fbpx

108 Solhilsener

Den klassiske yogi-challenge
med Sanja Sonne & Pernille Ramm

Lørdag d.22 maj kl.9-11.00

Denne dag byder på fællesskab og leg. For første gang i GrowYogas tid kaster vi os over noget, vi håber at gøre til en tradition – 108 solhilsener i pinsesolens skær. En oplagt mulighed for at invitere en god ven, kæresten, manden, din stærke mor, eller seje datter med på en sjov udfordring.

HVORFOR 108?

108 er et helligt tal i indisk kultur og yogaens verden. Det siges at bringe held at udføre 108 solhilsener og at enhver yogi mindst en gang om året bør udføre ritualet.

Der er ikke et “rigtigt” eller forkert tidspunkt at udføre ritualet på, nogle yogier praktisere det ved hvert årstidsskift, nogle som et lykkebringende ritual, igen andre for at kultivere indre styrke, skifte mentalt perspektiv, og opleve den helt særegne energi, der følger efter udførelsen.

At komme igennem 108 solhilsener kan virke uoverskueligt – ja – men gruppedynamikken og fællesskabet bliver efter nogen tid helt særligt og vil bærer dig igennem i dit eget tempo, med de pauser du har brug for. 

Det vil tage ca 2. timer at komme igennem de 108 solhilsener – den præcise tid vil dagen vise. Vi praktiserer sammen som gruppe, så alle afslutter samtidig.

Workshoppen er udendørs og guides på skift af Pernille & Sanja.

PRIS, TILMELDING & BETALING

Pris 150,- kr.

HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPS?
Af corona-hensyn opfordrer vi til, at du tager eget udstyr med. Du skal bruge et tæppe og en måtte. Evt. en snack og vand. og godt humør.

HVOR?
Vi er i Birkelunden bag gården.
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)