fbpx

Saftig Psoas

med Sanja Sonne

– En lækkerbisken af en blid hatha/yin workshop for alle kroppe

Søndag d.2 Oktober 2022 kl.13.00-15.30
UDSOLGT – NY DATO D.29.1.2023

 

Velkommen til en dag i psoas-musklens tegn.

Denne workshop er for alle med lårben, bækken og lænd – men andre ord – for stort set alle kroppe. Du lærer alt “hvor, hvem, hvad og hvordan” om din Illio-psoas, men også en masse mere spændende info om denne fantastiske 3-hovedet muskel.

Vi praktiserer en blanding af hatha/yin og til tider tæt på restorativ yoga med fokus på illio-psoas, der som den eneste muskel forbinder dit lårben med dit bækken og din lænd og brystkasse. Vi inddrager også de gode trigger bolde til massage af lænden i workshoppen – studiet har bolde.

EN YOGA WORKSHOP FOR ALLE KROPPE – MEN MED SÆRLIGE FORDELE

Workshoppen er for alle kroppe. Det er en hands on praktisk workshop, krydret med brugbare informationer – men forvent at få lov til at OPLEVE hvordan din psoas har det.

Workshoppen er yderligere genial til dig, der har en kort/stram Psoas og/eller er øm i lænden (ikke til direkte skadede lændehvirvler/diskusprolaps el. lign.). Lænde-ømhed hænger ofte sammen med psoas-stramhed, så bakser du med helt “normal” øm lænd, så er dette også en god yoga workshop for dig. Psoas har en tæt relation til følelsesmæssige og mentale tilstande i kroppen, det er eks. en muskel der reagerer meget på stress.  Job med overdreven stillesidning giver også often en slap/stram psoas – så der er altså rigtig mange gode grunde til at give denne smukke kæmpe lidt ekstra kærlighed.

Velmødt til en spændende, kærlig og afspændende workshop i illio-psoas musklens tegn.

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10


HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?

Du kan medbringe dit eget eller låne studiets udstyr. Du skal bruge et tæppe og en måtte og en klods og en pølle.

Mangler du udstyr kan det også altid købes af os på dagen, eller bestilles forinden. Se mere her https://growyoga.dk/shop/


HVOR?
Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.