fbpx

Yoga ved stranden

Lokation: Mikkelborg

 

 

Gør dig godt bekendt med lokationen, inden du kører, da vi ikke må skilte på området.
Læs venligst afsnittet om parkering, da der ikke må parkeres eller køres bil på villavejen.

Velkommen til skøn strandyoga & styrketræning hele sommeren!

Vi har gjort vores specialbyggede strand-platforme klar, og glæder os til at byde dig velkommen til en skøn, dansk sommer med yoga på stranden ved Mikkelborg. Gennem høj-sommeren har vi nu 3 skønne lokationer: studiet på Nivågaard, Birkelunden bag studiet og nu også den skønne strand. Du kan altid se i skemaet, hvor et hold er. Er vejret dårligt, rykker vi holdet og du modtager en e-mail.

Du skal huske eget udstyr: måtte, tæppe, evt. klods – og nu også solcreme og badetøj!

2 STRAND-LOKATIONER
Vær opmærksom på at strandyoga og strandstyrke ikke har helt samme lokation. Læs herunder.

OBS: GEN-TJEK ALTID HOLDETS LOKATION INDEN DU KØRER
Da dansk sommer er – hmm ja, dansk sommer, skal du huske altid selv at gen-tjekke i skemaet, inden du kører afsted, om et hold er ændret til Birkelunden eller inde-studiet. Blæser det meget, rykker vi i Birkelunden, regner det, rykker vi indendørs (*styrkehold er dog altid udendørs).

Strandlokation Yoga

Yogahold på stranden foregår ved Mikkelborg, 1oo meter nord for Mikkelborg Isen. Kommer du fra syd, kan du gå langs stranden fra Mikkelborg Isen. Kommer du fra nord, kan du gå ned af den lille villavej ved Strandvejen nr. 350. Se lokationen præcist på kortet her.

Parkering til strand-yoga/strand-styrke
Må IKKE
foregå på strandvejen ud for nr.350 eller på selve villavejen. Der er 3 offentlige P-pladser indenfor 500 meter fra de 2 spots.
Parkering SYD (efter Mikkelgaard)
Parkering NORD (ved Gl. strandvej krydset)
P-pladsen ved Mikkelborg isen


P-pladsen ved Mikkelborg isen er den tætteste og også mulig, da den er offentlig, men tit er den fyldt med badeglade og is-købere, så kør i god nok tid til at benytte de andre P-pladser. Det tager 5-6 min. at gå til spottet fra dem.

Strandlokation Styrkehold

Styrkehold på stranden har vi rykket 500 meter længere syd på ifht. yogaspottet. Vi mødes ved Parkering SYD.

Skal du til styrke og efterfølgende med til yoga, kan du godt nå at gå fra parkering SYD til yoga spottet – evt. langs vandet 🙂