fbpx


 TRÆK STIKKET
– Ved at trække vejret!

med Ditte Parby

lørdag d.26 november 2022 kl.13-15.30

 
En dejlig workshop med Ditte Parby, hvor vi udforsker åndedrættets energigivende, afstressende, udrensende og meditative potentiale.

Vores gode, trofaste åndedræt tages ofte for givet, selvom det fortæller så meget om, hvordan vi i grunden har det. Ved at trække vejret grundigere, dybere og friere skal der faktisk kun få minutters dybe ind- og udåndinger til, før krop og sind forandres og på én og samme tid vitaliseres, opløftes og beroliges. Man kan nærmest sige, at du med åndedrættet kan få kontakt til kroppens og sindets indre landskab.

Du har sikkert fået det velmenende råd “træk vejret helt ned i maven”. Men hvordan dog? På workshoppen vil du blive introduceret til enkle åndedræts-meditationer, åndedræts-afspændinger og fantastiske åndedrætsøvelser koblet sammen med blid hatha og yin yoga.
 
Du får øvelser med dig, som du kan bringe direkte ind i din hverdag. Både på yogamåtten, men også på jobbet, når opgaverne hober sig op. I hjemmet, når børn og husholdning kræver dig. I sengen, når du ikke kan sove. I bilen, når der er kø. Ved eksamensbordet. På løbeturen, når kræfterne er ved at slippe op.

Når vi fokuserer på vores åndedræt, bliver vi opmærksomme på, at vi lever. Vi bliver nærværende. Og vi vender tilbage til nu’et. Ganske enkelt. Tilstede i verden og tilstede i os selv.

Når vejrtrækningen er uregelmæssig, er sindet uroligt. Når vejrtrækningen er stille, er sindet stille, og yogien får stilhedens kraft
– Citat fra Hatha Yoga Pradipika

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du kan tager eget udstyr med eller låne af studiet. Du skal bruge et tæppe og en måtte og gerne en klods eller 2.

HVOR?

Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.