fbpx

En hel dag med Yin Yoga 

 – De 5 elementer / fuld årscyklus  –

med Sanja Sonne

ÉN PLADS TILBAGE
Søndag d.8/1 2023 kl.13.30-17.30

 

Velkommen til en lang, blød dag med yin yoga. 

Dages opbygning  – De fem elementer – fuld årscyklus
Dagen tager dig på en tur igennem hele “årshjulet” – dvs. alle de fem elementer, der i klassisk yin yoga er både inden i os repræsenteret i vores organer/ organ-par – og meridianbaner, og uden på os repræsenteret i naturen og alt omkring os.

Vi begynder praksissen i foråret og lever/galdeblære meridianerne og bevæger os siden gennem, sommer, sensommer, efterår og vinter og alle disses tilhørende organ-par og meridianer.

På workshoppen vil du opleve en dyb ro i sindet, og at der langsomt skabes plads i bindevævet. Når vi arbejder langsomt og blidt med bindevævet, skaber vi større mulighed for, at det kan give slip, end hvis  vi aser og maser. 

Du vil måske føle dig både markant roligere, eller voldsomt energifyldt, men måske det også sætter skub i andre ting. Nogle deltagere oplever enorm ro og nydelse i at være med deres egen krop og åndedræt, andre møder stærke følelser undervejs. Vær åben overfor, hvad der kan komme – og gå.

Kom alene eller inviter en kær med. At bruge en hel dag til yin er en luksus for krop og sjæl. At tage “turen” hele vejen rundt i år-cyklussen, er en komplet afbalancering, alle meridianbaner/organers energi aktiveres og balanceres.

Vi praktiserer i 2 sessions: kl.13.30-15.00 herefter har du ca. 30 min. pause til at gå til vandet, i parken eller på Cafe Antons – spise lidt frokost/kaffe/te. Vi mødes igen kl.15.30 og fortsætter til kl.17.30 inkl. en lang shavasana. 


Glæd dig til en hel dag med selvomsorg og regenerering

Forvent fortælling om dagens emne undervejs, men også bare masser af tid til at falde til ro, være i stillingerne og mærke, hvordan de enkelte asanas (yogastillinger) påvirker kroppen.

En god workshop, for alle kroppe, da yin yoga stillinger altid kan modificeres. 

PRIS
Normalpris 550,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du kan låne studiet udstyr eller medbringe dit eget.

Da yin yoga er en “kold” praksis anbefaler vi tøj i flere lag, en ekstra varm trøje, evt. uldsokker og et ekstra tæppe.


HVOR?

Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.