fbpx

 


MOVEMBER = GRATIS YOGATIME TIL ALLE MÆND

PRØV YOGA GRATIS I NOVEMBER, MAND!

I Grow Yoga støtter vi op om mænds sundhed og Movember-kampagnen. Derfor kan du som mand i hele november booke én gratis yogatime hos os!

Selvom fordelingen af mænd og kvinder i de fleste yogastudier nok stadig tipper meget til kvindernes side, så oplever vi i Grow Yoga at flere og flere mænd får øjnene op for de forskellige fysiske og mentale fordele ved yogaen. Mænds sundhed er absolut lige så vigtig som kvinders – så vi vil meget gerne invitere mange flere mænd på måtten i november!

Udover vores mere end 30 ugentlige åbne hold, oprettede vi sidste vinter også ét ugentligt hold kun for mænd (onsdage aftener) – og rigtig mange mænd var heldigvis enige med os – yoga er IKKE kun for kvinder!

BOOK DIN GRATIS TIME – MAND!
Du kan bruge din gratis time, til hvilket som helst af vores åbne ugentlige hold. Herreholdet er blot én mulighed af mange. Du booker timen ved at gå ind i holdplanen her på siden – vælge dit ønskede hold – vælge betal med prøvetime eller 1 klip – og så skrive koden “Movember” i rabatfeltet.

Er du helt ny til yoga eller har skader, så anbefaler vi, at du venter med holdet: vinyasa yoga, men kan fint hoppe med på de fleste andre hold. 

Velkommen til yoga, mand.

 


HVAD SIGER DE ANDRE MÆND?


“.. [Jeg] er begyndt til yoga, og det er rigtig godt for min krop og mit velbefindende.”
Esben Mortensen

“… [yoga] er en motionsform, som giver mig velvære – både fysisk og mentalt. Det er en motionsform, som er fantastisk variabel…”
Ole Frausing

“… [jeg] dyrker yoga for at få mere smidighed i kroppen, [jeg] er god til at få løbet og cyklet men det giver ikke smidighed, så min bedre halvdel fik givet mig et lille skub til at prøve det her [yoga]. Nu kan jeg ikke undvære det.”
Bjørn Linee

 

SKAL DU MEDBRINGE NOGET?
Studiet har alt udstyr, men du er velkommen til at medbringe dit eget.

HVOR BOR VI?
Grow Studiet ligger på Nivågaard avlsgaard, Gl. Strandvej 22c, 1 sal tv., 100 meter nord for kunstmuseet. Da vi ikke må skilte særligt tydeligt ved vejen, så kig lige her, hvor du finder link til google maps og kan se vores parkeringsanvisninger. Der er massere af parkering på gården.

KONTAKT OS
Er du i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os.
Ring til Sanja på 61 31 27 08 eller Pernille på 31 70 57 81 
Eller sende os en mail på: heygrowyoga@gmail.com