fbpx

 

 

 

 

Få din første måned for 99,-

Køb senest til d.31.1.23.

Opstartstilbud til nye medlemmer!

BEGYND DEN GODE VANE I DAG –
OG SPAR OP MOD 396,- KR. PÅ DIN FØRSTE MÅNED

Velkommen til Grow Yoga!
Vores smukke studie ligger på den hyggelige Gl. Strandvej 22C, 1. sal tv, Nivågaard i Nivå –  lige i smørhullet mellem Rungsted og Humlebæk. Vi har mere end 30 yoga-hold om ugen, og lige NU, kan du komme i gang til en ekstra god pris! Melder du dig ind som månedsabonnement i dag, får du din første måned til kun 99 kr!

Tilbuddet her løber frem til d.31.1.2023. Vi har rigtig mange dejlige medlemmer, og dem vil vi gerne passe godt på, derfor har vi kun et begrænset antalt abonnementer til salg pt. Så skal du være abonnements-medlem hos os i 2023, og således få massere af yoga til en rigtig god pris hver måned, så er det altså nu!

OM GROW STUDIET
Hos Grow Yoga har vi holdtider på de fleste tider af døgnet – morgen, formiddage, eftermiddag, aften, hverdage og weekend. Vi tilbyder de fleste klassiske yoga-stilarter, Hatha, Vinyasa, Yin, Restorativ, men har også Kundalini, Yoga Nidra, Meditation og Roll & Release hold (myofascial release-hold med bolde).

Hvad end du er helt ny til yoga eller har praktiseret længe; Hvad end du er ung eller ældre, kvinde eller mand; Hvad end du har stive stænger, eller er mere sammenklappelig – så er du varmt velkommen hos os!

Vi har glæden af, at have et meget bredt publikum, når det kommer til alder og motorik/fysik. Flertallet af vores deltagere mellem 30 og 75 år, men alle voksne er velkomne.

NYHED! INTRO-HOLD I HELE JANUAR
I Januar måned har vi som noget nyt sat 4 intro-hold på skemaet, hver mandag aften. Disse hold er en mulighed til dig, der er helt ny til yoga, eller bare gerne vil lære stående basis-stillinger og solhilsen flowet bedre at kende. For nogle er disse hold en perfekt start, men der er også mange andre muligheder, med enten mere eller mindre tempo og udfordring. Læs vores holdguide eller ring til os, hvis du er i tvivl og har brug for hjælp. 

 

VÆLG MELLEM BASIS ELLER FRIT

 

Med tilbuddet her kan du vælge enten at tilmelde dig enten vores Basis Abonnement eller vores Frie Abonnement. Uanset hvad du ønsker, så giver vi dig din første måned til kun 99 kr. Så er du godt i gang!

Basis Abonnementet
Basis Abonnementet koster efter første måned 395 kr. md. og giver dig adgang til maks 8 valgfrie hold om måneden. Du kan vælge frit mellem alle vores ca. 30 normale hold om ugen (ikke forløb), men maks deltage i 8 hold om måneden – hvilket for mange fint dækker, hvad der er tid til. 

Frit abonnement
Med et Frit Abonnement kan du komme lige så mange gange om måneden, som du ønsker. Du kan – lige som med Basis Abonnementet – frit vælge mellem alle vores normale hold og tilmed nyde yogaen uden nogen begrænsninger. Frit Abonnement koster efter din første måned 495 kr. pr. md. 

Generelt for begge abonnementer
Både med Basis Abonnementet og Frit Abonnement kan du maks booke 5 hold frem i tiden ad gangen – på den måde undgår vi nemlig lange ventelister. Når du har været til et af dine fem bookede hold, åbnes der straks for muligheden for en booking mere igen.

Indendørs & udendørs studie – et særligt, dejligt koncept

Om vinteren er vi selvfølgelig indendøre i vores dejlige studie! 
Men forår, sommer og sensommer er vi også udendørs i vores smukke ugenerte Birkelund med udsigt over marken bag studiet. Sommetider er vi også ved den smukke strand ved Mikkelborg. Al udendørs yoga foregår på vores specialbyggede platforme, så du har et godt underlag. 

 

Hvordan fungerer tilmelding til hold?

 

Du booker selv dine foretrukne hold fra gang til gang, via vores hjemmeside eller app. Rettidig afmelding er 3 timer før holdstart, sen afmelding giver et gebyr på 30 kr. Du kan med fordel læse om venteliste-systemet, da det giver dig nyttig info om muligheder for at få pladser på bookede hold og undgå sene afmeldinger.


Ønsker du bruge mobilen til booking, så søg efter vores app “Grow Yoga” i App Store/ Google Play. 

 

Vilkår for tilbuddet

 

Tilbuddet er et opstartstilbud på vores månedsabonnement, der giver dig mulighed for at komme i gang til en meget venlig pris. Uanset hvilket af de to abonnementer du ønsker, koster din første måned kun 99 kr. Den følgende måned betaler du normal abonnementspris enten 395,- kr. md. for Basis eller 495,- kr. for Frit.

Vi håber meget, at du bliver glad for at gå til yoga hos os, ligesom resten af vores dejlige medlemmer, men skulle det modsatte være tilfældet, melder du dig blot ud igen, ved at sende os en e-mail. Du har én måneds opsigelse, dvs. at du altid har blot én betaling mere, når du har meldt dig ud.

Abonnementet begynder den dag, du tegner det, og du kan straks efter køb booke hold.

For en god orden skyld opstiller vi lige alle vilkårene herunder. Og så er det bare at prøve dig frem, på alle vores forskellige dejlige hold.

VILKÅRS OVERSIGT

Din pris første måned = 99 kr.

Efterfølgende pris pr. måned:
Basis Abonnement = 395 kr.
Frit Abonnement  = 495 kr.


Oprettelse = 0 kr.

Opsigelse = løbende måned plus en måned
Bero mulighed = 150 kr. gebyr
Gebyr ved sen afmelding = 30 kr.


Abonnementet fortsætter automatisk til den anførte normalpris ved din næste betaling. Beløbet trækkes automatisk via vores betalingssystem.

SÆT DIT ABONNEMENT PÅ PAUSE
Du har mulighed for at sætte dit abonnement på pause i op til 3 måneder. Det koster 150,- kr. at sætte abonnementet på pause, og abonnementet starter automatisk op igen efter 3 måneder. Datoerne er helt op til dig, og ombestemmer du dig, og vil gerne i gang lidt før, skriver du blot til os. Du sætter dit abonnement i bero, ved at skrive en mail til os et par dage før bero start: heygrowyoga@gmail.com


RETTIDIG AFBOOKING TIL HOLD

Afbooking skal ske via app eller hjemmeside senest 3 timer før holdstart.


GEBYR VED FOR SEN AFBOOKING ELLER UDEBLIVELSE FRA ET HOLD

Der pålægges et gebyr på 30 kr. pr. sen afbooking eller udeblivelse. Gebyret betales automatisk sammen med den førstkommende betaling for månedsabonnementet.

OPSIGELSE
Opsigelse kan kun ske ved e-mail til studiet
på: heygrowyoga@gmail.com. Når du opsiger dit abonnement, vil du som med alle vores andre abonnementer, altid have én trækning mere af enten 395 kr. el. 495 kr. Dvs. du har én måneds opsigelse. Dit abonnement løber fra den dato du tegner det, til den samme i næste måned dvs. eks. d.10.1 – d.10.2. Opsigelse følger betaling dvs. du med fordel kan opsige før eks. d.10, hvis dette er din betalingsdato. 

YDERLIGERE INFO OG FORDELE
Med et månedsabonnement hos os får du 10% rabat på de fleste af vores workshops.

DIN PROFIL & DINE FAKTURAER
Du kan altid tilgå din profil via hjemmesiden eller appen. Via hjemmesiden kan du i profilen let få adgang til dine fakturaer, skulle du have brug for disse.


Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen
til at kontakte os på mail: heygrowyoga@gmail.com

Vi ser frem til at give dig en masse fantastiske yoga-oplevelser og står altid til rådighed for spørgsmål!


Velkommen til Grow!

 

Har du allerede en profil, men ikke været abonnement hos os før, så klik på nedenstående knapper for at logge ind og købe tilbuddet.


*
Undtagelser
Tilbuddet kan ikke benyttes af eksisterende måneds-medlemmer, eller hvis du har været måneds-medlem indenfor det seneste år.