Få din første måned for 99,-

Tilbuddet gælder til og med 31.1.24

GØR NOGET GODT FOR DIG SELV
MELD DIG IND I DAG! – SÅ ER DU ALLEREDE I GANG

 


Velkommen til Grow Yoga. Vores smukke studie ligger på den hyggelige Gl. Strandvej 22C, 1. sal tv, Nivågaard i Nivå. Vi har mere end 30 yoga-hold om ugen, hamrende dygtige og søde instruktører, der alle ånder og lever for yoga, og står klar til at give dig mange gode oplevelser.

Hvad får du hos os?

Hos Grow Yoga har vi holdtider på de fleste tider af døgnet både hverdage og weekend. Vi tilbyder de fleste klassiske yoga-stilarter, Hatha, Vinyasa, Yin, Restorativ, men har også Kundalini, Yoga Nidra, Meditation, MFR-bolde-hold og et herrehold. Vores seneste tilføjelse er et ansigtsyoga hold, og så har vi endelig fået et kl.07.15 hold for de morgenfriske. Så der er massere at vælge imellem.

Ny som øvet? Velkommen!

Hvad end du er helt ny til yoga eller har praktiseret længe, så er du varmt velkommen! Vi har glæden af, at have et meget bredt publikum, når det kommer til alder og motorik/fysik. Og vi skal nok tage godt imod dig og hjælpe dig på vej, hvis er helt ny til yoga.

Indendørs – & Udendørs til foråret

Hos os får du skøn yoga året rundt! Om vinteren er vi indendøre i vores dejlige, dejlige studie. Men forår, sommer og sensommer er vi så meget udendørs som muligt i vores smukke ugenerte Birkelund med udsigt over marken bag studiet. Al udendørs yoga foregår på vores specialbyggede platforme.

 

VÆLG BASIS, BASIS PLUS ELLER FRIT

 

Med tilbuddet her starter du op på et af vores 3 abonnementstyper. Basis, Basis Plus eller Frit. Lige meget hvad du vælger, får du din første måned til kun 99,- kr! 

Basis Abonnement

Normalt 395 kr. pr. md. Adgang til maks 8 valgfrie hold pr. kalendermåned.

Basis Plus Abonnement

Normalt 495 kr. pr. md. Adgang til 12 valgfrie hold pr. kalendermåned.

Frit abonnement

Normalt 595 kr. md. Ubegrænset adgang til hold. 

Generelt for alle 3 abonnementer

Det gælder for alle 3 typer abonnementer, at du maks booke 5 hold frem i tiden ad gangen – på den måde undgår vi nemlig lange ventelister. Når du har været til et af dine fem bookede hold, åbnes der straks for muligheden for en ny booking. Kan du ikke deltage på et hold, så husk at afbooke rettidigt (4 timer før), da sen afmelding og udeblivelser tillægges gebyrer på henholdsvis. 30 og 60 kr. Vi anbefaler, at du booker dine hold lidt frem i tiden, og så blot afbooker igen, hvis du ikke kan deltage – det gør vores andre medlemmer nemlig.

 

Vilkår for tilbuddet

 

Tilbuddet er et opstartstilbud på vores månedsabonnement, dvs. du tegner et abonnement. Vi håber meget, at du bliver glad for at gå til yoga hos os, men skulle det modsatte være tilfældet, melder du dig blot ud igen, ved at sende os en e-mail. Abonnementet begynder den dag, du tegner det, og du kan straks efter køb booke hold.

VILKÅR FOR TILBUDDET

Din pris første måned = 99 kr.

Efterfølgende pris pr. måned:
Basis  = 395 kr.
Basis Plus = 495 kr.
Frit  = 595 kr.

Oprettelse = 0 kr.
Opsigelse = løbende måned plus én måned


Abonnementet fortsætter automatisk til den anførte normalpris ved din næste betaling. Beløbet trækkes automatisk via vores betalingssystem. Ved opsigelse, vil du altid have én betaling mere til normalprisen. Dit abonnement følger din købsdato og ikke kalendermåneder, dvs. du kan have et abonnement der løber eks. fra d.12 til d.12 i måneden. Dette er således også din opsigelsesdato.

KOM IGANG I NU!

 

Har du allerede en profil, men ikke været abonnement hos indenfor et år, så klik på nedenstående knapper for at logge ind og købe tilbuddet.


*
Undtagelser
Tilbuddet kan ikke benyttes af eksisterende måneds-medlemmer, eller hvis du har været måneds-medlem indenfor det seneste år.

 

 
IMG_7204
437A5981
437A5963

 

Praktiske informationer – Q & A

 

 

Jeg er helt ny til yoga, hvad skal jeg vælge?

 

Kan jeg låne udstyr af jer?

Ja! Absolut, vi har alt hvad du skal bruge. Dog kan du ikke låne udstyr, når vi er udendørs. Så vi anbefaler de fleste at erhverve sit eget med tiden. Vi sælge alt i studiet, og kan let udstyre dig.

 

Har jeg nogle fordele som medlem?

Ja! Med et månedsabonnement hos os får du 10% rabat på de fleste af vores workshops. Og du har også gratis adgang til alle de videoer vi lavede under Corona-nedlukningen. Det er hyggelige hjemmevideoer i svingende kvalitet, men  der er mere en 120 af dem i en lukket facebookgruppe.

 

Hvordan fungerer tilmelding til hold?

Du booker selv dine foretrukne hold fra gang til gang, via vores hjemmeside eller app. Ønsker du bruge mobilen til booking, så søg efter vores app “Grow Yoga” i App Store/ Google Play. 

 

Hvad hvis der er venteliste, til det hold jeg ønsker?

Bare rolig – der bliver virkelig tit pladser på dagen for holdet! Du kan læse mere om venteliste systemet her. Det kan godt betale sig at kende, så du lettere kan hapse frie pladser op til holdstart.

 

Hvor sent kan jeg afmelde et hold?

Afbooking skal ske via app eller hjemmeside senest 4 timer før holdstart.
Forsen afbooking koster 30 kr. Udeblivelse uden afmelding koster 60 kr. Gebyrerne trækkes automatisk.

 

Udendørs yoga – hvordan fungerer det?

Det er simpelt. Når det er lunt og vejret er godt er mange hold udendørs. Fra omkring maj til midt september kan du først være sikker på lokationen for dit hold, på selve dagen. Så husk at tjekke skemaet på dagen. Når vi er udendørs, skal du have dit eget udstyr med: måtte, klods, tæppe.

 

Kan jeg holde pause fra yoga?

Ja, du kan. Du har mulighed for at sætte dit abonnement på pause i op til 3 måneder, det koster 150 kr. og datoerne er helt op til dig. Blot skriv en mail til os et par dage før pausen skal begynde: heygrowyoga@gmail.com


Hvordan ser jeg mine regninger?

Via hjemmesiden kan du i profilen let få adgang til dine fakturaer, skulle du have brug for disse.


Hvad hvis jeg gerne vil meldes ud?

Du kan altid let opsige dit abonnemnet ved at sende en e-mail på: heygrowyoga@gmail.com