig under undervisningen hvis du ønsker det, hvilket for mig gav en tryghed og kropsbevidsthed. 

  Jeg rejste alene, og det kan varmt anbefales. Jeg har fået en helt unik oplevelse og har aldrig følt mig alene på turen. Tværtimod føler jeg at jeg har fået en ny yogafamilie” 

  Simone, 2023
 • TUSIND tak for den skønneste ferie.
  Yoga, skønne omgivelser, dejligt selskab, god mad og vandring går så fint sammen, og du lægger bare den bedste stemning. Har øje for hver og én.

  Jeg kom hjem med en mærkbart styrket krop, i højt humør og et stort håb om at komme med igen til næste år.

  Ulla, 2023
 • Tusind tak for en helt fantastisk yogarejse! Det var lige, som jeg havde håbet på. Masser af god yoga, fantastisk natur, ro, god mad og hyggeligt selskab. 

  Derudover vil jeg gerne rose dig for at skabe en rolig og tryg stemning ved yogatimerne. Der kan normalt gå lidt tid inden, man bliver tryg ved en ny yogalærer. Ved dig gik det godt nok hurtigt - så tak for det!

  Sofie, 2023
 • " Yoga, vild natur, smuk natur, varme, solskin, taknemmelighed, vejrtrækning, højdeskræk, løb og en skøn gruppe med dejlige åbne mennesker

  Er kommet hjem gladere, smidigere, knap så bleg og ikke mindst,
  med stor taknemmelighed for at jeg vovede mig ud i at tage afsted på egen hånd på yogarejse"

  Lea, 2023
 • 1000 Tak for sidst.
  En fantastisk ferie, i det allerbedste selskab, med dejlig kompetent yoga, som jeg, på trods af mine 15 års pause , nød , og følte mig stærkere og med bedre balance, da ugen var gået, omend med lidt ‘hilsner’  fra div. skavanker i ny og næ.

  Jeg oplevede at du på bedste vis favnede alle de niveauer af yoga- erfaringer og kundskaber hos de enkelte deltagere på holdet.

  Hanne, 2023
 • Tak for din mail, og tusind tak for en virkelig skøn uge. Der var ikke en finger at sætte på noget, dejligt. Jeg nød hvert minut:). 

  Yogaen var virkelig god, og jeg har stor respekt for for dig, at du kan tilrettelægge undervisning til en hel uge, uden at vi blev slidt.

  Jette, 2023
 • "Tusind tak til jer begge to for en helt fantastisk tur til Torekov og jeres dejlige hyggelige selskab. Alt fungerede perfekt ned til mindste detalje, pæne store værelser og lækker mad. Yoga klasserne var så fint afstemt med lidt af det hele. Der var tid og plads til alle. I bevæger jer så professionelt rundt blandt alle. Egen tid var så fint afstemt, fik tid til grin og sjov, dejlig gåtur i den smukke natur, pool og spa. De to dage føltes som, at have været afsted i flere dage. Varme taknemmelige yoga hilsner, Anne."


Eksempel på program

Dag 1 – Ankomst og afslapning, velkomst, kortere yogaklasse, fællesspisning
Dag 2 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 3 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 4 – Morgenyoga, tid på egen hånd
Dag 5 – Fridag
Dag 6 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga
Dag 7 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 8 – Hjemrejse

Man vælger selv hvor meget, man ønsker at deltage i.

*Ovenstående er et retvisende eksempel på mængden af yogaklasser men vi sender dig det helt præcise dagsprogram inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang.

OM YOGAEN

På denne tur vil du opleve forskellige yoga-stilarter. Vi veksler mellem Hatha flow, Blid Hatha, Yin og Restorative. Klasserne opbygges efter forskellige temaer og starter alle med en kort grounding samt Pranayama og afsluttes med afspænding og Shavasana.

I løbet af ugen lærer du forskellige vejrtrækningsteknikker og hvordan du kan praktisere yoga uden at få skader. Du lærer også at modificere stillinger, hvis du allerede har skader eller andet, der skal tages hensyn til. Med afsæt i din krop og det sted, du er, vil du blive guidet, så du som yogaelev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, så du kan være med.

Yoga foregår enten udendørs eller indendørs.

Turen er for alle aldre, kvinder og mænd, dig der rejser selv eller sammen med en. På vores yogarejser har vi haft alle aldre fra 28-80 år med. Der er deltagere, der aldrig havde prøvet yoga og andre, der har en regelmæssig yoga praksis. Alle kan være med og få en masse ud af yogaen, da der undervises differentieret.

Glæd dig til en uge med skøn yoga og afslapning, som din krop og dit sind vil nyde. Hvad enten du har brug for at komme ned i tempo, træne din krop, opleve og lære noget nyt eller få skønne nye oplevelser og indtryk med hjem.

Vil du gerne møde os, før du tager afsted med os, så book en prøvetime her.

 

OM HOTELLET

Med det samme du træder ind på hotellet, bliver du mødt af smukt og lyst interiør. Der er lagt fokus på detaljer og kvalitet. Du kan nyde ferien ved det store og flotte poolområde eller er du mere til sand mellem tæerne, så ligger stranden Gerani Beach få skridt fra poolen. Her kan du nyde roen og bølgernes skvulpen fra det krystalklare vand. 

Forkæl også dig selv med et besøg i hotellets smukke spa. Her er alt fra sauna, indendørs pool, behandlinger (mod betaling) og fitness.

Når sulten melder sig, kan du spise dine måltider i restauranten. Her serveres alt fra græske til internationale retter. Turen er inkl. morgenmad, og det er muligt at tilkøbe halvpension.

Værelserne er flotte og velindrettede værelser – alle med egen balkon eller terrasse. Her er tænkt over alle deltaljer. Alle værelser er indrettet med aircondition, køleskab (minibar mod forespørgsel og betaling), hårtørrer, te og kaffe-faciliteter, toiletartikler, tv, safebox, gratis WiFi, strandhåndklæder samt badekåbe og tøfler. 
 

DET FÅR DU

– 8 dage i lækre omgivelser på det nordvestlige Kreta
– 7 overnatninger i lækkert dobbelt eller enkeltværelse
– Stor morgenbuffet hver morgen
– Adgang til pool alle dage
– Flyrejse tur/retur inkl. mad ombord
– Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
– 15 kg. bagage og 5 kg. håndbagage

– Ca. 10 skønne yoga sessioner. Forskellige stilarter: Vinyasa, Hatha, Yin, Restorative

– Mulighed for padeltennis  (mod egenbetaling)

– Mange dejlige yogaklasser – du vælger selv til og fra, om du vil deltage i det hele eller kun noget af det. Det er dit retreat – du bestemmer helt selv, hvordan du prioriterer din tid.

– En super erfaren yogainstruktør til rådighed for spørgsmål og vejledning under hele retreatet. Masser af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.

–  Et økologisk Grow Yoga lærreds-net til dine sager

– Mulighed for en gratis prøvetime hos os i Grow Yoga 

 

MØD DIN INSTRUKTØR PÅ TUREN

Malene Bodker Lüders 6

 

Pernille Ramm

– Mød din instruktør –

Pernille har mere end 10 års erfaring som fuldtids-yogi og har flere tusinde undervisningstimer i bagagen. Hun er desuden Cand. Scient. i Human Fysiologi med speciale i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Hendes tilgang til yoga er et sundhedsfagligt afsæt, der hele tiden kobles til “the science of yoga”. Hun forstår at modificere undervisningen, så den let kan tilpasses forskellige niveauer og kroppe, hvad end du er begynder eller mere øvet. “Yoga handler ikke om at lave stillingerne ens” men om at bruge DIN krop klogest muligt..”

Pernille har stor erfaring med at undervise unge, ældre, mænd, kvinder, nye og rutinerede yogier. Koblingen af hendes faglige viden og hendes glæde ved yoga skinner tydeligt igennem. Hun er dygtig til at give variationer og guide dybere ind i stillinger, så alle kan være med. Pernille har erfaring med yogarejser og retreats. Hun har tidligere afholdt adskillige yogaretreats i Sverige og på Madeira. Pernille er medejer af Grow Yoga, der ligger i Nivå.

 

PRIS & TILMELDING

Rejsen arrangeres gennem Bravotours, som står for fly, transfer og hotel.

Pris: 12.599 kr pr. person i delt dobbeltrum
Tillæg for eneværelse: 3.799 kr.

KONTAKT

Alle spørgsmål om turen stilles til:

Grow Yoga
Gl. Strandvej 22C, 1 tv., 2990 Nivå
heygrowyoga@gmail.com

Pernille Ramm – 31 70 57 81

Mere tekniske spørgsmål mht. udfordringer med booking eller lign. kan stilles til: 

Bravotours
Tlf. 70 10 10 77
service@bravotours.dk