fbpx

“Solar Plexus”
En Vinyasa/Hatha/yin Sommer workshop

med Ditte Parby

Søndag d.25. juni – kl.14-16.30

 

 

Midt i sommeren der emmer af vibration, varme og solens lys kan du deltage på en skøn workshop med Ditte Parby, der tager dig på en rejse ind i Solar Plexus – din egen indre sol. Et energicenter der virkelig vågner på denne årstid. Vi regner med at være udendørs i vores skønne ude-studie, hvis vejret er til det.

OM WORKSHOPPEN:
Solar Plexus er i yoga-traditionen energicentret for virkelyst og skaberkraft. Man kan sige, at Solar Plexus er vores eget kraftværk, der – når der er kontakt, balance og frihed – understøtter os i at føre drømme, ideer og passion ud i livet. 

Kunsten er at lære denne livskraft at kende, så vi ikke overophedes og “brænder for hurtigt ud”, men heller ikke begrænser os og lukker ned for vores egne længsler og behov. Det er netop intentionen med denne workshop, og med afsæt i en 3 deling af vinyasa yoga, hatha yoga og yin yoga vil vi både løsne og styrke muskel-, nerve-, binde- og organ-væv omkring solar plexus og dermed også de emotionelle lag, der gemmer sig lige netop dér. 
 
Du vil med denne workshop mærke skøn forløsning, en dyb indre styrke og følelsen af at være lidt mere lysende og nysgerrig inden i. Klar til at springe ud i sommerens vitale vibration. 

PRIS
Normalpris 350,- kr
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?

Du kan tage dit eget udstyr med, eller du kan låne af studiet. Du skal bruge et tæppe og en måtte, klodser og bolster. Tøj i “lag på lag”, er altid rart, da vi starter aktivt og slutter stille. Medbring gerne et ekstra tæppe selv.


Studiet serverer te, vand og små snacks.


HVOR?

Udendørs i Birkelunden eller indendørs ved dårligt vejr.
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.