fbpx

SUNDE, GLADE HORMONER

– En Kundalini Yoga workshop for dig, der ønsker mere balance i hormonsystemet

med Trine Aaen

Søndag d. 5. marts. 2023 – kl.13.30 -16.00 

 

 

I ’Sunde, Glade Hormoner’ workshoppen understøttes dine hormoner med en række fysiske legende øvelser, der kan udføres af alle, beroligende vejtrækningsteknikker, meditative holdepladser og mantras, der aktiverer stemmebåndet til at balancere nervesystemet. Rigtig mange kvinder kæmper med hormonelle forstyrrelser, men du kan godt gøre noget selv. Vi har faktisk muligheder for at stimulere vores hormonbalance på egen hånd, gennem forskellige teknikker. Og når vores hormonsystem fungerer,
som naturen har tænkt det, så kan vi lettere komme tilbage til afslapning og balance i livet . Vores immunforsvar styrkes, og vi kan leve med energi og meget mere passion i livet.

Workshoppen her er målrettet til kvinder i præ-overgangsalderen / overgangsalderen og postmenopause, kvinder med infertilitetsproblemer, skjoldbruskkirtelforstyrrelser, PMS, PCO, stressrelaterede ubalancer og eller til at foregribe disse udfordringer. Vi gør opmærksom på at der er tale om en fantastisk, dejlig og brugbar yoga-workshop med gode øvelser, men at underviser ikke er fagligt uddannet til at udrede specifikke lidelser og problematikker.


“Vi er simpelthen biokemi! Og derfor skal vores hormoner i

balance, for at vi kan være det emotionelt og mentalt.”
-Trine Aaen

Velmødt til en dejlig workshop, hvor alle kvinder kan deltage – du behøver ingen kendskab til kundalini eller yoga – blot et åbent sind.

PRIS
Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer opnår 10% rabat ved brug af koden: workshop10

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Du kan tager eget udstyr med eller låne af studiet. Du skal bruge et tæppe og en måtte og gerne en klods eller 2.

HVOR?

Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.