fbpx

Yoga Nidraens Univers
– Lær om yoga nidra
og nyd dejlig yin yoga 

med Camilla Lausten

Søndag d. 26. marts 2023 kl.14.30-16.30

 

Tag med på en rejse gennem kroppens indre landskab. Denne yoga-workshop står i Yin Yogaens og Yoga Nidraens tegn.

“Yogiens søvn”, som Yoga Nidra bliver kaldt, er en af de ældste meditationsteknikker, og de første indiske skrifter om denne praksis dateres helt tilbage til 700 f.Kr.

På workshoppen vil du blive klogere på, hvad der sker i hjernen under Yoga Nidra, og du bliver guidet gennem kroppens forskellige bevidsthedslag – De fem koshaer.

Denne dag byder også på blid Yin Yoga, der er sammensat, så du får løsnet op i hele kroppen, og som vil sørge for et godt indre flow, inden du til sidst lægger dig godt rette – klar til at opleve en fuld, dybdeafspændende Yoga Nidra.

Velkommen hjem – i dig selv

I Yoga Nidraens verden bliver du guidet ind i en dyb meditativ tilstand, hvor din fysiske krop nærmest sover, mens sindet er lyttende og bevidst.

I grænselandet mellem sovende og vågen tilstand, kan du få en oplevelse af at finde ind til dig selv ved at indse elementer, som du ikke var bevidst om før.

Du bliver guidet til at give opmærksomhed til dine dybeste ønsker, og her kan Yoga Nidra give en følelse af at ”finde hjem” i dig selv.

Yoga Nidra-fordele inkluderer resultater som:
En forbedret søvncyklus og søvnkvalitet
Mindsket stress
Øget opmærksomhed, fokus og bedre hukommelse
Transformation af negativ adfærd og mønstre
Forøgelse af følelsen af balance, klarhed, fred og ro

De fleste kroppen kan deltage på denne workshop også nybegyndere, da tempoet er meget roligt. En dejlig, genopladede workshop. 

PRIS
Normalpris 300,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du kan låne vores eller medbringe dit eget udstyr. Du skal bruge 1-2 tæpper og en måtte, en klods eller 2 samt en pølle. Vi har det hele, hvis du mangler.


HVOR?

Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.