fbpx

“Magiske Mantra-Meditationer” 
– En Kundalini Yoga Workshop

 

med Trine Aaen

Ny dato kommer snart

 

Kom med dygtige Trine Aaen på en 2,5-timers fordybende Kundalini Yoga og meditations workshop. Første del af workshoppen byder på en sekvens af øvelser med fokus på åndedræt og nervesystem, og herefter vil du taget med på en rejse ind i Kundalini Yogaens brug af stemmen som healende element gennem kundalini yogaens “magiske” mantra-meditationer.

EN ANDERLEDES FORM FOR MEDITATION!
Glem alt om stille meditation – her bruger vi bevægelse af krop såvel som stemme til at skabe mentalt og fysisk fokus og overskud. Og glem alt om skønsang. Det handler ikke om at kunne synge, men om den effekt lyden har på krop og sind.

Når et mantra reciteres og repeteres får sindet et meditativt holdepunkt, der renser hovedet for hverdagens mylder. Og når tungen stimulerer ganens meridianbaner sendes en indre massage af healende vibrationer gennem kroppen. Vibrationerne balancerer vores hormonsystem, aktiverer vores parasympatiske nervesystem, der sender stress på porten, og stimulerer Vagusnerven, der groft beskrevet løber fra kroppens hoved til ende og påvirker alle vores organer på vejen.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle kan være med uanset fysisk form og erfaring med at chante. Glæd dig blot til skøn Kundalini Yoga og ekstra fokus på lang, dyb mantra meditation, som vil efterlade dig fuld af overskud.

PRIS
Pris 350,- kr.
Abonnementer opnår 10% rabat ved brug af rabatkoden: workshop10
(Benytter du koden som ikke-abonnent, kontaktes du for rest-betaling.) 

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr – måtte, blok og et tæppe. 
Der er også mulighed for at låne udstyr i studiet.

HVOR?
Vi er indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.