Bornholm i Uge 30
sol, sommerferie & morgenyoga

Tag på sommerferie med Grow Yoga til skønne Sandvighus på Bornholm. Vi har Yoga hver morgen – resten af tiden er din.

UGE 30 – D. 21.-28. Juli 2024

Velkommen til Sandvighus på Bornholm – dit tilflugtssted for en uge med yoga, natur og sommer, sommer, sommer! 

Grow Yoga har booket dejlige Sandvighus – kun til os – og sammensat en ferieuge, som vi synes den skal være.
Vores døre åbner sig for dig, og vi inviterer dig til at dykke ned i en uge fyldt med yoga, morgenmad og en masse egentid til at udforske den betagende skønhed, som Bornholm har at byde på. Pensionatet ligger i skønne Sandvig, en kort gåtur fra stranden, Opalsøen og Hammershus. Her finder du Danmarks smukkeste solnedgange.

Hver morgen begynder med en forfriskende yoga session, hvor du kan strække kroppen og finde balance i sindet. Efter en nærende morgenmad er resten af dagen din egen. Uanset om du ønsker at udforske øens charmerende landsbyer, tage på vandretur langs kysten eller bare slappe af på en af de smukke strande, så er valget dit.

For dem der søger fællesskab, arrangerer vi en hyggelig fællesspisning den første og sidste aften. Du bestemmer selv om du vil deltage. Og hvis vejret tillader det, er der en picnic til Hammerknuden, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt over klipperne og havet.

Så hvis du drømmer om at tilbringe en uge på Bornholm med Grow Yoga, hvor du kan starte dagen med yoga og derefter udforske øen på din egen måde, så tøv ikke med at reservere din plads på Sandvighus i uge 30. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse!

Vi garanterer den skønneste yoga med erfarne og passionerede instruktører til at give dig en skøn start på dagen. 


PROGRAM FOR DAGENE

  Søndag   Kl. 16.00
  Kl. 18.00
  Kl. 18.30
  Check in
  Velkomst
  Fællesspisning
  Mandag – Lørdag   Kl. 8.15-9.15
  Kl. 9.15-10.15
  Morgen yoga
  Morgenmad
  Onsdag el. Torsdag   Kl. 18.30-21   Fælles picnic-tur til 
  Hammerknuden *              
  Lørdag   Kl. 18.30   Fællesspisning
  Søndag    Kl. 9-10
  Kl. 11
  Morgenmad
  Check ud

 * egenbetaling på max. 100 kr. pr. måltid

*Vi sender dig programmet inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang. Der kan forekomme små skub/tidsændringer af dags-planen, men kun i mindre grad.

 

ALLE KAN DELTAGE I YOGAEN

Yogaen vil være et blandet program med både aktive og passive yogaformer, så vi både styrker og bevæger kroppen og kommer helt ned i tempo. Vi underviser altid differentieret, så det er ikke af betydning, om du er garvet yogi eller nybegynder. Hvad end, du tager med alene eller sammen med en anden – så er du meget velkommen.  

ALT DETTE FÅR DU. . .

– 7 dage i lækre, rolige omgivelser med den skønneste morgenyoga

– To super erfane yogainstruktører til rådighed for spørgsmål og vejledning. Masser af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.

– Indkvartering på det hyggeligste hotel centralt i smukke Sandvig tæt på strand, by, Opal-søen og Hammershus

 

 – 6 overnatninger i dobbelt-værelse eller book et 6 mands værelse.

– Morgenmad alle 7 dage – økologisk

– 2 fællesmiddage inkluderet

– picnic ved Hammerknuden (150 kr.)

– Mulighed for én gratis yogatime hos os i Grow Yoga, 2990 Nivå, Nordsjælland – kontakt os.

 

OM SANDVIGHUS 

Skønne Sandvig hus ligger centralt i Sandvig lige nord for Allinge. Sandvighus er et tidligere pensionat med en hyggelig gård og 14 værelser, 12 dobbeltværelser og 2 værelser med plads til 6 pers. Der er ikke bad og toilet på værelserne. 


MØD DIN YOGALÆRER PÅ TUREN

Underviser på turen er både Pernille Ramm og Sanja Sonne. De begge mere en 8 års erfaring som fuldtids-yogis, driver til daglig Grow Yoga i Nivågaard, som er et af nordsjælland største yogastudier. De har begge flere tusinde undervisningstimer i bagagen og forstår at modificere undervisningen, så den let kan tilpasses forskellige niveauer og kroppe, hvad end du er begynder eller mere øvet.

Både Pernille og Sanja har en stor viden og forkærlighed for “intelligent-yoga”, dvs, at bruge kroppen smart og bygge klasserne op på en måde, der giver mening for vores kroppe. Hverken Pernille eller Sanja er instruktører, der chanter eller inddrager en ceremoniel tilgang, så det skal du ikke forvente på turen. Du kan læse mere om din underviser her. Dit køb inkluderer en gratis prøvetime hos os i Grow Yoga. Vil du gerne møde os, før du booker, så book en prøvetime her.

437A6217

Pernille Ramm

437A6129-Edit

Sanja Sonne


PRIS & TILMELDING

Pris pr. person i dobbeltværelse – 5.995 kr. 
OBS: Dobbeltværelser kan kun bookes som ét helt værelse dvs. 2 pladser.

Pris for et helt 6-mandsværelse – 14.995 kr.


AFBESTILLINGS POLITIK 

Bliver du forhindret i at deltage, kan du få refunderet det fulde beløb dog fratrukket 750 kr. hvis du afbooker senest 2 måned inden retreatet starter. Afbooker du senere end 60 dage før, ydes der ingen refusion. Vi anbefaler derfor, at du tegner en privat rejseforsikring/afbestillingsforsikring, hvis du skulle blive syg eller  af anden årsag forhindret og ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort.

Du velkommen til at give dit retreat til en anden person – blot send en mail til heygrowyoga@gmail.com


TRANSPORT

Du står selv for transporten. Vi kan evt. være behjælpelige med at formidle samkørsel. Kontakt os.


KONTAKT

Alle spørgsmål om turen stilles til os i Grow Yoga.

Grow Yoga – Nivågaard, 2990 Nivå
Gl. Strandvej 22C, 1 tv.

heygrowyoga@gmail.com
 Sanja Sonne – 61 31 27 08 // Pernille Ramm – 31 70 57 81

ADRESSE PÅ HOTELLET