fbpx

BOOK PRØVETIME!


PRAKTISK INFO

En prøvetime hos os koster 50 kr. og skal bruges indenfor i 3 måneder.

Du selv skal medbringe egen måtte og tæppe til alle yogahold. Yogaen foregår på træplatforme – så du kommer til at stå og ligge stabilt og behageligt. Havehandsker/træningshandsker samt mindre underlag er rart til styrkehold. Har du ikke udstyr, kan du bestille hos os.

SKEMAET PT.
Vi har igen forskellige stilarter på skemaet og de sidste hold – meditation, yin og restorative yoga kommer på kort efter d.6 maj. hvor vi igen må åbne indendørs. Bemærk er de fleste af vores hold fortsat vil være udendørs på vores platforme, så vi kan nyde det gode vejr sommeren over. Der vil sommeren over være nogle indendørs hold også. Vi opretter generelt løbende flere hold, da efterspørgslen vokser med det varme vejr.

AFMELD HVIS DU BLIVER FORHINDRET
Bliver du forhindret, skal du afmelde igen, da du ellers spærrer pladsen for en anden. Afmelder du ikke i tide, er du fortsat meget velkommen hos os, men du har brugt din prøvetime.
 
BOOKING MED APP
Booker du med appen, skal du ind i appen og købe din prøvetime under Priser før du kan booke. Se guide til download af app her.

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at skrive til os på heygrowyoga@gmail.com

Velkommen!
Venligst Grow Yoga-teamet