fbpx

Shen & Jing
En Yin Yoga workshop til HJertet

med Sanja Sonne

Søndag d.4/12 kl.13-15.30

 

Shen og Jing – workshoppen er en yin yoga workshop lige til årstiden. Decembers mørke opfordrer os til at kigge indad, og sørger for at nære vores krop og vores sjæl. Workshoppen tager afsæt i 2 af Traditionel Kinesisk medicins (TCM) “3 Skatte “- begreberne “Shen” – sjæl, psyke, ånd, personlighed;  og “Jing” – det medfødte, din essens, din livsenergi.

Shen, bor i hjertet og i blodet, og Jing bor i nyrerne. Workshoppen vil derfor praktisk have fokus på at booste hjerte og nyre energibanerne gennem yin yoga stillinger. Vi vil også stifte bekendtskab med organernes refleks-muskler (Psoas-musklen, øvre Trapezius, samt Subscapularis).

Ifølge TCM er et hjerte i ro og en stærk nyere-energi det bedste fundament for en balanceret krop – god søvn, og en psyke/følelser harmoni.

Vi giver os generelt ekstra god tid til alle stillinger denne dag, laver lange, langsomme yin stræk, trækker vejret med plads og frihed, og ånder ind til fornyet energi til kroppens kejserinde Hjertet og hendes løjtnant Nyrerne.

Forvent ro, og tid til at fordøje, lidt fortælling om dagens emne undervejs, men også bare masser af tid til at falde til ro, være i stillingerne og mærke, hvordan det påvirker kroppen. En god workshop, for alle kroppe, da yin yoga stillinger altid kan modificeres.

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Studiet har alt udstyr. Ønsker du at medbringe dit eget skal du bruge et tæppe, og en måtte og 2 klodser.

HVOR?

Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.