fbpx

YOGA RETREATS & REJSER 2023

…Hvis du trænger til at nyde lidt mere

Når du rejser med os, er du altid garanteret det bedste, af det bedste. Yoga, smuk natur og god mad er vores vigtigste prioriteter, når vi vælger lokationer. Og så vælger vi gerne hyggelige, lidt mindre steder, der understøtter intentionen om ro, afslapning og fordybelse.
Velbekomme!

Vores yogaretreats bliver booket både, af deltagere der kender os fra Grow Studiet i Nivå, men i lige så høj grad af folk der aldrig har mødt os før. Lige meget om du kender os på forhånd eller ej, så vil vi altid gøre vores bedste for, at du får en skøn oplevelse. Hvad end du er en garvet yogi eller helt ny til yoga, og hvad end du tager med alene eller sammen med en anden – du er så velkommen!

Vil du gerne møde os før du tager afsted med os, så book en prøvetime her.

KOMMENDE yoga retreats & rejser i 2023

Lige nu har vi ledige pladser til på én tur i 2023 – vi håber, at have enkelte ture mere på programmet i 2023 inden for kort tid, samt turene i foråret 2024 selvfølgelig.

1-2 Oktober 2023 – Yoga & Spa
Torekov Hotel – Sverige

5-6 November 2023 – Yoga & Spa
Torekov Hotel – Sverige

26-27 November 2023 – Yoga & Spa
Torekov Hotel – Sverige

Tidligere deltagere siger…

“Jeg ankom søndag kl 10.00 hvor jeg blev mødt af de sødeste yoga instruktører Sanja og Pernille. Vi gik straks igang med den første yoga session. Allerede 5 minutter inde i timen, tænkte jeg “hvorfor har jeg ikke gjort dette for mig selv før”. Det var 2 helt fantastiske dage fyldt med en god blanding af forskellig yoga. Det var så luksus at der var 2 instruktører. På skift guidede de os igennem øvelserne på smukkeste vis. Imens gik den anden rundt og lagde hænder på os så vi blev guidede og mærkede tryghed og varme der ikke kan beskrives. Retreatet blev holdt på det smukkeste spa-hotel med dejlige omgivelser hvor en gåtur ved havet var så forfriskende imellem yoga timerne. Forplejningen, omgivelser, spa, værelser og personale var i top. Jeg var så høj over de 2 dage som føltes som længere tid fordi der var plads og ro og masser af indhold til at være med det jeg havde lyst til. Det kan varmt anbefales og jeg skal da helt sikkert med igen. Tusind tusind tak til Sanja og Pernille som var det perfekte team “.
– Pernille H.

“Mage til selvforkælelses tur skal man lede længe efter. 
Fantastisk sted at nyde et par dage. Alle faciliteter var helt i top.  Yogalokalet, værelserne, spaen, restauranten og naturen. Samværet med de andre deltagere, og de to skønne yogaundervisere  Sanja og Pernille, nød min veninde og jeg fra start til slut. En oplevelse jeg vil huske længe og anbefale til alle.”
– Irene S.

“Jeg vil meget gerne sige tusind tak for en skøn tur til Torekov i oktober. Turen var helt igennem dejlig, hotellet er hyggeligt og ikke for stort, programmet for begge dage var super godt med flere forskellige yogaklasser, som vi frit kunne vælge til eller fra, og antallet af deltagere var perfekt til, at alle blev set og hjulpet under træningen. OG jeg nød at kunne bade udendørs – først i kold pool og dernæst i dejlig varm pool, det kan noget!”
– Mette  J.

“..Særlig ros til jer begge. Kombinationen af forskellig yoga og jeres skift som instruktører var virkelig godt. Også at I gik rundt mellem os. Så var det luksus kun at være 13 tilmeldte og 2 instruktører. Tilpas tid med yoga og egentid. Et virkeligt godt hotel, dejlige værelser og dejlig mad. Tiden gik hurtigt på en langsom og god måde. De 2 dage føltes længere på den gode måde. Igen; tusind tak for et god retreat.”
Lizet B.
 
“Jeg vil bare sige jer tak for en helt utrolig dejlig tur til Torekov. Det var så rare omgivelser, super dejligt med alt det yoga, og rigtig lækker mad. Det var også utrolig søde mennesker der deltog og det gør det hele så rart.”
 – Inger S.

“…Af hele mit hjerte TUSIND TAK for en vidunderlig tur.”
– Frk. H

At være på retreat med grow yoga er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Torekov Spahotel med skøn udsigt over vandet og solnedgang.
Lækker mad dejlige mennesker og ikke mindst yoga med Pernille.
Har allerede meldt mig til næste retreat for seniorer i april.”
Jette H.

“…en dejlig og lækker oplevelse for sjæl og krop, sammen med et meget dygtigt og inspirerende yogateam.”
Fkr. K

“… jeg [har] aldrig før været på et velvære kursus, hvor en selv var i centrum, og det var jer med jeres utrolige dejlige måde at være på, jeres hjertevarme og dygtighed som gjorde, at mit ophold blev en rigtig stor succes.
Maden var så dejlig, fint hotel, gode værelser, lækker ophold, godt selskab, og super yoga, jeg kommer igen.
– Britta K.

*Fotos herunder er fra Torekov Hotel

Læs mere om yoga retreats her