fbpx

Yoga & Spa

Sveriges RETREAT d. 26.-27. Nov 2023

Underviser på denne tur: Sanja Sonne

Velkommen til 2 dages yoga retreat med smuk natur, “svensk ro”, lækker, lækker mad og  dejligt indendørs og udendørs spa

Vi bor på Torekov Hotel kun 50 min. nord for Helsingborg

Velkommen til nogle uforglemmelige dage på Torekov spahotel. Torekov Spahotel har det hele. Natur, ro, spa-luksus og lækker, lækker mad. Vi har sammensat et to-dags retreat med mulighed for at nyde det bedste af det hele – plus selvfølgelig dejlig yoga.

ALLE KAN DELTAGE
Lige meget om du kender os på forhånd eller ej, så er du meget velkommen på turen. Nogle deltagere har vi mødt før, men lige så mange, er nye ansigter. Så du skal bestemt ikke holde dig tilbage, hvis du ikke lige kender os i forvejen – det vil du ikke være alene om – og det vil du meget hurtigt komme til.

Hvad end, du er en garvet yogi eller helt ny til yoga, hvad end, om du tager med alene eller sammen med en anden – så er du meget velkommen! Og vi vil gøre vores absolut bedste for, at du får en dejlig oplevelse.

Vil du gerne møde os, før du tager afsted med os, så book en prøvetime her.

OM HOTELLET
Hotellet ligger tæt på vandet (700 meter ca. – der er havkig fra restauranten, men ellers ikke, dog fornemmer man det friske i luften). Der er en dejlig spa-/sauna-afdeling, en skøn, blød lounge afdeling med flere små hjørner, man kan slå sig ned i og finde ro, den lækreste restaurant, og hvis du ønsker, kan du tilkøbe massage eller en ansigtsbehandling som en del af din tur – her skal du selv kontakte hotellet før afgang, for at være sikker på tid.

OM SPAEN
Spaområdet på Torekov Hotel byder på både varme og kolde bade indendørs, samt sauna og dampbad, japansk udebad og udendørs pool at tage en køligere svømmetur i når du har siddet i saunaen. Der er et lounge område i forbindelse med saunaen, med afslappende lænestole og mulighed for at læne dig tilbage god pakket ind af  hotellets bløde badekåbe og lade roen synke ind.

OM DIN YOGALÆRER
Den primære underviser på denne tur er Sanja Sonne. Sanja har mere en 8 års erfaring som fuldtids-yogis og har flere tusinde timer i bagagen. Hun forstår at differentier og modificere undervisningen, så den let kan tilpasses forskellige niveauer og kroppe, hvad end du er begynder eller mere øvet. Hun har en passion for den fysiologiske tilgang til yogaen, udfra et ønske om at opbygge og passe på kroppen. “Yoga handler ikke om at lave stillingerne ens”, men om at bruge DIN krop klogest muligt..” på retreatet struktureres klasserne ofte efter forskellige temaer. Hvis du forventer massere chanting og ceremonier, er ikke denne retreat du skal booke. Sanjas primære tilgang til yoga er, at skabe et rum for nærvær, ro og god, sund yoga, der giver plads til, at du kan mærke din krop og dit sind, og være med det, der er på spil for dig. Du kan læse mere om din underviser her.

OM YOGAEN
Næsten ALLE kan deltage i Yogaen på denne tur. Du skal dog helst ikke have meget begrænsede smerter/skader, udfordringer. Der vil være massere af hjælp til modifikationer og nybegyndere kan også fint deltage, om end der måske er ting, du så ikke lige mestre med det samme. Er du senior, med udfordringer, så tag en snak med os først, og ellers anbefaler vi vores senior-ture.


Videoerne herunder viser lidt fra naturen tæt ved Torekov Hotel.

Det FÅR DU. . .

– 2 dage i lækre, rolige omgivelser, tæt ved skøn natur, i kort gåafstand til havet, med smukke vandreruter langs havet eller inde i landskabet.

 – Én overnatning i dobbelt-værelset i hotelhus
https://torekovhotell.se/rum-sviter/dubbelrum-i-hotellhus/ 

– Adgang til spa, udendørs og indendørs pools, og sauna begge dage (dog kun til tjek ud fra værelset kl. 11.15 om mandagen). (Der mulighed for tilkøb af ekstra spa tid om mandagen, til en billig pris, samt tilkøb af massage m.m.).

– Lækker frokosttallerken søndag, mandag er der stor frokostbuffet.

– Eftermiddagssnack + kaffe/te søndag

– Luksus tre-retters menu i restauranten søndag aften – ofte med mange lokale råvare  (https://torekovhotell.se/bistron/)

–  Lækker morgenbuffét mandag

4-5 x yogaklasser – du vælger selv til og fra om du vil deltage i det hele, eller kun noget af det. (Det er dit retreat, du bestemmer helt selv, hvordan du prioriterer din tid.)

– 1 (-2) dygtige yogainstruktører til rådighed for spørgsmål og vejledning under hele retreaten. Massere af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.

 

PRIS, TILMELDING & BETALING

Pris 2.950 kr. pr. person i delt dobbelt-værelse.
Pris pr. person alene i dobbelt-rum + 400 kr.

 

Hvis du ikke kender os, er du meget velkommen til at komme op til en prøvetime i studiet inden retreaten –  book en prøvetime her.

TRANSPORT
Du sørger selv for at komme til Torekov, og det er helt klart en fordel at være i bil på denne tur. Vil du gerne med, men mangler kørelejlighed, så skriv til os. Så hjælper vi arrangere samkørsel.


HVAD SKAL DU MEDBRINGE AF YOGAUDSTYR?


Hotellet har yogaudstyr, men man er velkommen til at medbringe sit eget. Eks. kan det være rigtig rart at have sin egen måtte med. Ønsker man at låne fra studiet, er dette også muligt, kontakt os i god tid inden afgang, så medbringer vi lige det udstyr til dig du ønsker.

Adresse og kontakt til hotellet?

Själaviksvägen 2 / 269 78 / Torekov / Sverige
T: +46 431-47 16 00


PROGRAM FOR DAGENE

DAG 1
10.00 – Ankomst til Torekov Hotel
kl.10.15-12.00 Hatha Yoga
kl.12.30 Frokost
Egentid – Spa – vandre
 kl. 14.30-16.30 Eftermiddagssnack
kl. 19.00 Aftensmad
Herefter aftenspa eller hvad du ønsker – spaen lukker kl.22.00

DAG 2
Evt. koldt morgen-dyp i pool
kl. 7.30-8.10 Vinyasa Yoga
kl. 8.15-9.00 Yin Yoga
kl. 9-10.00 Morgenmadsbuffet
Egentid – Spa – vandretur el. andet
kl.12.15-13.30 Blid Hatha (evt. med MFR bolde)
kl.13.30 Frokost 
14.30 Tak for denne gang

*Vi sender dig det helt præcise dags-program inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang. Der kan forekomme små skub/tidsændringer af dags-planen, men kun i mindre grad.


AFBESTILLINGS POLITIK 

Bliver du forhindret i at deltage, kan du få refunderet det fulde beløb dog fratrukket 750 kr. hvis du afbooker senest 1 måned inden retreatet starter. Afbooker du senere end 30 dage før, ydes der ingen refusion. Bemærk at vi IKKE yder refusion I tilfælde af at sygdom hos yogalæreren. Det vil i så fald være en anden lige så dygtig lærer, der overtager turen (Pernille Ramm). Det er dog endnu aldrig sket, at vi har været nødt til at ændre lærer.

Du velkommen til at give dit retreat til en anden person – blot send en mail til heygrowyoga@gmail.com

Vi foreslår, at du tegner en afbestillingsforsikring, hvis du ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort.


Du kan se flere skønne fotos af Hotel Torekov på deres instagram https://www.instagram.com/torekovhotell/?hl=en