fbpx

Forårsklar med Aku-Yin

Yin Yoga og akupressur for lever & galdeblære
med Sanja Sonne

Søndag d.9 maj kl.14-16.30 – ændret til indendørs *

INDENDØRS IDRÆT MÅ ÅBNE IGEN! YES!
Og da det ligner lidt for ustabilt vejr til udendørs yin på søndag, fejrer vi med at rykke denne skønne workshop indendøre – efter alle foreskrevne regler selvfølgelig. Kom og nyd en langsom dag med os!

OM WORKSHOPPEN
En workshop i yin yogaens tegn krydret med akupressur-punkter til ekstra stimulering af meridianbanerne.

En workshop hvor nydelse, ro, langsomhed er nogle af dagens kodeord.
Efter en lang vinter hylder vi, at foråret endelig i gang og sommeren står på spring. Vi arbejder dybt med at afbalancere forårets energi-par: lever og galdeblære. Vi vil derfor begynde med at nære “forældre-energierne” nyre & blære.

På workshoppen vil du møde stillinger, der arbejder med at åbne nyre og blære energierne og siden – og med størst fokus – lever og galdeblærens energierne. 

Vi gearer helt ned i tempo, og gør plads til os selv og muligheden for indre vokseværk og forandring. 

Du kommer blandt andet igennem stillinger som åbner dine ydersider og forsiden af ben og overkrop. I løbet af workshoppen vil du modtage guidning til selv-akupressur, der virker blidt stimulerende på nyre/blære og lever/ galdeblære energierne. Sanja er udover at være yogalærer uddannet i flere former for kropsterapi og vil trække på sine erfaringer herfra under workshoppen.

Velkommen til 2,5 timer der hjælper dig “springe ud” i foråret med gåpåmod  fleksibilitet og åbenhed.

DENNE WORKSHOP ER ÆNDRET TIL INDENDØRS
 Vi er indendørs og følger selvfølgelig alle regeringens retningslinjer med afstand og antal deltagere, værnemidler med mere. Du bedes medbringe egen yogamåtte og tæppe og bære visir eller mundbind, til du lander på din måtte. Og skal (medmindre du er fritaget) have corona-pas for at deltage. 

Vi vil benytte pøller og klodser fra studiet til workshoppen (du er selvfølgelig velkommen til at medbringe egen pølle & klods), da disse ikke har været i brug i 5 måneder. Alternativt kan man købe sit eget i vores shop og modtage på dagen. 

PRIS, TILMELDING & BETALING

Normalpris 350,- kr.
Månedsabonnementer 315,- kr. (kontakt os for rabatkode)

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Af corona-hensyn opfordrer vi til, at du tager eget udstyr med. Du skal bruge et tæppe og en måtte og en klods. Vi kommer også til at benytte pøller på dagen også, har du din egen kan du medbringe den – ellers stille studiet pøller til rådighed, disse vil have været i karantæne i 72 timer før brug. Der er også mulighed for at købe sin egen pølle før start. 

HVOR?
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)