Den ædle 8-foldige sti 
Yoga Sutraen som vejviser til et liv i balance

med Ditte Parby

Søndag d. 25. aug. 2024 kl. 15.00-17.30

 

Er du nysgerrig på at vide lidt mere om yogafilosofi for at tilføje din yogapraksis ekstra dybde og en ny dimension? Så er denne workshop til dig.

Ditte vil guide dig gennem styrkende og forløsende Hatha og Yin yoga med udgangspunkt i Yoga Sutraen. Patanjali’s Yoga Sutra er en af de ældste, og også en af de mest kendte tekster om yogaens væsen, vi har til rådighed i dag. I sit værk “Yoga Sutra”, som er en nedfældningen af datidens kulturelle visdom og tanker, beskriver en person ved navn Patanjali den 8 foldige vej mod enestående lyksalighed og et liv i balance; man kunne nærmest kalde værket den moderne yogis Bibel. Patanjali er dog ikke faderen til tankerne i værket, men blot samleren og nedfælderen af ordene.

Med reference til Yoga Sutraen vil Ditte belyse de 8 grundprincipper i Yogaen – “the eight limbs of yoga”. Yoga er nemlig meget mere end blot kropsøvelser og stræk (asanas) – det er også bevidsthedsarbejde, kropspleje og medmenneskelighed. Det belyses på workshoppen, først gennem et kort oplæg, og herefter får du lov at fortolke det på yogamåtten. Hvordan kan de 8 veje hver især kan bidrage til og forstærke oplevelsen af din yoga praksis?

Ved at øve og gennem evnen til at give slip er det muligt for sindet at opretholde en tilstand af yoga.” — Yoga Sutra, 1.12.

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du skal medbringe en notesbog/papir og pen til denne workshop.
Du kan medbringe dit eget eller låne studiets udstyr. Du skal bruge et tæppe og en måtte og en klods.

Mangler du udstyr kan det også altid købes af os på dagen, eller bestilles forinden. Se mere her https://growyoga.dk/shop/

HVOR?
Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.