fbpx

Roll & Release
Triggerbolde & Yin

med Sanja Sonne

Lørdag d.30/10 kl.13-15.30

 

På denne workshop kombineres triggerbold-arbejde med yin yoga stræk.

Vi ruller, og giver slip på “knuder” og stoppede steder i vævet og så strækker vi os til endnu mere flow bagefter. Dagen vil byde på et fokus på de store muskelgrupper på benene, samt ryg, skulder og nakke. Vi beskæftiger os primært med bagsiden af kroppen denne dag. Du lærer forskellige teknikker til at bruge boldene, og prøver at arbejde med én og 2 bolde samtidig.

Når vi ruller løsner vi op for spændinger, og når vi strækker efterfølgende, skaber vi endnu bedre grobund for plads og flow til bindevæv og muskler. En skøn, skøn praksis alle kan have glæde af.

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Af corona-hensyn opfordrer vi til, at du tager eget udstyr med. Du skal bruge et tæppe og en måtte og en klods, bolde udlånes af studiet. Og så skal du huske en lang (ankelsokker duer ikke), ren strømpe som vi skal bruge til at putte boldene i.

Bliver du glad for boldene kan du købe et sæt af 2 stk med 10% rabat i forbindelse med workshoppen. Normalpris 55 kr. pr. stk.

HVOR?

Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.