fbpx

Workshop – Dybere i Meditationen

med Brian Nielsson

 

 

 

 

Søndag d. 19. feb. 14.00-16.30

 


En workshop hvor der er tid til at komme et skridt dybere i din meditation. Vi starter med en bodyscan til at skabe ro i krop og sind, derefter tuner vi ind ved at have opmærksomheden åndedrættet og bruger denne fokuserede opmærksomhed gennem meditationen. Cirka halvvejs tager vi et break med spørgsmål, så du får mulighed for afprøve dine læringer i den fortsatte meditation. Der vil også være silent breaks under meditationen, hvor du har mulighed for at ligge ned.

Workshoppen er for alle, der har interesse i at lære mere om meditation. Med denne 2.5 times workshop vil du komme dybere end ved normale meditationsklasser. Du vil blive bevidst om både fysiske og mentale elementer, der skaber en modstand, og denne nye bevidsthed vil gøre, at du har muligheden for at give slip.

Hvis du er ny til meditation, kan du sagtens deltage. Der vil være mulighed for at ligge ned, hvis det bliver for længe at sidde. Brian guider på en måde så alle kan deltage.

PRIS
pris 350,- kr.
Abonnementer opnår 10% rabat ved brug af rabatkoden: workshop10 

HVAD SKAL DU MEDBRINGE ?
Alt udstyr kan lånes i studiet, men du er velkommen til at medbringe dit eget. Du skal bruge et tæppe og evt. en yogamåtte ( hvis du får brug for at ligge ned), og gerne en pølle/pude at sidde på. Studiet har pøller.

HVOR?
Indendørs i studiet på:
Gl. Strandvej 22C, 1 tv. Nivå, Nivågaards Avlsgård
(grå bygninger – IKKE MUSEET)

 

REFUSION AF PLADS? 
Det er ikke muligt for os at refundere køb af workshop-pladser. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret, du skal blot oplyse os om, hvem du sender i stedet ved at sende en mail på heygrowyoga@gmail.com.