fbpx

Sveriges RETREAT d. 19.-20. Marts 2023
Yoga & Spa
luksus på Torekov hotel

Med Trine Aaen & Sanja Sonne

Velkommen til 2 dages yoga retreat med smuk natur, “svensk ro”, lækker, lækker mad og  dejligt indendørs og udendørs spa

Vi bor på Torekov Hotel kun 50 min. nord for Helsingborg

VI HAR FÅET ET AFBUD OG HAR DERFOR ÉN PLADS PÅ ENKELT VÆRELSE LEDIG!
Da det er last minute, kan den kun bookes ved at skrive til os på heygrowyoga@gmail.com

Velkommen til nogle uforglemmelige dage på Torekov spahotel. Torekov Spahotel har det hele. Natur, ro, spa-luksus og lækker, lækker mad. Vi har sammensat et to-dags retreat med mulighed for at nyde det bedste af det hele – plus selvfølgelig dejlig yoga.

ALLE KAN DELTAGE
Lige meget om du kender os på forhånd eller ej, så er du meget velkommen på turen. Nogle deltagere har vi mødt før, men lige så mange, er nye ansigter. Så du skal bestemt ikke holde dig tilbage, hvis du ikke lige kender os i forvejen – det vil du ikke være alene om – og det vil du meget hurtigt komme til.

Hvad end, du er en garvet yogi eller helt ny til yoga, hvad end, om du tager med alene eller sammen med en anden – så er du meget velkommen! Og vi vil gøre vores absolut bedste for, at du får en dejlig oplevelse.

Vil du gerne møde os, før du tager afsted med os, så book en prøvetime her.

OM HOTELLET
Hotellet ligger tæt på vandet (700 meter ca. – der er havkig fra restauranten, men ellers ikke, dog fornemmer man det friske i luften). Der er en dejlig spa-/sauna-afdeling, en skøn, blød lounge afdeling med flere små hjørner, man kan slå sig ned i og finde ro, den lækreste restaurant, og hvis du ønsker, kan du tilkøbe massage eller en ansigtsbehandling som en del af din tur – her skal du selv kontakte hotellet før afgang, for at være sikker på tid.

OM SPAEN
Spaområdet på Torekov Hotel byder på både varme og kolde bade indendørs, samt sauna og dampbad, japansk udebad og udendørs pool at tage en køligere svømmetur i når du har siddet i saunaen. Der er et lounge område i forbindelse med saunaen, med afslappende lænestole og mulighed for at læne dig tilbage god pakket ind af  hotellets bløde badekåbe og lade roen synke ind.

Videoerne herunder viser lidt fra naturen tæt ved Torekov Hotel.

Det FÅR DU. . .

– 2 dage i lækre, rolige omgivelser, tæt ved skøn natur, i kort gåafstand til havet, med smukke vandreruter langs havet eller inde i landskabet.

 – Én overnatning i dobbelt-værelset i hotelhus
https://torekovhotell.se/rum-sviter/dubbelrum-i-hotellhus/ 

– Adgang til spa, udendørs og indendørs pools, og sauna begge dage (dog kun til tjek ud fra værelset kl. 11.00 om mandagen). (Der mulighed for tilkøb af ekstra spa tid om mandagen, til en billig pris, samt tilkøb af massage m.m.).

– Lækker frokosttallerken søndag, mandag er der stor frokostbuffet.

– Eftermiddagssnack + kaffe/te søndag

– Luksus tre-retters menu i restauranten søndag aften – ofte med mange lokale råvare  (https://torekovhotell.se/bistron/)

–  Lækker morgenbuffét mandag

4-5 x yogaklasser – du vælger selv til og fra om du vil deltage i det hele, eller kun noget af det. (Det er dit retreat, du bestemmer helt selv, hvordan du prioriterer din tid.)

– 2 dygtige yogainstruktører til rådighed for spørgsmål og vejledning under hele retreaten. Massere af assist, fif og hands on hjælp, hvis det ønskes.

 

PRIS, TILMELDING & BETALING

Pris 2.950 kr. pr. person i delt dobbelt-værelse.
Pris pr. person alene i dobbelt-rum + 400 kr.

 

Hvis du ikke kender os, er du meget velkommen til at komme op til en prøvetime i studiet inden retreaten –  book en prøvetime her.

TRANSPORT
Det er helt klart en fordel at være i bil på denne tur. Vil du gerne med men mangler kørelejlighed, så skriv til os. Så hjælper vi arrangere samkørsel


HVAD SKAL DU MEDBRINGE AF YOGAUDSTYR?


Hotellet har yogaudstyr, men man er velkommen til at medbringe sit eget. Eks. kan det være rigtig rart at have sin egen måtte med. Ønsker man at låne fra studiet, er dette også muligt, kontakt os i god tid inden afgang, så medbringer vi lige det udstyr til dig du ønsker.

Adresse og kontakt til hotellet?

Själaviksvägen 2 / 269 78 / Torekov / Sverige
T: +46 431-47 16 00


PROGRAM FOR DAGENE

DAG 1
10.00 – Ankomst til Torekov Hotel
kl.10.15-12.00 Hatha Yoga
kl.12.30 Frokost
Egentid – Spa – vandre
 kl. 14.30-16.30 Eftermiddagssnack
kl. 18.00 Aftensmad
kl. 20.30-21.30 Yin/Restorative 
Aftenspa er en mulighed – spaen lukker kl.22.00

DAG 2
Evt. koldt morgen-dyp i pool
kl. 7.30-8.10 Vinyasa
kl. 8.15-9.00 Yin
kl. 9-10.00 Morgenmadsbuffet
Egentid – Spa – vandretur el. andet
kl.12.15-13.30 Hatha (blidere)
kl.13.30 Frokost 
14.30 Tak for denne gang

*Vi sender dig det helt præcise dags-program inkl. gode praktiske detaljer i ugen op til afgang. Der kan forekomme små skub/tidsændringer af dags-planen, men kun i mindre grad.


AFBESTILLINGS POLITIK 

Bliver du forhindret i at deltage, kan du få refunderet det fulde beløb dog fratrukket 750 kr. hvis du afbooker senest 1 måned inden retreatet starter. Afbooker du senere end 30 dage før, ydes der ingen refusion. 

Du velkommen til at give dit retreat til en anden person – blot send en mail til heygrowyoga@gmail.com

Vi foreslår, at du tegner en afbestillingsforsikring, hvis du ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort.


Du kan se flere skønne fotos af Hotel Torekov på deres instagram https://www.instagram.com/torekovhotell/?hl=en